Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yiğido Gençlik

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 32 OTOBÜS İLE YİĞİDO KAYSERİ YOLLARINDA !
Alt 10.04.2010, 20:14   #11
mehmetgazi
Yeni Yiğido

5 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mehmetgazi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 32 OTOBÜS İLE YİĞİDO KAYSERİ YOLLARINDA !

Alıntı:
Ne Yanar Dönersizniz .Yıllardır Bu Boyle...
ben size ortalığı germeyin diye bir hakikati hatırlatıyorum, siz bana hakaret ediyorsunuz. bazıları haklıymış. İnsanlığınız bu kadar demek ki. ne diyelim sağlık olsun.

bunlarda sizin bilmedikleriniz.

Alıntı:
arkadaslar ama unutmayınkı bu katliamı baslatan sivaslılardır benım dedem de bu macta vardı sivaslıların mac sırasında attıkları taşlardan bı kac cocuk yaralanarak oldu ve mac cıkısında sıvaslıların ofkesı dınmeyerek bı sımıtcı cocuk olduruldu bunun uzerıne kayserililer tabı kendılerını tutamadı yanı bunları ben o macda olan bır kısınin agzından yazıorum sonucda kafamdan degıl sivaslılar burda cok suclu yenılgıyı hazmedemedıler taskınlıgı cıkartanda onalrdır
Alıntı:
Arkadaşlar Tam okuyamadınız galiba Sivasspor Taraftarı Baştan Gelip Kayserideki bazı yerlerde Taşkınlık çıkarıyor Maç Başlıyor Kayserispor Bir gol buluyor Sivas Taraftarı Sindiremiyor 2 tane simitci Cocuqun kafasına Taş Atıyorlar Cocuklar ya 7 ya 8 Yaşında Cocuklar öLüyor Kayseri Taraftarı Bunu Görüyor Bıçak Sopalarla Sivas tarafına Giriyorlar Eskiden Çıkış Kapıları İçeriye doqru Açıldıqı için Dışarı çıkamıyorlar Kimisi Ezilerek Kimisi Havasızlıktan kimisi Dayak Bıçak Yiyerek Can Veriyor Hepsine Allah Rahmet Eğlesin Fakat oLay oLmadan önceki oLanları Bir dAha gözden GEçirmenizi Tavsiye Ederim Saygılar..
mehmetgazi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda mehmetgazi'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
kayserİ, otobÜs, İle, yollarinda, yİĞİdo