Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
Alt 21.05.2010, 02:23   #1
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

Alıntı:
emin kara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar burada ortamı germek için bulunan bir kaç kişinin yazılarını yayınlamasanız bunlar kimler kime çakışıyor kendileri şuana kadar sivasa ne gibi faydaları olmuşta kalkıp açıkca sivasa hizmette bulunan bazı arkadaşlarımızı laf söyleme hakkı buluyorlar bizleri yönlendirme cesaretini nereden buluyorlar kendilerini bizlere açıkca tanıtsınlar ondan sonra burada yazı yazmaya hakkarı olsun
Onlar ayak takımı,
Bir bira parası veya iki bilet parasına tamah edip,birilerinin ellerine bakan bu gün ki yine onların adına çemkirenlerdir.
Kafa yapıları ne-ne için gibi sorgulama olmaksızın fedailik yapmak.
Lafta Sivaslılık
İcraatte hır gür çıkarıp engelleme mantığı.
Kalibre meselesi fazla kafana takma.
Alt 21.05.2010, 02:27   #2
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

TAMAM BIR LAF VAR HER KUSU ...... GOZU SIVASSPOR.COMA DIKTIK HESABI NE LA BU YONETIMDE BASKAN HARIC HEPSINE LAFIM VAR NE KADAR IS BILMEZ VAR SIVASSPORDA YONETICI OLURSA BUNUNDA OLMASI NORMAL BEN HERZAMAN IDDIA EDERIM SIVASSPOR AMATOR YONETICILERIN YONETIMINDE BASKAN TEK BASINA NE KADAR PROFOSYONEL OLSADA TEKBASINA BU ISLER OLMAZ SAHISLARINA BI LAFIM YOK DIGER YONETICILERIN AMMA BU KARARI ALMAYA CALISANLARINDA FESATLIKDAN BASKA BISEY DUSUNDUKLERINI SANMIYOM YAV SIZE YEMIN OLSUN GECEN YAZKI SIVASDA YAPILAN ALT YAPI SECMELERINDE BIREBIR SAHIT OLDUMYA OZAMAN ANLADIMKI BIZ SANSA BIYERLERE GELMISIZ SIVASSPOR OLARAK ISVICREDEN SECMELERE GELMIS BEKIR ERCIN ISIMLI SIVASLI GENC SAHIT BUNA GITTIK GORDUK NE KADAR CIDDIYETSIZ BIR SECME OLDUGUNU VE SECMELERLE ILGILENEN KISININ DAHA BIRGUN KALA YANINDAKILERE BEN SECECEGIMI SECTIM BOSVER YARIN GELMESINLER DEDIGINI KENDIM DUYDUM GORDUM VELHASIL KELAM PARAYI VERENIN DUDUGU CALDIGI BIR ORTAMDA HAKTAN HUKUKDAN ADALETTEN KIMSE BAHSETMESIN SIVASSPOR COMDA SIVASSPORUN NERDEN OLUYO KURALARDI YILLARDIR RESMI BIR SITE ADAM GIBIDE SIVASSPOR COM UN BASARISINI KISKANIP ONUNU KESMEYE CALISMASALARDI BAZEN BENDE SITEYE KIZIYOM EDIYOM AMMA ADAMLAR ELLERINDEN GELENI YAPIYOLAR SIVASSPOR ICIN UC TANE YONETICI KALKMIS SIVASSPORUN HAKKINI ARIYOMUS KIME KARSI SIVASLILARA KARSIMI SIVASSPOR TARAFTARINA KARSIMI ARIYOLAR BU HAKKI KENDILERINDE NERDEN BULUYOLAR ACABA BI ANKET OLSA HICBIRISINI SIVASLILAR YONETICI OLARAK GORMEK ISTEMEZ BIZDE OZAMAN BUNLARA KARSI SIVASSPORU KORUYALIM YASAL HAKLARIMIZI BASLATALIM VERELIM MAHKEMEYE BUNLARI .......
Alt 21.05.2010, 02:31   #3
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
tuzlugollu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
TAMAM BIR LAF VAR HER KUSU ...... GOZU SIVASSPOR.COMA DIKTIK HESABI NE LA BU YONETIMDE BASKAN HARIC HEPSINE LAFIM VAR NE KADAR IS BILMEZ VAR SIVASSPORDA YONETICI OLURSA BUNUNDA OLMASI NORMAL BEN HERZAMAN IDDIA EDERIM SIVASSPOR AMATOR YONETICILERIN YONETIMINDE BASKAN TEK BASINA NE KADAR PROFOSYONEL OLSADA TEKBASINA BU ISLER OLMAZ SAHISLARINA BI LAFIM YOK DIGER YONETICILERIN AMMA BU KARARI ALMAYA CALISANLARINDA FESATLIKDAN BASKA BISEY DUSUNDUKLERINI SANMIYOM YAV SIZE YEMIN OLSUN GECEN YAZKI SIVASDA YAPILAN ALT YAPI SECMELERINDE BIREBIR SAHIT OLDUMYA OZAMAN ANLADIMKI BIZ SANSA BIYERLERE GELMISIZ SIVASSPOR OLARAK ISVICREDEN SECMELERE GELMIS BEKIR ERCIN ISIMLI SIVASLI GENC SAHIT BUNA GITTIK GORDUK NE KADAR CIDDIYETSIZ BIR SECME OLDUGUNU VE SECMELERLE ILGILENEN KISININ DAHA BIRGUN KALA YANINDAKILERE BEN SECECEGIMI SECTIM BOSVER YARIN GELMESINLER DEDIGINI KENDIM DUYdumI .......
Altyapının başına getirilen cafer isminde futbolculuktan kovulma ve sözde rüşvet adı altında gambazlık yapan türk futbolu birilerinin çıkarı uğruna kirletmeye çalışan, kirli geçmişi bulunan birinin getirilmesi ispatıdır.
Alt 21.05.2010, 02:37   #4
tuzlugollu
Yiğido

EN KOTU IHTIMALLE TURKIYE GIRIS YASAKLANIR NE OLUR BASKA BI ENGELLEME YAPAMAZLAR BUNLAR AZDAHA SIVASSPORU LIGDEN DUSURECEK OLAN YONETILER KAKMISLAR GUNDEM YARATMAYA CALISIYOLAR SIVASSPORUN HAKKINDAN BAHSEDIYOLARYA ONA DSASIYOM HERSEYI DORT DORTLUK YAPTINIZ SIRA BUNAMI GELDI ....COKTA TIN DIYOM AVRUPADA YASAYIP SIVASI SIVASSPORU ADAM GIBI TAKIP EDEBILDIGIM BI SITE VAR ODA SIVASSPOR COM SIVASI DUNYA SEHIR SIVASSPORU DUNYA TAKIMI YAPMAKDAN BAHSEDENLER BUKADARMI ACIZLERDI BIZDE INANDIK BUNLARAKI ADAM GIBI BIR SITE KURAMADILARDA BU SITEYE GOZ DIKTILER SORUYORUM BU YONETICILERE SIVAS ICIN SIVASSPOR ICIN ACABA KAC ETKINLIK DUZENLEDINIZDE KALKIP SIVASSPOR COMA GOZ DIKIYOSUNUZ
Alt 21.05.2010, 02:40   #5
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
tuzlugollu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BUNLAR AZDAHA SIVASSPORU LIGDEN DUSURECEK OLAN YONETILER KAKMISLAR GUNDEM YARATMAYA CALISIYOLAR SIVASSPORUN HAKKINDAN BAHSEDIYOLARYA ONA DSASIYOM HERSEYI DORT DORTLUK YAPTINIZ SIRA BUNAMI GELDI

Acaba başkanın karşısına geçsen yüzüne bunları söyleme cesaretin olurmuydu.El insaf be kardeşim el insaf bu adamlar sana görüp göreceğin başarıyıda yaşattı.Bülent seni tarumar etmiş gitmiş.Bu adam başından gitse 3. lig haberlerini de takip etmekden usanırsın.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı yener_sahin'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.05.2010, 02:47   #6
tuzlugollu
Yiğido

Alıntı:
yener_sahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Acaba başkanın karşısına geçsen yüzüne bunları söyleme cesaretin olurmuydu.El insaf be kardeşim el insaf bu adamlar sana görüp göreceğin başarıyıda yaşattı.Bülent seni tarumar etmiş gitmiş.Bu adam başından gitse 3. lig haberlerini de takip etmekden usanırsın.
°°°°))) inan guldum yazdigina ben baskani tanimam bilmem onun kadarda sivasliyim ama yanindakileri iyi kotu tanirim baskani tanimazken kaldiki ben baskana laf etmiyom yonetimdeki is bilmezlere lafim simdimi akillarina geldi bu sivasspor comu resmi site yapmak bukadarmi aciz bu insanlar akilli ve makul dusunen her insan buna guler yasattiklari basarilara ki laf etti biz yasatamayacaklarinin derdindeyiz
Alt 21.05.2010, 02:44   #7
tuzlugollu
Yiğido

INSANIMIZI KUCUMSEMIYORU BENDE 25 YIL SIVASTA YASADIM COCUKLUKDAN GBERI AMA YUREGIM SIZLYARAK ITIRAF EDIYOM OT GIBI BIR MILETIZ SIVASLILAR OLARAK KALKIP BIRLIKDEN FALANDA BAHSETMEK BOS LAF OLUR EN BASITINDEN STADYUMA MACA GITTIM IZINDE BIKAC KERE ON TANE TARAFTAR GURUBU OLUSMUS BELKI AZ BELKI FAZLA HEPSI BENCILLIK PESINDE STAD CIKISINDA BIR GURUP KENDI KENDINE DIYO EN COK BIZ BAGIRDIK OBUR GURUP BIZ EN IYISIYIZ DIYE HAVA ATIYO YAV BIZ TRIBUNDE BOLUNMUSUZ TARAFTAR OLARAK SIVASSPORLU SIVASLI OLARAK BOLUNMUSUZ NE BASARISI BEKLIYOZKI SAHADAKILER FERISTAH OLSA YAPABILECEKLERININ EN IYISINI YAPTIOILAR AMMA EXTRA GUC OLAN DOPING OLAN SIVASLILARDA IS YOK BURSAYA BAKIN SAMPIYON OLDU AMMA ADAMLAR HAKETTILER ALT YAPISIYLMA INSANIYLA TARAFTARIYLA HOCASIYLA YONETIMIYLE HAKETTILER BIR BUTUN OLDULAR SU TARTISTIGIMIZ KONUYA BAKIYOMDA NE KADAR BASITLESMISIZ SIMDI EN IYI TRANSFER NASIL OLUR ONU TARTISMAMIZ GEREKIRKEN SUNI GUNDEM YARATIP KOLTUKLARINI SAGLAMA ALMAK ISTEYENLERIN DERDINE DUSMUSUZ YAZIK...
Alt 21.05.2010, 02:50   #8
hercaii_58
Acemi Yiğido

20 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hercaii_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bi de bu cıktı gardas herkes birlik olamıyoz diyo nasıl birlik olunur yol gösteren yok sanki birlik olamayan burda yazan bizler değilde baska kişiler öğrenmişiz bizden bişey olmaz böyle diye diye zaten olmadı olmayacak. profesyonel yöneticilik işine gelince türkiyede hangi takımın yöneticileri profesyonel arkadas kimse bişeyi begenmez oldu. yönetim kötü bişey yaptığında arkasında duran yok. hiç istemem ama birgün mecnun baskan bıraktığında 3. liglerden sivası kim toplar merak ediyorum
hercaii_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı hercaii_58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.05.2010, 02:55   #9
tuzlugollu
Yiğido

WALLA BU SITE TAHMINIMCE EBEDIYYEN VAR OLACAK KIM NE DERSE DESIN MAHKEME FALAN BU ISE BISEY YAPAMAZ YONETIM GIBI DUSUNEDE GIRMEZ BU SITEYE OLUR BITER SIVASSPOR HAKKINDA HABER YAPILMASINIDA ZATEN ENGELLEYEMEZLER O HAKKI KIME KENDINDE GOREMEZ GARIP OLAN SIVASSPORLU YONETICILER HAKKINDA HIC KOTU BI YORUM GORMEDIM BU SITE YONETICILERINDEN OPERATORLERINDEN DIGER SITELERDE BASIN YAYIN ORGANLARINDA SIVASLI YONETICILERI YERDEN YERE VURAN HABERLERI YAPANLAR HAKKINDA KANUNI ISLEM BASLATMA CESARETI GOREMEYENLER SIVASI SIVASSPOR USEVIP KARSILIKSIZ HIZMET ETMEK ISTEYEN BIR DUSUNCEYE BALTA VURMAK ISTEMEKTEDIR ISINE GELMEYEN BU SITEYE GIRMEZ OLUR BITER DAHA NE OLABILIR RUSTU ELMAS SITEYI SIVASSPORA VERMEDI DIYE SIVASLILIGINIMI KAYBEDECEK OZAMAN YONETIMDE BULUNAN SIVASIN ONDE GELENLERIDE VERSINLER MAGAZALARINI DUKKANLARINI SIVASSPORA OLSUN BITSIN
Alt 21.05.2010, 03:01   #10
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1062 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Buradan klüp yöneticilerimi veya herhangi birini itham altında tabiki bırakmayacağım,ben iyi biliyorum ki aynı çatı altında aynı renklere gönül vermiş bir topluluğuz.bugün hangi kulübün bir tek forumu var arkadaşlar.mesele isimse mahkeme yoluyla veya anlaşılarak her ne sekılde olursa olsun,klüp yönetımımızle sıte yetkılılerı orta yolu ıllaki bulacaklardır.Ben bir Sivasspor taraftarı olarak karşılıklı iki taraf görmediğimi belirterek bu meselenin takımımıza bi zarar vermeden çözüleceğine eminim.Mesele zaten mahkemeye taşınmışsa bekleyip sonuca göre yorum yapmakdan başka yapılabilecek birşey yok.Klübümüz hakkında hayırlısı olsun..

Arkadaşlardan tekrar rica ediyorum,birbirimizi kırmadan,ikili munakaşaya girmeden konu ile ilgili düşüncelerimizi insanları töhmet altında bırakmadan yapalım.
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
adalet, asib, avrupa, basın özgürlüğü, çok seslilik, demokrasi, duyurulur, hukuk, kamuoyu, kamuoyuna, rüştü elmas, saygıyla, sivasspor, taraftar, taraftarın sesi, yiğidolar, özgürlük