Buradan klüp yöneticilerimi veya herhangi birini itham altında tabiki bırakmayacağım,ben iyi biliyorum ki aynı çatı altında aynı renklere gönül vermiş bir topluluğuz.bugün hangi kulübün bir tek forumu var arkadaşlar.mesele isimse mahkeme yoluyla veya anlaşılarak her ne sekılde olursa olsun,klüp yönetımımızle sıte yetkılılerı orta yolu ıllaki bulacaklardır.Ben bir Sivasspor taraftarı olarak karşılıklı iki taraf görmediğimi belirterek bu meselenin takımımıza bi zarar vermeden çözüleceğine eminim.Mesele zaten mahkemeye taşınmışsa bekleyip sonuca göre yorum yapmakdan başka yapılabilecek birşey yok.Klübümüz hakkında hayırlısı olsun..
Arkadaşlardan tekrar rica ediyorum,birbirimizi kırmadan,ikili munakaşaya girmeden konu ile ilgili düşüncelerimizi insanları töhmet altında bırakmadan yapalım.
USTA BIZ SAHISLARINA ZATEN LAF ETMIYOZ DUSUNCE YAPILARINDAKI UYUSMAZLIKDAN YANA DERTLIYIZ SENIN GIBI DUSUNSELERDI ZATEN BU KONU BU ASAMAYA GELMEZDI ELBETTE IFTIRA ATACAK DEGILIZ SAHIT OLDUKLARIMIZIDA GIZLYEMEYIZ AMA BIZ BURDA BUNLARIDA YAZIYOSAK SAKIN KIMSE BASKA DUSUNCELERE GARK OLMASIN BIZ SIVASI SIVASSPORU EGRISIYLE DOGRUSUYLA SEVIYORUZ BEN SAHSEN GURBETTE YASAYAN BIRISI OLARAK SIVASIN ADI GECTIGI YERDE YUREGIMDE VOLKANLAR KAYNAYAN BIRISIYIM KIZDIGIMIZ ELESTIRIDGIMIZ YONETIICLERI TAKDIR ETTIGIMZDE BISEY DEMIYENLER ELESTIRDIGIMIZDEDE KABULLENMEYI BILSINLER ELESTIRECEZDE OVECEZDE KORU KORUNEDE HERSEYI KABULLENECEK DEGILIZ TEMENNIMIZ BU ISIN TABIKI TATLIYA BAGLANMASINDAN YANA AMA BAZI ARKADASLAR ELESTIRILERI KENDI UZELERINDEN KABULLENIP YORUMLUYORLAR KONUYU TARAF TUTTUGUNU BELIRTEREK YORUMLUYORLAR BIZ ISE HAKTAN YANAYIZ VERILEN BIR EMEGIN GOZARDI EDILMEMESINDEN YANAYIZ YILLARDIR BURDAYIM EN AZINDAN 7 YILDIR FALAN BEN FRANSADA SIVASLA ILGILI EN IYI HABERLERI BU SITEDEN OKUDUM TAKIP ETTIM VARDIDA BASKA SITE BU HIZMETI SUNAN TAKIP ETMEDIKMI SIMDIMI BU KONU ORTAYA CIKTI DAHA ONCE NEDEN DUSUNULMEDIDE SIMDI ASIL BUNA EGILMEK LAZIM
Baştan Sona Kadar Hemen Hemen Bütün Yazıları Okudum...Asıl Konuya Neden Olan Unsurlar Tartışılmamış Genelde.Yani Bu Sitede Almanyada Sivassporun Yaz Okulu Açacağı Tarzında Bir Haber Görmüştüm Yanılmıyorsam.Sonra Kulup Bunu Yalanladı Hukukı Boyuttan Bahsetti.Sonra Site Bunun Asılsın Olmadığını İspatlar Bir Belge Sundu Kamuoyuna Sanırım...Olay Bu Diye Biliyorum...Ortada Bir İhmal veya Hata Varsa Sonuçlarına Katlanmalı Diye Düşünüyorum...
Dikkatimi Birşey Çekti; Bir Grup Var Bu Konuyla Tamamen Alakasız Olarak Özellikle Sitenin Kapanmasını , Devredilmesini , Yada Sitenin İşlevlerinin Taraflı ve Yanlı Olduğu Kanısında Birleşmiş Olanlar vb. Kişilerin Oluşturduğu Bu Grup Siteden Şikayetçi ve Siteden Hoşnutsuz Durumdalar...
Böyle Düşünen Kişiler Acaba Bu Denli Hoşlanmadıkları Siteye Neden Girer Yorum Yazarlar Anlamak Güç...
Bir Zamanlar Bizimde Derdimiz Vardı Siteyle Aradaki Sorunlar Çözüldü Siteye Aktif Giriyoruz Kendi Çapımızda Yorumlarımızı Ekliyoruz , Ancak Sorunluyken Bu Sitede Tek Yorum Eklemedik.Çünkü Aksi Durum Düşünülen Yerlerde Demeç Vermek İnsanın Kendiyle Çelişmesi Demek Diye Nacizane Fikrimide Beyan Etmesem Rahatsızlık Duyardım...
benden tavsiye bıraksınlar sivasspor oluşumları her alanda güçlü olsun bağımsız olsun sivassporun geleceği için bunlar lazım.
ayrıca çok kıymetli yönetimimizin vaktini taraftarla değil sözü verilip küçültülmeye çalışılan 35 binlik stadla ilgilenmesi daha yerinde olur.
saygılarımla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Baştan Sona Kadar Hemen Hemen Bütün Yazıları Okudum...Asıl Konuya Neden Olan Unsurlar Tartışılmamış Genelde.Yani Bu Sitede Almanyada Sivassporun Yaz Okulu Açacağı Tarzında Bir Haber Görmüştüm Yanılmıyorsam.Sonra Kulup Bunu Yalanladı Hukukı Boyuttan Bahsetti.Sonra Site Bunun Asılsın Olmadığını İspatlar Bir Belge Sundu Kamuoyuna Sanırım...Olay Bu Diye Biliyorum...Ortada Bir İhmal veya Hata Varsa Sonuçlarına Katlanmalı Diye Düşünüyorum...
GARDAS KÜCÜK BIR DÜZELTME YAPACAGIM
BURDAKI SITEDEKI HABERDE YAZ OKULUNDAN BAHSEDILMEDI, SIVASSPOR AVRUPA SECMELERI DIYE YAZIYORDU VE IKI GÜNLÜK BIR SECME DIYORDU OKUL KELIMESI BILE YAZMIYORDU. NERDEN CIKTI BÖYLE UYDURMA HABER ANLAMADIM
Sivassporumuzu günlük takip ediyoruz severek. Takimimizi destekliyoruz eger bu site olmazsa avrupadan izlemeyecegim ondan sonra yönetim sampiyon kadroyu olustursun. Bülent uygun sampiyon yapamadi ve düstü gitti. Yönetimden anlayis bekliyoruz
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Elbeyliliyiz'a Teşekkür Ediyor...
Yorumları okudum'da birşey dikkatimi çekti. bu siteyi nede çok istemeyen varmış ellerinde gelse bir dakikada kapatacaklar.iyiki ellerinden birşey gelmiyor.yaw bırakın gidim madem istemiyorsunuz niye boşa yorum yazıp kendinizi hem yoruyor hemde küçük düşürüyorsunuz.burayı bilen biliyor.buda yetiyor zaten.