Cevap: Murat Erdogan ve Sylla serbest!!
Bazı arkadaşlar hala profesyonelliğin ne demek olduğunun farkında değiller. Yok Sylla yok Murat Erdoğan... Ne güzel yönetici olurmuş sizden beyler.. Bu işi onlar bilmiyor siz biliyorsunuz. Kulüp yönetmek transfer politikası izlemk onların nesine.. Maşallah sizler yetiyorsunuz. Bakın bende sizlee yardımcıu olyım iterseniz. ordin ooter futbolu bıraktı ama sizin güzel hatırınızı kırmaz gelir, Balili namı-ı diğr Atakan İsraile döndü haber yollmış Sivası özledim diye onuda aldık etti 2... Zaten yll Murat Erdoğan oldu 4... Muhammet Ali Kurtuluş yuvamı çok özledim emiş, Gökhan Bozkaya, Sezer Badur vs. vs... biztakımın kalesinidePetkoviçi tekrar aramıza alarak yaptımmıydı kadro tamamdır... Nasıl iyi yardımcıoldum değilmi beyler size... Sayın Mesut Bakkalı gönderip aramızdabrantrenör seçeriz. Sayın Başkanada yol vip işi yine aramızda hllettimmi oohh kulüp tamamdır...
Hiç işimiz gücümüz yok adam alıp adam satıyor. Sonumuz hayırlar olur inşallah....
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|