Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Dediklerin doğru olmasına doğru da yalnız acaba Üsküdar Anadolu Sivasspora pilot takım oldu olalı sadece Ziya yı verimişse ben bu işte bir hata olduğunu düşünüyorum..Çünkü senin bilmediğin bir şey daha var;Ziya sadece Üsküdar Anadolu da değil Burdurspor da kiralık oynamış..2. olarak Sivasspor Üsküdar Anadolu'ya 4 yılda 1 tane oyuncu bana kazandır diye de pilot takım olmamıştır..Benim duyumum her yıl 1 oyuncu kazandırmak hedefiyle pilot takıma oyuncu verilmektedir...Yani kısace 4-5 yılda Sivassporun Üsküdar Anadolu'dan en az 4-5 tane oyuncuyu takıma kazandırılmalı diye düşünüyorum...İnşallah Rıza Hoca bu takımdan Sivasspora önümüzdeki dönemde birkaç tane oyuncu daha kazandırır...
|
Kardeşim.Ticaret ön planda.Üsküdar maç kazanır,reklam alır,deplasman taraftarından para kazanır... ama nereye girer bu paralar.Çanakkale Dadanelspora gitmiyor merak etme.Sivasspor yönetimi ve özelikle başkanımız güzel bir iş yapmış.Uzatmayalım ince düşünmek yeterli.İdman sahalarından paf ve genç takımımıza 10larca oyun geldi.Herşeyi A takımımız üzerine düşünmeyelim.Onlar paftan sonra ne olacak.Satılacak para kazandıracaklar bize.Yada iyi iseler takımda oynayacaklar heyecan katacaklar bize.
Ayrıca kendilerini aşsınlar diye Bursaya da göndeririz Vana da.Orasına teknik heyet karar verir.Çok güzel izliyoruz takımlarımızı bravo bize.