Danimarkada bilindigi gibi sivasli cok ama hepsi birlikte bir dernege kayitli degil.
ASIB Avrupa Sivaslilar Birligi baskani ve yonetim kurulunun seckin uyelerinin ziyaretiyle sivaslilarda birlesip tek yurek halinde sivasa ve sivas spora destek vermek icin calismalarda bulunuyor.
Tek amacimizin bu calismalar sonucunda sivaslilarin dostluklarini pekisdirip cesitli faaliyetlerde bunmasi ve sivas spora herzamankinden daha fazla destek vermesi hepimiz sivasliyiz sivas sporluyuz bu yolada basimizi koyduk ne pahasina olursa olsun vazgecmeyede niyetimiz yok....
Saygilarimla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı omerkaratas'a Teşekkür Ediyor...
Danimarkadaki sivaslilar biraraya gelme zamani SIVASIMIZI VE SIVASSPORU Tanitmak icin iste size bir firsat.
Danimarkanin neresinde olursak olalim herkesin yapabilecegi bir seyler vardir bu isde gonullu gorev almak isteyen arkadaslara (GENC)HER ZAMAN IHTIYAC VARDIR.
Merhaba arkadaslar, ben fenerliyim ama kalbimin bir kösesindede Sivasspor var .. Sivasspor formasini cok istiyorum, yardimci olabilecek bir Sivasspor taraftari varmi ..
Samsunspor bile danimarkaya maca geldi sanki kac samsunlu var ama bizler maca gittik, nedense sivasspor avrupaya geldiginde hemserilerimiz reklami hic yapmiyor buda zorumuza gidiyor. En azindan ünlü bir takimla mac ayarlanabilirdi..