Sol kanadımız kırıldı desenize, yazık oldu. Sezonu kapattı demektir.
Rıza hoca "Hayrettin'in ne kadar sahalardan uzak kalacağı perşembe günü belli olacak, en az 1. - 1.5 ay kadar sahalarda yok" demişti. inşallah 3-4 ay gibi bir zamandan daha kısa sürede sahalara döner.
İşte Dünya böyle birşey, bir günde falan kişinin futbol hayatı bitti veya hayatı bitti de denilebilir. Onun için eleştirileri yaparken daha dikkatli olup, olumlu - yapıcı olarak eleştirelim.
Tekmelere "kafa tutan adam" cengaver insan, ne kadar eleştirliyor da olsan sen hep Sivasspor, Sivas için, her futbolcu gibi ekmeğin için mücadele esnasında sakatlandın. Rabbim en kısa zamanda seni sahalara dönderir inşaallah.
Çok geçmiş olsun Hayrettin'im. (Haftaya Nail beye konuk olursun...)
yorumun icin tsk ederim abi. hayronun tedavisi tüm hiziyla devam ediyor dedigin gibi belki o sûreden daha kisa zamanda iyilesir ve formasina kavusur insallah bizlere dua etmek düşer.
İşte Dünya böyle birşey, bir günde falan kişinin futbol hayatı bitti veya hayatı bitti de denilebilir. Onun için eleştirileri yaparken daha dikkatli olup, olumlu - yapıcı olarak eleştirelim.
sende haklisin kardeş sende elestir sende yorum yap hatta oyuna müdahale et nasil olsa tribun hep morinyo ve guardiola dolu
Tribünde morinho ve guardiola yok lakin düşünme ve yorum yapma yeteneği olan binlerce insan var ve bu forum siteside bu yorumların düşüncelein paylaşımı için var diyerek senin cevaplamadığın sorumu da kendim cevaplamış olayım..
Acil şifalar dilerim kendisine.Bağları koptuysa arkadaşın dediği gibi kafadan 3 ay yok. Form tutacak süreyide göz önüne alırsak ikinci yarı uzun bi süre kendisinden faydalanamayacak takım.
gecmiş olsun inşallah cabuk döner eleştirenler sevinsin bakalım kim tekmeye kafa sokacak hayrettin yüreğiyle oynuyo sakatlanmayı düşünmeden o yüzden sakatlanıyo o gercek bi yiğido