Cevap: Haydi 4 Eylül!
Futbol denilince, orada olmaya özen gösterenlerdenim. Stadyum, fuar alanı, paşaçayırı (şu anda yeniden inşaa ediliyor ama) farketmez giderim. Bir döneme damgasını vuran Kahramanmaraşspor takım taraftarlarının da bulunduğu bir kaşılaşma izledik.
Dün gördüğümüz, yaşadığımız manzaranın neresinden bakarsanız bakınız, bir çok arkadaşlar bahsetmişler, çok hoş bir görüntü olmadığı bir gerçek. Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü, Baro Başkanı ve birçok daire müdürleri... olduğu bir ortamda, aralarında torunumuz yaşlarında (8-10 yaşlarında) çocuklarında bulunduğu grupların ağıza alınmayacak galiz sinkafları, tasvip etmek mümkün değil. Gerçi Belediye Başkan yardımcısı Hayri kardeşimiz ile Parti merkez ilçe başkanı Hakan kardeşimizin bile protokolde birbirlerine olan davranışlarını gördükçe, bu çocukların ki gayet normal derdiniz. Ben şahsen oluşan o resimden utandım. Çünkü resimde yer alan ve tribünde bulunanların % 90 kadarını da tanırım. Üzüldüm.
Müsabakaya gelince; 4 Eylül Belediyespor teknik direktörümüz İlhami Başköy hocanın oyuncu değişikliklerinin yersiz ve zamansız olması tepkilere neden oldu. İsteksiz ve oyun kuramayan bir 4 Eylül Belediyespor 9 kişi kalan konuk ekibe yenilme ihtimali kuvvetli idi. Baskı kurduğu son dakikalarda attığı iki golle müsabkadan 3-2 ayrılmasını bildi.
Gol sonrası, rakip tarftarlara yaptığı işaretin yersizliği ile, yakından takip edip, gelecek gördüğüm Kaptan Okan'ın ikinci sarıdan kırmızı kart görmesini yakıştıramadım. Sevincini seyircilerin ile, kulüp idarecilerin ile paylaş ama rakip tarftarlar ne diye gidersin arkadaş. Neyse tebrik ediyorum, daha çok çalışılması lazım olduğunu düşünüyorum.
|