........................
Keske bu konuyu bir yerlerde (özellikle Sivas'ta :-) ) cayimizi yudumlarken konisabilseydik. Bence tez konusu olabilecek enteresn bir konu.
Herkese hayirli geceler.
Canım hemşerim... Bu veya başka konuları, özünde de Sivas ve Sivasspor konularının konuşulacağı, "buluşma, tanışma, konuşma ve kaynaşma" davetini;
"Neden olmasın?" başlığında, kimler ne zaman Sivasta olur şeklinde konu açıp, davet ettik. Sitemiz il temsilcisinin malikhanesi merkezde ve belli yerde olmasına rağmen kaç kişi geldiğini söyleyebilir. Zaman zaman, hatta sıklıkla Abdullah Yiğit'in yer verdiği "Sivasspor taraftarıyım diyenlerin çoğunluğu klavye taraftarı" sözüne başlarda tepki gösterip kızıyorken, yaşandığında görülüyorki, haksız değilmiş.
migroArmis kardeşimizin evladı Yıldırım Beyazıt evladımızı gözlerinden öperken, ondan önce migroArmis kardeşimizi alnından öpmek lazım. Tebrik ve teşekkürlerimi iletiyorum.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
allah razı olsun bursalı kardeşim bizde siz şampiyonluğa oynarken çok destekledik sanada helal olsun inşallah oğlunda senin gibi özü sözü bir milliyetçi bir insan olur
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı karasarlıyiğido'a Teşekkür Ediyor...
Seni ve Oğlunu tebrik ederim. Ama gün geçtikçe taraftarda SİVASSPORU tutuyorum diyenlerin sayısı artıyor. Benim gözlemlerim bu yönde. Evet biraz yavaş ama yine de ilerleme var.
__________________ Birgün Herkes Önünde Eğilecek
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Harput0658'a Teşekkür Ediyor...
hocam adamın kraslısın bee,helal olsun sizlere...Emin olun ben de iyi bir bursaspor taraftarıyım aynı zamanda,ah o şampiyon olduğu yıldaki maçı radyodan dinlediğim günler,fener evinde gol atamamış ve bursa şampiyon olmuştu hemde beşiktaşı yenerek
Bu Konuda sivastatlıbelam'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
bursalı kardeş yemin ediyorum benimde gözleim doldu sivasspora verdiğin desteklerden dolayı sana çok teşekkür ederim oğlununda gözlerinden öperim ona iyi bak
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı hüso58'a Teşekkür Ediyor...