31.01.2014, 20:34
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647
|
Cevap: Abdullah Arslan
Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı
Tavatir,gine yanlışımı çıkarttın diye bana kızma ama Allah rahmet eylesin Abdullah kardeşimiz bizden Urfaspora gitmedi.Urfaspordan 2.lige ilk çıktığımız sene santrfor Eminle birlikte bize geldi.Rabbim taksiratını affetsin,mekanı cennet olsun.
|
haddim olmadan yanlış bilgiyi düzeltmek istedim kusuruma bakmayın,apo golcü eminle urfadan değil adıyamandan bize gelmiştir .rahmetli abdullah namı diğer [panter apo]sivassporda panterleşmiştir,sivassporun 2.lig serüveninde çok maç kurtarmıştır,belki BİZİM TARAFTARIMIZ herangi biri vefat etmiş sanabilir,bugün sivassporumuzla hepimiz öğünüyorsak birçok hocanın ,birçok futbolcunun ,emeği vardır aptullah kardeşimizde bunların enönemli olanlarındandır,onunla ilgili bi anıyıda paylaşmak istedim sivasspor maddi açıdan çok zor durumdaydı,transfer yapamıyorduk teknik direktör değişimi yaptık,ilyas tüfekçi sivassporun hocası ,ankarada kritik ankara belediye maçı var ,yenilirsek ligde kalma ümidimiz çok zayıflayacak hatta bitecek ,ankarasporun oyuncuları hepsi kaliteli ve tecrübeli,kalktım ankaraya gittim belki uğur getirrim diye ,öyle maçki hepimizin eli yüreğinde ,sivasspor atak yapmıyor ,yapamıyor,ankaralılar şut çekiyor biz savunuyoruz ilerde sadece 16 17 yaşındaki mehmet yıldız tek başına ordan oraya koşup pres yapıyordu , onların çektikleri şutlar ya defansın kıçına başına çarpıyor,yada apo 90 dan çıkartıyordu,öyleki o maçın yıldızı bu kardeşimizdi enaz 4 5 mutlak pozisyonu kurtardı ,0-0 kaladık ancak sağlam bi 5 lik olurduk o aldığımız 1 puanla ligde kaldık okadar emeği oldu yani TEKRAR ALLAH RAHMET EYLESİN
|
|
|