Cevap: İpler bizim elimizde
Yine herkes avrupa ve galatasaray macının rüyasında kalmıs. Evet iyi oynadık, macı hak ettik, İT takımına sahayı dar ettik ama!!! Evet ama diyorum cünkü İT takımı buraya eksik gelmişti, bizim oyuncularımızda kendi kapasitelerinin üstüne cıkarak oynadılar. Fener macından sonrada dedim hemen göklere cıkmayalım diye, ben yine aynı seyi söylemek istiyorum avrupa o kadar kolay degil. Herseyden önce tff yi, hakemleri, futbol rant saglayan kişilerlede mücadele etmen gerekiyor, Daha sonrasında ise oynayacagımız takımların hepsinin bir hedefi var, Şöyleki Antalya,Rize maclarımız var deplasmanda adamlar düsmemeye oynuyor, Karabükspor deplasmanı var, Akhisar içerde adamlarda avrupaya oynuyorlar onlarda, Besiktas var ikincilige oynuyor, Bu tabloya bakınca ben hemen hayaller kurmayalım derim. Felaket tellalı felanda degilim, Herkes ne kadar cok istiyorsa bende o kadar istiyorum sehrimin takımının en yükseklerde, en iyi yerlerde olmasını. Gönlümüzden gecenler kadar gerceklerede o kadar önem verelimki takım kötü sonuc aldıgında küfür, hakaret vb gibi davranıslarda bulunmayalım. Biz elimizden geldigince destegimizi verelim, bırakalımda sahada takımımız bizim adımıza konusssun.