22.04.2014, 09:10
|
|
Usta Yiğido
943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 958
|
Cevap: 4 Eylül'de İSYAN !
Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
yaw bu doğan ürgüp ne kadar kötü biriymişde haberimiz yokmuşadam amatörde sürünen takımı 3 .lige çıkarttırmış,çıktığı gibi 2.lige oynatmış,çamur deryasına paşaçayırına birçok şehirde olmayan modern saha ve tesis yapmış ,taraftarlarıda ücretsiz götürüp getirmeyi söz vermiş kaçsaatte gidiliyor ostada ?köprü trafiğimi var ?otoyol parasımı var?park parasımı ödeniyor?arabalarınızmı taşlanıyor?,biletleride fahiş fiyatla değilde sembolik fiyata satmış ,yetmemiş sivasda olmayan salon sporlarına voleybol takımını çıkartmış,buraya kadar doğan ürgüp suçlu diyelim,peki sivasın ekmeğini suyunu içenlerin ,bana göre bu şehirin bir lokma ekmeğini ,1 damla suyunu,1 soluk havasını solumaması gereken, sözde sivaslıların hiçmi suçuyok?,hafta sonu sivasda negibi sosyal hayat varda onu bırakıpda maça gidemiyorlar yada gitmiyorlar?,o stad herhafta 2500 kişiyle dolsaydı ,hem bu takım evinde onlarca puan kaybetmezdi,hemde kasasına 3 5 kuruş girerdi,seçim sürecine girilmesi kulüp başkanının kendi adaylığıyla uğraşmaktan, takımla ilgilenmemesi ,futbolcularında maddi imkansızlıklar yüzünden moralsiz oynamaları takımı bu hale getirmiştir,yaw kardeşim bu takım beyberbeyinde benle beraber 7 kişiye oynamıştır ,bu ALLAH tan revamı?önce iğneyi kendimize ,çuvaldızı başkasına sokmak lazım ,takımı öyle yada böyle buralara getiren tüm ekibe teşekkür ederim ,yaptıkları hareketi kınamıyorum, medeNİce tepkilerini göstermişlerdir ,umarım alacakları ödenir ,4.eylül takımı sivasspora oyuncu vermemişşse bunu sivasspor yönetimine ve teknik heyetine sormak lazım ,şampiyon olmuş paf takımdan kim sivasspora gelmişki ? 4 eylülden gelsin,bu takım sivaslıların ilgisizliği yüzünden şampiyon olamıyor,bana göre sivasspor yönetimiyle belediye başkanı anlaşma yapıp ,adını sivasspor olarak değiştirip hem futbol, hem karete ,güreş,voleybol takımlarına sahip çıkmalıdır ,bu takımın yıllık bütçesi 2 trilyonu geçmez ,1 rengifoya,1 oldoniye verilen yıllık ücret parası ,yoksa bu ilgisizlikle şampiyon olmayı beklerken gelecek sezon bal ligine döner
|
Güzel tespitler, aynen katılıyorum ...
Bu takımı bu duruma düşüren SİVAS HALKIDIR !
|
|
|