Kime Teşekkür edelim!
Artık Gaziantepspor kupa maçıyla birlikte sabrım taştı. Özellikle kupa maçlarında sürpriz sonuçlar kabul edilebilir ama böylesi bir mağlubiyet ve sorumsuzluk kabul edilemez. Resmen karşımızda A2 takımıyla sahada olan bir rakip vardı. Gelin görün ki biz böyle bir rakibi bile yenemiyoruz. üstüne üstlük birde saha içindeki sorumsuzluklar, bencillikler ve kötü performanslarda cabası. Şimdi tüm herkese soruyorum.
Kime teşekkür edelim?
-Yönetime mi? Geçen sezon devre arasında başlayan ve bu sene başında da devam eden berbat transfer politikası onların eseri. Saha içinde lakait hareketlerle bencilce poziyonları harcayan, beleş kartlarla takıma zarar veren oyuncuların cezalandırılmaması ve bunun sonucunda oyuncularda oluşan disiplinsizlikte onların eseri. vs vs vs...
-Hocaya mı? Oyuncu seçimlerindeki yanlışlıklar ve milleti çıldırtan oyuncu değişmeme hastalığı daha ne kadar bu takıma zarar verecek. chrisantus denen adamın kanatta bu takıma hiç birşey vermediğini daha kaç maç sonra anlayacaksın. musa sinan(heleki oynunu gördükten sonra) gibi oyuncuların takıma monte edilememesi yada kazanılamaması da senin eserin. kaybedilen maçlardan sonra bile oyunculara izin vermek mi, aman eksik olmasın devam...
-Oyunculara mı? Geçen sezon ligi 5. bitiren, gol ve asist kralları gibi bir çok apoleti taşıyan bu takımın oyuncuları siz değilmiydiniz. mücadeleden, kazanma hırsından, takım için mücadele etmekten sizi vazgeçiren ne??? zamanında paralarınızın ödenmesi, tribünlerde en kötü zamanda bile size destek olan taraftarın olması mı yoksa her imkanın olduğu tesislere sahip olmanız mı....
ee tabi taraftar olarak kendimize de bakmak lazım. süper lig takımı olarak 3 bin kişiye maç oynuyoruz. bunun da hiç bir izahı açıklaması yok. isteklerimiz çok ama icraatlarımız çok az bunuda kabul ediyorum. ama bu durum da ne yönetim, ne hoca ne de oyuncular için bahane olabilir. bir taraftar olarak A2 takımıyla saha çıkmış bir rakibe, savaşmadan, mücadele etmeden, umursamaz tavırlarla mağlup olmayı kabullenemiyorum. onun içinde soruyorum. bu ortaya çıkan tablo karşısında kime teşekkür edeyim????