Alıntı:
servo58 Nickli Üyeden Alıntı
Yorumları okuyorumda birşey dikkatimi çekti.Sergen yardımcılarım takımı 1 haftadır izliyor cümlesine birçok arkadaş tepki göstermiş.Tamam Carlosun gitmesine en çok üzülenlerden biri benim ancak bu takımın yeni t.d sergen oldu. Takımı izlemiş ve analiz etmiş olmaları da bence çok iyi olmuş. En azından ne yapacaklarını,nasıl düzelteceklerini düşünmüşlerdir. Hiç bilmeden incelemeden gelselerdi daha mı iyi olacaktı anlamadım ki. Artık yeni bir sayfa açtık bizim asli görevimiz taraftar olarak takıma destek vermek. Neredeyse her yorumumda söylüyorum. Maça her gelen kişi yanında en az iki arkadaşını ikna ederek tribüne getirmeli. Yoksa bu stat hiçbir zaman dolmayacak arkadaşlar.Biraz da bizler gayret gösterelim.Mesela ben Karabük maçına üç arkadaşımı ikna ettim ve biletlerini de cebimden aldım. Allah izin verirse haftaya pazar maçta olacağız.
|
kardeş yorumun için teşekkürler. bizim taraftarımız konuştuğunun yarısı kadar destek olsa çok farklı şeyler olacak!
yeni bir hoca gelmiş, yeni bir heyecan yakalanmak üzere, koca koca adamlar hala sokak karıları gibi dır dır yapıyor...
insan gerçekten hayret ediyor!