Cevap: 10. Yıldönümü
Öncelikle süperligdeki 10.yılımızın 100.yıl olarak devam etmesi dileğiyle kutluyorum,bunca yıllık sivasspor tarihinde acı tatlı yaşadığımız birçok hatıralarımız olmuştur,bu takımın süper lige çıkana kadar neler çektiğini çok iyibilirim,3.lig batağından süper lig kapısına kadar getiren osman seçilmiş beye ayrıca teşekkür ederim,mecnun başkanımızada takımı ortada bırakmayıp ,sahip çıktığı ,süperlige çıkarttığı,bize şampiyonluk heyacanları,avrupa kupalarına katılma heyecanı yaşattığı için teşekkürederim,hernekadar 4 5sezon tehlike yaşasakda kurtulmayı bildik ,2.ligdeki taraftar potansiyeli ile şimdiki taraftar potansiyelini kıyasladığımızda ,2.lig kategorisindeki taraftar heyecanını ,desteğini,takımına olan sevgisini ,tutkusunu özlüyorum,istanbulda alisamiyen stadını 25 bin kişiyle fulleyip ,dışarda 5000 kişinin kaldığı,kadıköydeki sarıyer maçında ,stadın yarısını doldurduğumuz ,inönü stadında 33 000 kişiyle oynadığımız maçı,karagümrük maçında olimpiyata 35 bini aşkın taraftarla destek olduğumuz ,manisa maçında 25 bin kişiyle oynadığımız maçı ,darıcada 4 000 bini aŞKIN taraftarla destek olduğumuz,şampiyonluğa oynadığımız gs ye kaptırdığımız sezon ankara sincan stadında 5000 kişiyle ankarada seyirci rekoru kırdığımız maçları ,unutamıyorum ,aradan geçen yıllarda seyirci potansiyelimiz artacağına dahada düşmesi,3.ligdeki diyarbakır,kocaeli,sakarya,erz urum,zonguldak gibi şehirlerde ,20 30 bin kişinin destek olup süper ligdeki sivassporun 2 3 bin kişiye oynaması ,bu şehrin insanları için utanç kaynağı olsa gerek,sivassporun kıymetini bu şehrin insanları,ister sivasda ,ister diğer şehirlerde ve ülkelerde yaşayanlar, çok iyi bilmelidir,sivasspor küme düştüğünde kıymetini bilselerde fayda etmez ,nice 10 yıllara diyor,yeni sezonda başarılar diliyorum
|