Dürüst olmak gerekirse hiç şansımız yok...2-3 farklı yeniliriz...başakşehir gerçekten çok kaliteli bir kadro ve hocaya sahip...malesef şuan görünen bu...olağan üstü bir mücadele ve şans olmadan bu maçtan beraberlik bile alamayız..umarım yanılırım
ALLAH izin verirse, tanıdığım tüm Sivas'liları Başakşehir maçına davet edeceğim, gerekirse pasolig kartlarınıda ben çıkartacağım yeterki bu maçı alıp Fatih Terim Stadyumundan başımız dik, üç puanı cebimize koymuş bir şekilde ayrılalım.
Haydi İstanbul'daki Sivasspor sevdalıları hepimize büyük görev düşüyor.
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı ihtiyar yiğido'a Teşekkür Ediyor...
[QUOTE=ihtiyar yiğido;973253]ALLAH izin verirse, tanıdığım tüm Sivas'liları Başakşehir maçına davet edeceğim, gerekirse pasolig kartlarınıda ben çıkartacağım yeterki bu maçı alıp Fatih Terim Stadyumundan başımız dik, üç puanı cebimize koymuş bir şekilde ayrılalım.
Haydi İstanbul'daki Sivasspor sevdalıları hepimize büyük görev düşüyor.
ağzına sağlık. fakat bizim istanbulda ki hemşolarda o eski tat ve heyacan kalmadı gibi. gitse gitse max 500 kişi gider oda bişeye yaramaz.
Halen umudu olan arkadaşlara söylemekte fayda var içimden gelerek yazmıyorum ama gerçeklerde acıdır.
Bu takım küme düş-müş-tür...
Fazla zaman kaybetmeden önümüzdeki sezonun planları yapılmalı ptt 1nci ligini iyi bilen tecrümeli takım üzerinde ağırlığını hissettirecek hoca bulunmalıdır...Aslında acil olarak başkan ve yönetimi değişmelide bu şehirde nerde öyle yürekli insanlar ki çıkıp takıma sahip çıksınlar...
Fazla bir beklentim şahsen yok bu maçtan. Tek nedeni ise sayın Mesut Bakkal.
8 taşa karşı oynanan "Korkak, pısırık, risk almayan" oyun taktiği ile sahaya çıkardığımızı düşünüyorum.
Yani kısaca bu maçtan 1 puan süper olur. İçerdeki Gençler ve Akhisar maçlarından 6, Kayseri deplasmanından 3puan bize yetebilir.
Bu puanları da ancak hocanın taktigi ile değil TARAFTARIN GAZI ile alırız!!!
herşeyi ben bilirim diyen gerizekalı sergen artistinin aile şirketi sivasspora dinamiti goydu.okan buruk patlattı.mesut denen hoca olmayan hoca geçinen adamada gel gultar dediler bizi güvenç kurtar bile gultaramaz
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ankastre'a Teşekkür Ediyor...