Oyle yada boyle bir puan alip ligde kalma umudumuzu son haftaya kadar tasidik ve lige uc bes hafta onceden havlu atmadik. Bu Sivassporun neden bu ligde olmasi gerektigini herkese haftalardir gosteriyoruz. Evet galibiyet alamiykruz. Ama en berbat oynadigimiz zamanlarda bile bu ligde sampiyonlugu garantilemis sayiyorum besiktas ayaklari titreyerek cikti 4 Eylule. Olmayan penaltiyla maci aldi. Dun yine gordikki kayserispor lu gutbolcular karaktersizlikte sinir tanimadi bizden puan alabilmek icin. Dusunuyorum acaba biz 1-0 onde olsaydik bizim futbolcular yaparmiydi diye. Sonra hic gormedigim bisey diyorum. Yillardor bu ligdeyiz ve hic dunki kayserspor kadar karaktersiz olmadik biz. Bu sehrin havasindanmi suyundanmi bilmiyorum. Ama oynayan Turk yada yabanci oyuncularimizda herkesten daha yigido. Biz bu ligde kalacagiz insAllah.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı teyfikyasir'a Teşekkür Ediyor...
Yakın bir tarihte çok eskilerden bir kardeşimin yorumunu görmeyerek yıl geçtikten sonra cevap yazmıştım...yazarkende ''bizim unutkanlığımız,dalgınlığımız,h atamız''diyerekte bahsettim...Burada alınganlık benim tarzım veya huyum değil..Eskilerden tanıma imkanı bulsa idiniz bunu anlardınız...Şunu asla unutmayınızki atladığımız bir konu olsa dahi ben ara ara geçmişimi tekrar gözden geçiriyorum ...Emin olunuz yanıtınıza karşılık bulurdunuz...selamlar..
Kıymetli Yiğido,
İyiki varsınız. Size karşı bu sitedeki herkes gibi ben de büyük bir saygı ve muhabbet besliyorum. Sivassporumuz MigroArmisi herzaman büyük bir Sivasspor taraftarı olarak sonsuza kadar minnetle anacaktır.
Saygılarımla.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Sivasspormysoul'a Teşekkür Ediyor...
2 arkadaş gittik Ankara'dan maça.Bütün dostlar ordaydı bütün güzel insanlar.İstder üyesi arkadaşlar ta İstanbul'dan gelmişti.Biz tribünde büyük bir şehrayine şahit olduk herşey çok güzeldi.
Maçın yıldızları sağbek İ.Öztürk ile Tanase (!) idi.Atıf 5 kişilik oynadı.Maç sonunda tribüne gelip büyük taraftarımızı selamlaması maçın en güzel hareketiydi.Öleceksek bile böyle aslanlar gibi ölelim.Süperdik..
2 arkadaş gittik Ankara'dan maça.Bütün dostlar ordaydı bütün güzel insanlar.İstder üyesi arkadaşlar ta İstanbul'dan gelmişti.Biz tribünde büyük bir şehrayine şahit olduk herşey çok güzeldi.
Maçın yıldızları sağbek İ.Öztürk ile Tanase (!) idi.Atıf 5 kişilik oynadı.Maç sonunda tribüne gelip büyük taraftarımızı selamlaması maçın en güzel hareketiydi.Öleceksek bile böyle aslanlar gibi ölelim.Süperdik..
Degwerlendirecek ne var sen 2-0 önde oldugun maci bile elinde tutamiyorsan,puan alman gerekli maclarda puanlari carcur edersen,aglamaya gerek yok elveda lig.Sezon basindan beri herkes basbas bagirdi kaleci ve defans sorunu var kimse orali olmadi.PTT ligde basarilar dilerim.