Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı
Suçlu kim sorusuna herkes kendi penceresinden yanıtlar vermiş, haklı olunan yönler de var olmayan yönlerde... Fakat sonuçta tüm suç oklarının yönetimi gösterdiği ise o kadar aleni ki, görmemek için ya kör yada sağır olmak gerekli..
Futbolcular suçlu diyen arkadaşlara soruyorum; Yönetim adamakıllı transfer yapıp, geçen senein 11'ine girecek, hadi ondan geçtik 11!'i zorlayacak kaç isim takıma katıldı.. Cevap veriyorum Sadece Ertuğrul..
Roberto Carlos diyen arkadaşlara soruyorum; Yönetim eline bol alternatifli bir kadro sundu da Carlos yok"istememüzem" mi dedi..
Taraftar 1-2 yıldız futbolcu geldi de Tribünleri mi terk etti..
Kısacası tüm kabahat; Yönetim'dedir..
NOKTA..
|
yönetim 10 yıldır bu takımın başında transfere çok para harcamayabilir ama sivassporuda sivasspor yapan bu değilmiydi zaten minimum transfer ücretleriyle oyuncu takviyesi yapar vasat oyuncuların üstün performanslarıylada avrupa kapısını döverdi
bugün aynı yönetim iş başında geçen sezon işler iyiyken ağam paşam şimdi tü kaka olmaz.
bu takım her sene iskeletini korurdu üste takviyeler 1-2 yapardı devam ederdi. bu sistemi çoğu tekniktrektörle yaptık .
ama r.carlosla pek yapamadık ilk sezon geldi rıza hocanın iskeletini kurduğu takımın üstüne tecrübeli cicinho utaka dacosta burhan aydınla bir başarı yakaladı .
ancak r.carlos bu takımın iskeletine uzun vaadede fayda verecek elemanları ekleyemedi son iki transfer dönemine baktığınız zaman bunu yapılan transferlerdeki fiyaskolarda rahatlıkla görebiliriz .
mesela rıza çalımbay her transfer döneminde bu takıma 1-2 kişi monte ederek iskeleti oluşturuyor hemde ufaktan kadroda revizyon yapıyordu.carlos başgan bu revizyonu malesef yapamdığı için bugün sıkıntı yaşıyoruz. işte carlos bize futbol oynatıyo diyen arkadaşlarada rıza çalımbayda oynatıyodu hatta rıza çalımbay döneminde her maç gol atan tek avrupa takımydık
suçlu kim sorusu çok basit bir soru hiç kimse çıkıpta suçu kendisinde bulmaz ama bence
1-takımı 2 yıldır hep aynı 11 oyuncuyla oynatan carlos
2-pasolig olayının fişleme olduğunu düşünen taraftar (ben sorunlu bir tip değilsem yaram yoksa niye devlet durduk yere beni takip etsin )
3-bizden transfer istemede ne istersen iste anlayışındaki amatör ruhlu yönetici dayılar
4-türkiyede başka hiç bi kulüpte bulamayacakları rahatlığın içinde yaşayan ruhsuz oyuncularımız
kısacası herkes sorumlulukları nispetinde suçlu ...