Cevap: Sivasspor - Eskişehirspor
Yüksek ihtimal hızlı bir iyileşme söz konusu olmazsa John Boye bir iki maç oynayamayabilir...
Aatıfın ise şimdilik bir şeyi yok görünüyor. Çekilecek MR sonucunda durum tespiti yapılıp karar verilecek. Şu an oynayabailir pozisyonda görünüyor...
Tanese hemen hemen en hazır oyuncu görünümünde. Lisans probleminden dolayı GS maçında oynamadı. Muhtemelen 18 kişilik kadroda hatta 11 de bile oynayabilir.
Yiğit ve Cicinho hem hazır hem dinlenmiş pozisyonda maça hazır...
Omarinin maç ve takım antremanına ihtiyaç var. Oda ligi devam eden hazır bir futbolcu.. Oynama ihtimali yüksek.
Etzaz Ussain Ligi biten takımdan gelmesine rağmen Avrupa Ligi maçları oynadığından tam olmasa da hazır geldi. Klas bir görünümü var. Özellikle bir iki hafta sonra hazır olacaktır.
Texerianın durumu çok iyi. Ayrıca moral olarakda üst düzeyde. Bizim takımımızın iyi halde olan bir Kamil Grosicki ayağına ihtiyacı var... Texeriadan ben dahil tüm taraftar umutlu...
Ziyada bir toparlanma var. Umarım hayal kırıklığına uğramayız. Oda muhtemelen kadroda yer bulacak.
Setkus son maçlarda ya bizi farktan korudu yada maça ortak olup puan almamıza sebeb oldu. İnkar edemeyiz bunları. Biraz daha iyi olursa gözümüz arkada kalmayacak. Alışıyor takıma... 1 numara onun olur..
İbrahim Öztürk kardeşim son maçta zamanlama hatası yaptı penaltı oldu. Her futbolcunun başına gelebilecek şeyler. Bunu yaptı diye bir daha yapacak diye bir şey yok. Şahsi görüşüm onun tecrübesinin bile yeteceği konusunda.. Kadroya girebilecek durumda..
Djakaridja Kone konusunda taraftar biraz sıkıntılı. Çapı bu, ibresini ne kadar yukarı çeker bilinmez ama elinden gelen tüm doneleri kullandığını hissedebiliyoruz. İlk geldiği gün gibi değil ama ön liberoda oynayacaktır.
Burhan kardeşimiz artık performansını yükseltmesi gerekecek. Bu durum taraftara maç seçiyor olgusu yaratıyor. Aslında öyle değil, tamamen performansla alakalı bir durum. Son GS maçında takıma hava ve hareket getirdi lakin yetersizdi. Yüksek ihtimal kanat ona verilecek.
Beykanı ben şahsen seviyorum. Özgüven kazanmaya, insiyatif almaya başlıyor yada çabalıyor. bunun adına bazen taraftar şımarıklık diyebiliyor bazende dediğim gibi ipleri eline alma.. Özellikle formasını benimsemesi ve neyi ifade ettiğinin bilincinde. Bunu sosyal medyadan takip edebiliyorum. Oda oynayacak durumda, fakat ilk onbir mi olur, sonradan oyunamı girer bilemiyorum. Tahminim yedek olabilir... Aatıfın durumuna göre...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|