evet bence de çok klas bir oyuncu ama nedense ilk onbirde başlamıyor en azından balinin musanın vesaire forumsuz olduğu zamanlarda ilk onbir başlamlı diye düşünüyorum
__________________ ...YALNIZLIK,SİGARA KÜLÜ KADAR YALNIZLIK...
çok klas oyuncu oyununu yumuşak ve güzel oynuyor ama sergio yu sahada görmek pek nasip olmuo bence daha çok oynamalı.. ama "nerde?" tabi bi de bu soru var
SAHAYA 11 KİŞİ ÇIKAR TÜM OYUNCULAR ÇIKAMIYOR DEMEKKİ BÜLENT HOCANIN ONA VE BÜTÜN YEDEK OYUNCULARA KASTI VAR DİMİ SANA GÖRE...
BUGÜN GOL ATAMASADA ATTIRACAK TIR DİYORUM GERÇEKTEN KENDİSİ GÜVEN VERDİ VE İLK 11 DE OYNAMAYI HAKETTİ İNŞALLAH SAKATLIĞI FALAN OLMAZ DA GELECEK SEZONUN GOL VE ASİST KRALI ADAYLARINDAN OLUR. O DA ARTIK BİR YİĞİDO
sergio tam anlamıyla muhteşem bir futbolcu. Bülent uygun un yerinde olsam ilk 11 de oynatırım yada yedek olsa 45 de alırım
ayrıca Alex gibi oynuyor nese lafı uzatmanın anlamı yok..
SERGIO SÜPER BİR OYUNCU
Bu Konuda artistmaho58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Bu futbolcunun üzerinde önemle durmak gerektiğini düşünüyorum. Kendisi çok teknik bir futbolcu. Bu sebeple takımdayer bulamamasını mantıki ölçülerle açıklayamıyorum. Kaçan balık büyük olur. Kulağıma gelen bilgilere göre Hollandanın orta sıra takımlarından bir tanesi ciddi ciddi ilgileniyormuş kendisiyle.