Alıntı:
|
SivasSpor.Com;563822
Seyircilerinden takımlarına sahip çıkmalarını ve zor günlerde daha çok desteklemelerini isteyen Uygun, ''Bu takım, futbolcu kardeşlerimle birlikte, merak etmesinler burada en güzel şekilde onları temsil edecek. Hiç kimsenin o yönde hiç kuşkusu olmasın. Ben Bülent Uygun olarak o sözü veriyorum. Onlara güveniyorum, onlar da futbolcularına güvensinler. Güzel günleri hep beraber göreceğiz'' dedi.
[B Nickli Üyeden Alıntı
Unutmasınlar bu takım onlara milletin hayal edemediklerini hayal ettirdi. Rüyalarında göremeyecekleri başarıları elde ettirdi. 6 seneden beri başarıdan başarıya koşan bir Sivasspor gerçeği var[/B].''
|
1.Seyirci daha ne yapsin Sayin Hoca 4-5 aydir takim mac kazanamiyor yinede Seyircilerin bir cogu arkanda böyle bir seyirci toplugu Anadolu da hic bir takim da olmaz.
2.Ya birde hayel edilmeyen basari ney acaba kupami aldin Avurpa da bir kac turmu atladin yoksa Sampiyon oldunda bizmi görmedik.
Gecen sezon ölü bir GS ölü bir FB ligde oynadiklari halde ölü bir bjk adim adim Sampiyonluga kasarken sen Sivassporu Sampiyonluktan ettin.
Bazen birakmak da bir erdemliktir bak iki Kupa almis Denizli bile istifaya hazir oldugunu söyledi.