Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim...
Alt 22.10.2010, 23:58   #91
omer58
Yiğido

omer58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

82 Mesajına 118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 omer58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim...

Alıntı:
oNuR5Sekiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili yiğidolar herkes gibi bende mesut bakkalın gitmesinden yanayım fakat o gittiğinde yerine kimi getirecek bu yönetim hadi en kaliteli teknik direktörü getirdi diyelim sonra ne olacak orasını merak ediyorum eldeki devşirme olan bedavaya gelmiş daha topa vurmaktan aciz topcularla ne yapacak mourinho gelse kaç yazar bu eldeki kadroyla...Bence biz en iyisi YÖNETİM'e transfer yapsak daha faydalı gibime geliyor....Benim acizane düşüncem böyle....
evet yönetime transfer yapalım bencede fikret ünsalı süresiz kadrı dışı bırakalım bi de konuşma yasağı getirelim bu adama mümkünse sussun
futbolcular yetersiz suç yalnızca m.bakkalde değil .bizim yönetim m.bakkal gönderse de paraya kıymaz ligdeki kaşarlanmış bi hocayı getirir
omer58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda omer58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.10.2010, 23:59   #92
muhendis58
Acemi Yiğido

muhendis58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 muhendis58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bucaspor teknik direktörü Samet Aybaba yeni kurulan bir takım olduklarını belirterek, ''Tam takım olmak için daha çok puan almak lazım, maç kazanmak lazım, birarada oynamak lazım'' dedi.

Takım halinde ilk yarıda çok iyi çıkışlar yaparak oyuna ağırlıklarını koyduklarını kaydeden Aybaba, çok iyi ataklar geliştirdiklerini, oyunun genelinde iyi futbol sergilediklerini ifade etti.

Rakibin iki forvete dönmesinin ardından tipik Türk futbolcusu gibi oyuncularının geriye çekildiğini ve rakibe pozisyon verdiklerini anlatan Aybaba, ''70'inci dakikadan sonra eğer oyunu zorlayacak süratli birkaç tane oyuncumuz olsaydı, oyunu belki lehimize çevirebilirdik. Olmadı, ama biz bu eksiklerimizi gidermek için daha çok çalışmamız lazım, daha çok mücadele etmemiz lazım'' dedi.

Aybaba, oyuncularını ve rakip oyuncuları mücadelelerinden dolayı kutladı.

Bucasporlu İbrahim Dağaşan ve Musa Aydın da eski takımları Sivasspor'a karşı iyi mücadele ettiklerini söyledi.

ADAM DİYOR BAK RAKIP 2 FORVETE DÖNÜNCE GERİ ÇEKİLDİK DİYE AMA BİZİM BAKKAL NE YAPIYOR BUCA MACINA BİLE KENDİ SAHASINDA TEK FORVET ÇIKIYOR ANLAŞILIR GİBİ DEĞİL.
muhendis58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı muhendis58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.10.2010, 00:02   #93
apili58
Yeni Yiğido

3 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 apili58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maçın neyini yorumlayacaz büyük bir REZALET
apili58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2010, 00:06   #94
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

inşallah düzeliriz diyecek bi şey bulamıyorum şans eseri puan aldık
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2010, 00:12   #95
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gerçek yorum şu takım rezil 3 4 adam biraz çaba gösteriyor erisi boş boş dolanıyor yönetim artık radikal kararlar almalı.1 hoca derhal gönderilmeli 2 hayrettin sedat apo ve m yıldız hemen süresiz kadro dışı lig arasındada satılmalı.altyapıdan takfiye ile araya kadar idare edip ne puan alınabilirse alınmalı.3 devra arası yeni bir takım kurulmalı defansa ve ileriye takfiye yapılmalı.1 forvet 2 defans alınırsa yeter unuttum ugur ve i şahinde hemen gönderilmeli kalan yeter zaten yeniliyoruz farkeden bişey yok..
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı pover58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.10.2010, 00:12   #96
oNuR5Sekiz
Yeni Yiğido

oNuR5Sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 oNuR5Sekiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Nerden başlasam bilemiyorum;maçtan daha yeni geldim..Herkes tv. de ağır çekimleri izlyerek maçı izledi;statttaki bizler ise maçı çıplak gözle izledik...M. Bakkal geçen haftaki hezimetten sonra mutlaka gitmeliydi;ama gitmedi hala da takımın başında...Takıma taze bir kan,taze bir güç gerekiyor..Tarfatar ve futbolcu gidemeyeceğine kim gidecek;tabiki hoca...M. Bakkal gidip yerine kim gelecek diyenlere katılmıyorum;çünkü gemi gemi su alamya çoktan başladı kaptan gemiyi terketmezse batacak bu gemi...Mesut Bakkal da bu takımın hocası takım sürekli yeniliyor ne olacak peki göz göre göre takımın erimesine,düşmesine göz mü yumulacak,,Biran önce tedbir alınmazsa taze kan gelmezse bu takım kesinlikle düşer...Kim gelirse gelsin bundan daha kötüsü olamaz...Yenilirsek savaşarak yenilelim...Sonuna kadar mücadele edelim,savaşalım,pes etmeyelim,sonuna kadar terimizi akıtalım..Eğer bütün bunlara rağmen olmazsa ,takım yenilmeye devam ederse en azından yenildik ama elimizden geleni yaptık deriz..Ama Sivasspor takımı gerçekten maçın başından sonuna kadar mücadele ediyor mu,oyuncular formasını sırılsıklam ediyor mu,Mesut Bakkal oyunu iyi okuyor mu,oyuncularını motive edebiliyor mu,takımını iyi yönetebiliyor mu?Bu sorulara gerçekten evet diyecek Yiğido var mı ?Tbiki yok..,takımın son 7-8 maçta 1 galibiyet alıp sürekli yenilmesi ve çuvalla gol yemesi bunu göstermiyor mu?Yorumların neredeyse hepsini okudum..Artık takım o kadar kötü bir duruma gelmiş ki Taraftar sitesindeki taraftar bile yorum yapmaya bile gerek görmüyor...Demek ki artık kimse bu takıma güvenmiyor,bu takımı yorumlamaya bile gerek görmüyor..İşte bir takımın oyuncularının,taraftarının heyecanı bitmişse işte en büyük tehlike burada.. Çünkü heyecanını kaybeden takımlar er veya geç kaybetmeye mahkum olurlar ve bir gün gelir maç kazanmaları mucize olur ve DE BEKLENEN SON BİR ANDA GELİR:BİR ALT KÜMEYE DÜŞME...Bunu daha önce bir çok takım yaşadı,inşallah sivasspor yaşamaz...Sivassporun işi çok zor,hergeçen gün tedbir alınmazsa bu takım kesinlikle düşer..BU TAKIMI HEYECANLANDIRACAK ,HEYECAN VERECEK TAZE BİR KANA ,GELECEĞİ GÜVENLE GÖRMEMEZİ SAĞLAYACAK VİZYON SAHİBİ,ALTYAPIYA ÖNEM VEREN,GENÇ,DİNAMİK VE DİSİPLİNLİ BİR HOCAYA İHTİYACIMIZ VAR....
Hocam yazdığınız yorum benim yazdığıma cevap gibi geldi belki yanılıyorumdur kusura bakmayın ama size katılıyorum haklısınız da yanlış anlaşılmak istemem ben mesut bakkalın gitmesinden yanayım ve taze kan mutlaka takımı ateşler ama bu kadroyla en fazla 2 yada 3 maç ateşler sonunda yine sönmeye başlar çünkü takımda tecrübesiyle yüreğiyle oynayan oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez söylemek istediğim buydu....
oNuR5Sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2010, 00:14   #97
sivaslı savaş
Yeni Yiğido

sivaslı savaş - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 sivaslı savaş COK SEVILEN BIR KISIsivaslı savaş COK SEVILEN BIR KISIsivaslı savaş COK SEVILEN BIR KISI

arkadaşlar kusura bakmayında hepiniz burda mesut istifa mesut istifa diye yazıyorsunuz ama ben maçtan çıktım ve koşarak protokolün oraya gittim sesimi duyursam duyursam orda duyururum diye ama bir Allah ın kulu yoktu bende tek başıma bağırdım güvenlikçilerle polisle papaz oldum yani deyeceğim iş orada bağırmakta.bu takım bu yüzden sahipsiz anlayana...
sivaslı savaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivaslı savaş'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.10.2010, 00:18   #98
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1093 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

Uzun lafı kısası mesut bakkal bu işin erbabı değil sivassporumuz böyle aciz ellere teslim edilmemeli 40 senelik özlemimiz böyle bitmemeli acil tedbirler alınmalı diyorum
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda altuntas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.10.2010, 00:22   #99
oNuR5Sekiz
Yeni Yiğido

oNuR5Sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 oNuR5Sekiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivaslı savaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar kusura bakmayında hepiniz burda mesut istifa mesut istifa diye yazıyorsunuz ama ben maçtan çıktım ve koşarak protokolün oraya gittim sesimi duyursam duyursam orda duyururum diye ama bir Allah ın kulu yoktu bende tek başıma bağırdım güvenlikçilerle polisle papaz oldum yani deyeceğim iş orada bağırmakta.bu takım bu yüzden sahipsiz anlayana...
Gardaş sahipsiz olduğumuz zaten açıkça ortada ama senin tam olarak ne demek istediğini anlamadım yani tepkin yönetimemiydi???
oNuR5Sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2010, 00:27   #100
elbeylilerderne
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 elbeylilerderne FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bence vasattı.. bucayı yenmemiz lazımdı.
elbeylilerderne isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı