Kamanan: "Oynatılmazsam giderim"
Sivasspor'un golcü futbolcusu Yannick Kamanan, Yiğidolar'dan ayrılabileceği sinyallerini vermeye başladı. Sivas'ın bugüne kadar futbol oynadığı şehirler arasında en kötüsü olduğunu vurgulayan Kamanan, ilk 11'de yer bulamamaya devam etmesi durumunda takımdan ayrılacağını vurguladı.
Goal.com
Yannick Kamanan, Sivassporluları kızdıracak açıklamalar yaptı. Kırmızı-beyazlı takıma bu sezon başında transfer olan ve şu âna kadar rakip fileleri 4 kez havalandıran Fransız santrfor, yedek bekletilmeye devam edilecek olursa bu takımdan ayrılabileceğini söyledi.
Fransa'da yayın yapan SoFoot adlı derginin internet sitesine konuşanan Kamanan, bu sezon her şeyin kötü başladığını ve bir türlü de düzelemediğini belirtti. Adını bile telaffuz etmekte zorlandığını ifade ettiği yeni teknik direktör Muhsin Ertuğral'la, sezon başında yaşadıkları puan kayıplarını telafi etmeye çalıştıklarını ifade eden 28 yaşındaki futbolcu, "2011 yılına kadar sözleşmem var. Ama yeni hoca geldiğinden beri pek oynama şansı bulamıyorum. Şimdilik durum idare eder; ama ben oynamak istiyorum. Belki giderim, belki de zaten kulüp artık beni istemez" şeklinde konuştu.
Bülent Uygun'un görevde olduğu süre boyunca birçok maça ilk 11'de çıkma şansı edinen Kamanan, Muhsin Ertuğral'ın göreve geldiği Gençlerbirliği maçından bu yana toplam dört 90 dakikanın hiçbirisinde ilk 11'de yer bulamadı.
"Sivas'ta 19 yüzyıl yaşanıyor"
Bugüne dek futbol oynama şansı bulduğu şehirler arasında en kötüsünün Sivas olduğunu ifade eden Kamanan, "Sivas'ın bir New York olmadığı açık. Burada yapacak fazla bir şey yok. Burada sözleşme imzalayan adamın, hayâtını diskolarda barlarda geçirmeyi beklememesi gerekiyor. Burada zamanın dışındayız. 1850'lerde yaşamak gibi birşey. Neyse ki ben evcil biriyim. Karım ve kızım bana yetiyor" dedi.
http://www.goal.com/tr/news/232/turk...mazsam-giderim