Rıdvan DİLMEN'in,Sinan ENGİN'in,Erman TOROĞLU'nun da hayran kaldığı, Mehmet YILDIZ başını yerden kaldırıp önüne baktığı zaman son iki haftaki performansının aynısını hatta daha fazlasını ortaya koyacaktır. Mücadele gücüne,rakip oyuncuları hallaç pamuğu gibi kaldırıp atmasına övgüler zaten ortadadır abes olan bir tanesi olsa da. Hırsı,çalışkanlığı,disiplini ve kendini daha da geliştirmesi ile Mehmet YILDIZ daha çok zaman övgüyle kendisinden söz ettirecektir,diğer takımların Sivassporu kıskanmasına bir neden daha olacaktır böylece. Ama Boğa Mehmet başını yerden kaldırdığı takdir de
Konu gülkız tarafından (11.03.2007 Saat 12:11 ) değiştirilmiştir..
Ben MEHMET YILDIZI 2. ligden beri izlerim ama bu seneki gibi etkili oynadigini ve istekli oynadigini hic gormemistim bursa macında balilide mehmet gibi oynasaydi bu mac 5 olurdu OOOOOOO VİERİ MEHMET OOOOOO VİERİ MEHMET....
mehmet yıldız bu fiziği ile hiç bi zaman büyük bi takımda ya da avrupa da oynayamaz fazla kiloları var.. yaşı genç çabalasa bunu da yeneceği kanısındayım..hey gidi .2. LİGLERİN DELİ MEMMETİ..az tezahurat yapmadım sana
Wayne Rooney bu şahsı tanıyorsanız ben Mehmet Yıldız bu ingiliz futbolcuya benzetiyorum fiziği gücü hızı adam lokamotif gibi ya hakaten mehmeti ilgiyle izliyorum adam süper bir golci vede süper bir asist kralı Ya adama faul paıyorlar adam faul maul dinlemiyor hemen oyuna kalkıyor bizim sözüm meclisten dışarı adamlar ufak bi faul de yatıyor yuvarlanıyıor kıvaranıyor Mehmet öle diğil ya adam çok hızlı gerçekten takdir ediyorum Yanlış anlamayın ben galatasaraylım ama bu adamı izlemek bi ayrıcalık seivasıda tebrik ediyorum bölle bir futbolcuya sahip çıkıp 9 NUMARAYI ona layık gördükleri için adam süper hakaten bence sivas bırakırsa bu futbolcuyu çok şey kaybeder şu saatten sonra talibide çok olur TEK KELİME ADAM SÜPER BEN ONA LOKOMOTİF DİYORUM BİR LAKABI OLMASI ŞART yiğit anadoluda ismiyle değil lakabıyla şanıyla tanınır lütfen dikkate alın ....ANKARA/MAMAKTAN fERDİ DİNÇSOY TEŞEKKÜRELE SAYGILARIMLA YORUMLARIMA DEVAM EDECEĞİM