Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Çin liginden Fildişili bir forvet alınacak diye de haberleri dün 4 Eylül tv de verilmişti..Çin liginde şu anda oynayan 2 tane Fildiişili forvet var;1. si Franck BOLİ;Norveç liginde geçen yıl Stabaeck takımında galiba oynuyordu;orada çok gol atmıştı;Çin liginde henüz golü yok..Ama 23 yaşında;oldukça çabuk bir forvet bize faydalı olabilir....Daha önce kendisibnin videolarını izlemiştim;oldukça iyi bir golcü..2.oyuncu ise 28 yaşındaymış..İsmi Davy Claude Angan..O da Norveç in Molde takımında bir zamanlar oynamış...Kendisi hakkında fazla bir bilgim yok...Bakalım şansımıza düşen golcü kim olacak?..
|
...Davy Claude Angan 3yıl önce Molde de oynamış,iyi bir golcü;çok sayıda gol atmış.....Çin deki gollerini de youtube da izledim...Oldukça güçlü ve teknik bir oyuncu...Son durumunu bilmem ama Enaramo stilinde bir oyuncu;eğer istenen oyuncuysa bizim takıma oldukça faydalı olur diye düşünüyorum..Çin liginde bu yıl 4 gol atmış;ama son 2 yılda 20 ye yakın golü var...İzlediğimde Enaramo nun ilk geldiği yıldaki halini gördüm ama transferi ne olur bilinmez....Sivasspor için oldukça iyi bir oyuncu..Son karar yönetimin..