Cevap: Maçı Değerlendirelim
Şimdi eski defterleri karıştırmanın faydası yok da,arkadaşların çoğuna katılıyorum,biz bu maçı birazda tesadüfen kazandık,nasılki eskişehir maçını okan hocanın 1 hatasıyla verdikse ,bu maçıda daha tecrübeli olduğuna inandığım ,enazından sivası takip eden hoca olan mesut hocanın taktiksel hatasıyla kaybediyorduk,geçen eskişehir maçında beykan kırmızı görecek demiye kalmadı gördü,bu maçtada yiğiti çıkart kırmızı yiyecek diye düşünürken gördü ,bizim gördüğümüzü hocada görmeli hata yapacak kredimiz yok,artık trübündekilerin ve gurbettekilerin duasımı kabul oldu bilmiyorum kazandık,galibiyeti sadece mesut hocaya bağlamıyorum bende,sadece yapılması gereken doğruları yaptı,takımın dişlilerini yerine koydu,ortasahayı dirençli kurdu ,atıfı bu sezon hiç böyle oynarken gören oldumu?onu maçta böyle oynatan ,mehdi ve burhan oldu,adam sahanın basmadığı 1 cm sini bırakmadı,j.boye bu maçın gizli ,bana göre en önemli kahramanıdır,tek başına rizeye geçit vermedi,husein ve tanese hazır hale gelmeli artık ,sivassporun çok ihtiyacı var .
|