Benim anlamadigim Nordin Wooter niye oynatilmiyor??? Maclarin son dakikalarinda oyuna giriyor ve fazla birsey yapacak zamani kalmiyor. Benim görüsüm, daha erken oyuna alinsa Sivasspor icin daha verimli olacagina inaniyorum.
gardas niye öyle diyonki, niye oynatilmadiginin sebebini biliyorsan lütfen söyle,
demek istediğim ayrı bir konuya gerek yoktu zaten varmıi wooter adına bir konu.bence oynatılmama sebebi sakatlıktan yeni çıkması çünkü manisa ,bursa maçlarında çok yüklendi sakatlıktan yeni çıktı.bence iyi oldu dinlenmesi gs maçında çıkabilir sahaya.
eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR
Sakatliktan yeni cikti sanirim,, ligin ilk yarisinda sonradan oyuna girsin,, ligin ikinci yarisina bomba gibi girer insallah.. Galatasaraya gol atmasini istiyorum hadi Wouter goster kendini
demek istediğim ayrı bir konuya gerek yoktu zaten varmıi wooter adına bir konu.bence oynatılmama sebebi sakatlıktan yeni çıkması çünkü manisa ,bursa maçlarında çok yüklendi sakatlıktan yeni çıktı.bence iyi oldu dinlenmesi gs maçında çıkabilir sahaya.
Insallah sakatligi tamamen iyilesir ve maclarda daha fazla görev alir. simdiye kadar futbolu ile göz doldurdu ve Sivassporun ona ihtiyaci var. Insallah iyi futbolu devam eder.