Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: YASİR ELMACI
Alt 06.02.2007, 00:20   #101
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1163 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: YASİR ELMACI

Alıntı:
1967_CLUB_HÜSEYİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

biz dernek olarak bütün deplasamanlara ve iç sahadaki oynanan maçlara gidiyoruz MURAT ARKADAŞIMIZA SİZ YASİRİ CANLI SEYRETMEMİŞSİNİZ YAZMIŞSIN MURAT ARKADAŞIMIZ GİDİLEN DEPLASMANLARI GAYET GÜZEL YAZMIŞ SEN İZLEMİŞSİN HERHALDE ÇIPLAK GÖZLE.

GÖZLERİNİ AÇ İYİ İZLE
kötü oynadığı için mi hep ilk 11deoynuyor o zaman.demekki bülent uygun işi bilmiyor size göre
Alt 06.02.2007, 00:33   #102
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 874 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
1967_CLUB_HÜSEYİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

biz dernek olarak bütün deplasamanlara ve iç sahadaki oynanan maçlara gidiyoruz MURAT ARKADAŞIMIZA SİZ YASİRİ CANLI SEYRETMEMİŞSİNİZ YAZMIŞSIN MURAT ARKADAŞIMIZ GİDİLEN DEPLASMANLARI GAYET GÜZEL YAZMIŞ SEN İZLEMİŞSİN HERHALDE ÇIPLAK GÖZLE.

GÖZLERİNİ AÇ İYİ İZLE
bana görede şu an sivassporda en iyi top oynayan futbolcuların başında yasir geliyor, orta sahada top kapan çalım atan orta yapan GOL POZİSYONUNA girebilen, o serdar denen futbol fukarasının açıklarını kapatan çok güzel işler yapıyor, umarım böyle devam eder.. orta sahada böyle bi topçumuz daha olaydı sene başından beri şu an il dört içerisindeydik
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: YASİR ELMACI
Alt 06.02.2007, 00:36   #103
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1163 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
jakobieen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bana görede şu an sivassporda en iyi top oynayan futbolcuların başında yasir geliyor, orta sahada top kapan çalım atan orta yapan GOL POZİSYONUNA girebilen, o serdar denen futbol fukarasının açıklarını kapatan çok güzel işler yapıyor, umarım böyle devam eder.. orta sahada böyle bi topçumuz daha olaydı sene başından beri şu an il dört içerisindeydik
al işte bir futbolcu -hele bu yasirse-ancak bu kadar iyi anlatılabilir.jakobiien ağzına sağlık gardaş
Alt 06.02.2007, 00:48   #104
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 874 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: YASİR ELMACI

valla yigiter ben sadece gördüğümü yazdım, tabii m.yıldız hakkında yazılanları görünce galiba bu iyi oyun anlayışı kişiden kişiye değişir diye düşünmeye başladım.. benim futbol anlayışım bu...
''m.yıldız attıysa kaliteli bi goldür kesin''
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: YASİR ELMACI
Alt 06.02.2007, 01:16   #105
oVoVoVo
Yeni Yiğido

oVoVoVo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 oVoVoVo Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: YASİR ELMACI

yasiri insallah bu güzel oyunuyla beraber sivastan 4 büyüklere değilde avrupaya göndeririz.

avrupada oynar.yasire top çaldı,top kaptırdı,gol attı,gol atmadı felandı filandi dicenize..

bülent hocanın ona verdiği boşlukları kapat talimatını nasıl yaptığını izleyin.adam sağ sol yapıyor.boşluk kapatıyor.serdar her zaman patates olunca oyunda yasir onun hatasını kapatıyor.ve bu örnek tek serdar deil.ahmet çakar bile bunu anlamıştı.yasir milanda oynar örmeği vermişti.çünkü takımların golcüsü her zaman olur.ama yasirin oynadığı şekilde bulunduğu bölgede oynayacak oyuncusu olmaz demişti.ve gs li cihand bu oyuncuda yasir gibi ama her yerde görev alan özelliği var demişti.ama yasirin oynadığı yer sağlam değil.bu yüzden yasir her an ipe gide bilir demişti.ancak yasir şuan süper.çünkü hoca oynatıyor onu.bide yasir ilerleyen zamanlarda duran topların başına geçer demişti.ve rizede kullanılan serbest vuruşun getirdiği ortada ne oldunu gördük.koskoca bjk maçından sonra osman tamburacı oğlu gülmeyin ama yasire 100 puan verdim demesini bildi.trt ye sivasspor taraftarlarından izmirde oturanlar mail attı.yasiri bağlayın yayına hak ediyor konusmayı konusturun denildi.ntv de iddaa yorumu yapılan proğramda her defasında sivassporun kadrosuna bakılınca aha yasir var.sivasın %40 ı tamam.diğer yolardada başarılı olursa sivas rahat kazanır yorumları yapıldı.YANİ YASİR NELER YAPTIRMIS VAY BE..HERKES NELER DİYOR BİZ İSE KONYALI DİYE ELESTİRİYOZ.o armayı taşıması yeter...
Alt 06.02.2007, 03:39   #106
AFK
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 AFK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Arkadasim Nedir Bu Yasir Sevgisi Nedir Bu Bülent Hoca Ile Cay Corba Muhabbetleri Nedir Bu Siz Bilmezsiniz Ben Bilirim Afra Tafralari Düsündügüm Seyi Cogu Arkadasta Düsünüyordur. Acikca Soracagim '' YASIR ELMACI'' Sen Misin ? Adam Bir Macta Oynadi Herkes Yigildi Buraya Neymis Efendim Milanda Oynarmis Sözleri Sudur Budur... Birakin Kendinizi Kandirmayi Takimimiz Iyi Yasir Arada Kayniyor Biz Gecen Yari Cogu Maci (Trabzonspor Maci Haric ) 10 Kisi Oynadik Konya Macinda 2 Dir Bos Kaleye Topu Yuvarlamiyor Bunda Kasit Var Acikca Söylüyorum Ve Diyorum Ki Görülsün Artik... ''Rize Macinda Süperdi'' Sans, Sanstan Baska Hic Bir Seye Baglayamazsiniz Cünkü Yasir'de Bir Insanin Futbolcu Olmamasi Icin Gerekli Olmayan Hic Birsey Yok... Bu Cümlemi Yasir'e Iyi Futbolcudur Diyenler Cözmeye Ugrasmasin Cünkü Gözleriyle Canli Canli Izledikleri Bir Oyuncu Hakkinda Bile Bile Tutarsiz Seyler Konusurken Bu Derece Zor (!) Bir Cümleyi Cözmelerini Beklemekle Hata Ederim Diye Düsünüyorum...
En Azindan Ic Saha Dis Saha Elimizden Geldigince Trübünlerde Destek Olmaya Calistigimiz Sivassporumuzu Yeterince Izledigimizi Insanlara Kanitlama Geregide Duymuyorum. Ve Burada Bakmak Görmek Olgularini Beraber Yasamayan Ve Duygularindan Arinip Objektif Yorum Yapmaktan Kacinan Siz '' Owowow '' Ve ''Bilmiyorum5'' Nickli Arkadasi Cidden Gülümseyerek Okuyorum.Alayci Gülmede Degil Bu Sadece Hayret Mimigi...

Sivasspor-Yasir Elmaci = Daha Güzel Günler...
Size Matematiksel Denkleminide Kurdum Zor Degil Bakkal Hesabi Kolay Anlayin Diye

Ve Bende Sizleri Musab'i Öptügünüz Seklin Daha Efendi Sekli Ile Öpüyorum.Gözlerinizden
AFK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.02.2007, 04:05   #107
oVoVoVo
Yeni Yiğido

ALLAHA ŞÜKÜR HOCAmız,YÖNETİMimiz BAZI TARAFTARLAR GİBİ YASİRİ BU TAKIMDA İSTİYOR.YASİRDE TAKIR TAKIR ÇIKIYOR MAÇLARDA OYNUYOR.

İSTEMEYENLER BU SİZeYDİ.NASIL ANLARSAN ANLA.İSTERSEN KAPAK YAP İSTERSEN DOĞRU DİYORSUN SEN ARKADAŞ DE.

YASİR OYNAMAYA DEVAM EDİYOR.YASİRİ İSTEMEYENLERİ HOCA VE YÖNETİM TAKMIYOR.

HAYDİ HAYIRLI TRAŞLAR...
Alt 06.02.2007, 04:17   #108
AFK
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
AFK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadasim Nedir Bu Yasir Sevgisi Nedir Bu Bülent Hoca Ile Cay Corba Muhabbetleri Nedir Bu Siz Bilmezsiniz Ben Bilirim Afra Tafralari Düsündügüm Seyi Cogu Arkadasta Düsünüyordur. Acikca Soracagim '' YASIR ELMACI'' Sen Misin ? Adam Bir Macta Oynadi Herkes Yigildi Buraya Neymis Efendim Milanda Oynarmis Sözleri Sudur Budur... Birakin Kendinizi Kandirmayi Takimimiz Iyi Yasir Arada Kayniyor Biz Gecen Yari Cogu Maci (Trabzonspor Maci Haric ) 10 Kisi Oynadik Konya Macinda 2 Dir Bos Kaleye Topu Yuvarlamiyor Bunda Kasit Var Acikca Söylüyorum Ve Diyorum Ki Görülsün Artik... ''Rize Macinda Süperdi'' Sans, Sanstan Baska Hic Bir Seye Baglayamazsiniz Cünkü Yasir'de Bir Insanin Futbolcu Olmamasi Icin Gerekli Olmayan Hic Birsey Yok... Bu Cümlemi Yasir'e Iyi Futbolcudur Diyenler Cözmeye Ugrasmasin Cünkü Gözleriyle Canli Canli Izledikleri Bir Oyuncu Hakkinda Bile Bile Tutarsiz Seyler Konusurken Bu Derece Zor (!) Bir Cümleyi Cözmelerini Beklemekle Hata Ederim Diye Düsünüyorum...
En Azindan Ic Saha Dis Saha Elimizden Geldigince Trübünlerde Destek Olmaya Calistigimiz Sivassporumuzu Yeterince Izledigimizi Insanlara Kanitlama Geregide Duymuyorum. Ve Burada Bakmak Görmek Olgularini Beraber Yasamayan Ve Duygularindan Arinip Objektif Yorum Yapmaktan Kacinan Siz '' Owowow '' Ve ''Bilmiyorum5'' Nickli Arkadasi Cidden Gülümseyerek Okuyorum.Alayci Gülmede Degil Bu Sadece Hayret Mimigi...

Sivasspor-Yasir Elmaci = Daha Güzel Günler...
Size Matematiksel Denkleminide Kurdum Zor Degil Bakkal Hesabi Kolay Anlayin Diye

Ve Bende Sizleri Musab'i Öptügünüz Seklin Daha Efendi Sekli Ile Öpüyorum.Gözlerinizden
Kendi Yazimi Alinti Olarak Aldim Neden ? 1 Kerede Anladigini Pek Düsünmüyorum Ve KONUN Üstte Kalir Korkma Cümle Kurmaktada Gercekten Zorluk Cekiyorsun Ama Soruma Cvb Veremedin Yakalandin Mi Yoksa Sahislar Degil Sivasspor Kazanacak Bizim Istegimiz Bu.
Musab'in Yazdiklarinida 2. Defa Oku Derim Birseylerin Mesaji Var Orada Isine Gelmeyen Seyleride Okumalisin Okumaliyiz Okumali
Ben Seni Fazla Yormayacagim Güzelce Uyu Uyumicam Diyorsanda Git Yüzüne 2 Su Carp Azcik Kendine Gel Sonra Forumlari Mesgul Et Ciddi Diyorum Bir Tavsiye Bu

Okumalisin Okumayim Okumali
Alt 06.02.2007, 04:22   #109
oVoVoVo
Yeni Yiğido

Alıntı:
AFK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kendi Yazimi Alinti Olarak Aldim Neden ? 1 Kerede Anladigini Pek Düsünmüyorum Ve KONUN Üstte Kalir Korkma Cümle Kurmaktada Gercekten Zorluk Cekiyorsun Ama Soruma Cvb Veremedin Yakalandin Mi Yoksa Sahislar Degil Sivasspor Kazanacak Bizim Istegimiz Bu.
Musab'in Yazdiklarinida 2. Defa Oku Derim Birseylerin Mesaji Var Orada Isine Gelmeyen Seyleride Okumalisin Okumaliyiz Okumali
Ben Seni Fazla Yormayacagim Güzelce Uyu Uyumicam Diyorsanda Git Yüzüne 2 Su Carp Azcik Kendine Gel Sonra Forumlari Mesgul Et Ciddi Diyorum Bir Tavsiye Bu

Okumalisin Okumayim Okumali
KAPAK OLARAK ALGILAMISSIN.TAHMİN EDEBİLİYORUM.BAYAĞI KİLİTLENDİN SANIRIM.İNSAN ALINTI YAPAR YAZDIMIZI.KENDİ YAZDINI YAPMAZ.OKUDUK DAHA ÖNCEDEN ARKADAŞ YAZINI.HİÇ GEREĞİ YOKTU.

NESE SON SÖZLERİM BUKADAR.DİCEMİ DEDİM.HAYDİ ALLAHA EMANET OL AFK GARDAŞ.
Alt 06.02.2007, 04:29   #110
AFK
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
oVoVoVo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KAPAK OLARAK ALGILAMISSIN.TAHMİN EDEBİLİYORUM.BAYAĞI KİLİTLENDİN SANIRIM.İNSAN ALINTI YAPAR YAZDIMIZI.KENDİ YAZDINI YAPMAZ.OKUDUK DAHA ÖNCEDEN ARKADAŞ YAZINI.HİÇ GEREĞİ YOKTU.

NESE SON SÖZLERİM BUKADAR.DİCEMİ DEDİM.HAYDİ ALLAHA EMANET OL AFK GARDAŞ.
Yok Sen Beni Bu Kadar Düsünme Kendine Biraz Vakit Ayir Dislanmissin Toplumdan Biraz Gel Trübünlere Kaynas Insanlarla Olayada Yüzeysel Bakmana Sasirmadim.. Kapagi Sen Yaparsin Son Sözü Biz Yazariz Herkes Rütbesini Bilecek Ve Son Sözünde Cidden Hosmus NESE Ne Demek Anlamadim Ama Güzel Bir Kelimeye Benziyor
En Son Söyledigimi Diyorum
Okumalisin Okumaliyim Okumali Yada Dinle ,Saygi Duy !
Konu Kapatılmıştır