Hiçbir futbolcu SİVASSPOR'dan daha üstün değildir. Onlar bize 1 değer verdi ise biz onlara 1000 değer verdik. Ama bizim değerimizi anlayan, hakkı ile karşılığını veren futbolcu sayısı bir el parmağını geçemeyecek kadar az maalesef ki.Erman bu takıma emek verdi ter döktü bizde fazlasıyla ona karşılığını verdik .Gün geldi vasatı aşamadığı oldu iyi oynadığı güne saydık. Ama en büyük vefasızlığı Sivasspor'a para kazandırmadan gitti. Hiç kimse kalkıp duygusal açıklama yapmasın. Yiğidolar üzerine düşeni yaptı gitme diye günlerce yorumlar yapıldı, yazılar yazıldı. Biz onu başımıza taç etmiştik , saygı duyarız GS yi tercih etti. Burada bir çoğumuz dedik kadroya dahi giremeyecek diye.GS hakettiği değeri verdi .SATTI.
İşin en vahim tarafı burası. Es es köklü kulüp olabilir saygımız var .Ama bizden daha büyük kulüp değil. Taraftarı hakeza yine öyle.'' BU TAKIM DÜŞERSE ANANIZI........''diye bağıranlarda YİĞİDO'dan üstün olamaz. Ne duygusal yaklaşıyorum, ne de kin kusuyorum doğrular böyle ne yazık ki. Sadece şunu söylüyorum biz onu değil, o bizi sattı .HERKES LAYIK OLDUĞU YERİ BULSUN
Sivasspor büyük bir camiadır efendiler. Hiç bir futbolcuya yalvaracak değildir. Yorum yapan değerli kardeşlerim SİVASSPORLU olduğunuzu unutmayın sakın...