Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: G.ANTEP MAÇI LİG TV`DE
Alt 08.02.2008, 09:36   #111
izmirliyigido
Gast

Standart --->: G.ANTEP MAÇI LİG TV`DE

Ya normalde Trabzonspor-Bursaspor maçı da çok güzel bir maç olacak. Her ne kadar 2 takımda iyi durumda olmasada zevkli bir mücadele olacak. Aslında başka bir kanaldan bu maçta verilebilirdi ve isteyen istediğini seyrederdi.

Burada suç Digitürk'ün, 4 büyükler haricinde zirveyi zorlayan 2 takımın daha maçını yayınlayarak haftada 6 maç yayınlayabilir. Nasıl olsa bütün maçlar çekilmiyor mu? Çekiliyor. O halde haftada 6 veya 7 maç verilebilir. Kimsede küsüp darılmaz.

Böylece takımlar üst sıralara oynayıp, yayın hakkı elde etmek için mücadele ederken, bu arada Kulüp ve taraftarda kazanır. Mesela şu anda sıralamaya göre her hafta 4 büyükler haricinde SİVASSPOR ve KAYSERİSPOR'un maçları yayınlanmalı.

Trabzon'lu kardeşlerimiz (!) de bize sataşmaktan uzak dururlar. Kalp kırılmaz hiç olmazsa. Digitürk uyuma...

.
Alt 08.02.2008, 09:57   #112
zaralım 58
Usta Yiğido

zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

iyi gelir elde ederiz inş.......
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: G.ANTEP MAÇI LİG TV`DE
Alt 08.02.2008, 10:57   #113
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1093 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: G.ANTEP MAÇI LİG TV`DE

İstanbulda bu macı izlemeye gidemeyeceğim için üzülüyordum çok yerinde bir kararla sivasspor macını yayınlayan liğ tv yi kutlarım biz sivas dışında yaşayan yiğidolarda bu macı izleyecek olması sevindirici Sivassporuma G Antep-Sivasspor amcında başarılar dilerim yenipte gelin aslanlarım zirve bizi bekliyor
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.02.2008, 11:46   #114
basayev58
Yiğido

basayev58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 basayev58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Trabzon camiası internet sitelerinde bu olayı bir savaş gibi nitelendiriyor.Ne lüzum var bu kadar abartmaya,şampiyonluğa oynayan bir takım olarak bizde maçlarımızın canlı yayınlanmasını istiyoruz,Trabzon camiası ise lig tv ve Sivasspor'a hakaret ediyor devamlı!çok büyük tepkileri varsa haftada 5 maç yayınlanması yönünde baskı yapabilirler ama Sivas küçük takım neden maçlarını veriyorsunuz gibi söylemler kabul edilemez.Biz Sivas'lılar olarak bu kararı alan yetkililere teşekkür mailleri atmalıyız,ve camiamızın büyüklüğünü göstermeliyiz diye düşünüyorum.Aşağıda trabzonspor forumlarından bir alıntı var.içerik çok ilginç.

Dıgıturk'de maç yayınlarını organize eden kişinin adı Bora KOÇYİĞİT'dir.Yani adamımız adı: Bora KOÇYİT'dir.Bu arkadaşımızın ve ekibinin düşüncesine göre; Sivasspor'un bu haftadan itibaren 5 haftalık içerde, dışarda oynayacağı maçlarına bakacaklarmış.Eğer Sivasspor, bu 5 maçta galip gelir de, zirveyi zorlarsa aynen Sivas'ın maçlarını yayınlanmaya devam edeceklermiş.Yani Trbazonspor'un maçları sadece 3 ezik ile olduğunda ya da Sivas'ın maçları 3 ezik ile olduğunda bizimkini yayınlamayı düşünüyorlar.

Bunun en büyük sakıncası bu uygulamayı kabullenmiş olursak '' yol olur'' yani bu sene Sivas başarılı, seneye başka bir Anadolu kulübü Antep, Gençlerbirliği v.s.başarılı olursa gene Trabzonuma aynı bu muameleyi layık görürler.

O yüzden şimdi vereceğim telefon numaralarından kendine güvenen medenice bu işin hesabını soracak arkadaşların aramasını rica ediyorum.Bora KOÇYİĞİT'e bu kararlaının yanlış olduğunu anlatacak, medeni kardeşlerimiz ne duruyorsunuz? Hemen arayın! Bu Trabzonu yok sayma harakatıdır.

Ayrıca mail adreslerine kesinlikle küfürlü yazılar yazmayın!!! Herkes adam gibi tepkisini versindenice arayıp ...Ama küfür kesinlikle yok!!! Bora bey yok ise yardımcısı Kadir bey'i isteyin...

işte numaramız: 0212 326 00 00 Bora bey'i isteyin o yoksa yardımcısı Kadir bey'i isteyin...

BU DA MAİL ADRESLERİMİZ:

bora.kocyigit@digiturk.com.tr
kadir.kadaş@digiturk.com.tr

Bu arada bu konuda HÜRRİYET gazetesi yarın haber yapacak!!! Ayrıca CNN'Türk'den Gürkan Zengin şu anda bir toplantıda ama Yavuz Saltık ile yaptığı görüşmeden sonra bunu bu konuyu toplantıda gündeme getireceğini hatta 1 Kamera ile Dıgıturk binası önünde basın açıklaması yaparsakta bize yardımcı olacağını söyledi.Bu arada sadece bu kanallara değil aklınıza gelen tüm gazete, basın yayın organlarında da mailler atalım.Hadi herkes üzerine düşeni yapsın...

BU SAVAŞI BİZ KAZANACAĞIZ, ÇÜNKÜ BİZ TRABZONSPORLUYUZ.HİÇ BİR ZAMAN HAKSIZLIĞA BOYUN EĞMEYİZ.EĞENLERİDE SEVMEYİZ!...BİZ HAKKIMIZ OLANI İSTİYORUZ.
Alt 08.02.2008, 13:33   #115
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
basayev58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Trabzon camiası internet sitelerinde bu olayı bir savaş gibi nitelendiriyor.Ne lüzum var bu kadar abartmaya,şampiyonluğa oynayan bir takım olarak bizde maçlarımızın canlı yayınlanmasını istiyoruz,Trabzon camiası ise lig tv ve Sivasspor'a hakaret ediyor devamlı!çok büyük tepkileri varsa haftada 5 maç yayınlanması yönünde baskı yapabilirler ama Sivas küçük takım neden maçlarını veriyorsunuz gibi söylemler kabul edilemez.Biz Sivas'lılar olarak bu kararı alan yetkililere teşekkür mailleri atmalıyız,ve camiamızın büyüklüğünü göstermeliyiz diye düşünüyorum.Aşağıda trabzonspor forumlarından bir alıntı var.içerik çok ilginç.

Dıgıturk'de maç yayınlarını organize eden kişinin adı Bora KOÇYİĞİT'dir.Yani adamımız adı: Bora KOÇYİT'dir.Bu arkadaşımızın ve ekibinin düşüncesine göre; Sivasspor'un bu haftadan itibaren 5 haftalık içerde, dışarda oynayacağı maçlarına bakacaklarmış.Eğer Sivasspor, bu 5 maçta galip gelir de, zirveyi zorlarsa aynen Sivas'ın maçlarını yayınlanmaya devam edeceklermiş.Yani Trbazonspor'un maçları sadece 3 ezik ile olduğunda ya da Sivas'ın maçları 3 ezik ile olduğunda bizimkini yayınlamayı düşünüyorlar.

Bunun en büyük sakıncası bu uygulamayı kabullenmiş olursak '' yol olur'' yani bu sene Sivas başarılı, seneye başka bir Anadolu kulübü Antep, Gençlerbirliği v.s.başarılı olursa gene Trabzonuma aynı bu muameleyi layık görürler.

O yüzden şimdi vereceğim telefon numaralarından kendine güvenen medenice bu işin hesabını soracak arkadaşların aramasını rica ediyorum.Bora KOÇYİĞİT'e bu kararlaının yanlış olduğunu anlatacak, medeni kardeşlerimiz ne duruyorsunuz? Hemen arayın! Bu Trabzonu yok sayma harakatıdır.

Ayrıca mail adreslerine kesinlikle küfürlü yazılar yazmayın!!! Herkes adam gibi tepkisini versindenice arayıp ...Ama küfür kesinlikle yok!!! Bora bey yok ise yardımcısı Kadir bey'i isteyin...

işte numaramız: 0212 326 00 00 Bora bey'i isteyin o yoksa yardımcısı Kadir bey'i isteyin...

BU DA MAİL ADRESLERİMİZ:

Bu arada bu konuda HÜRRİYET gazetesi yarın haber yapacak!!! Ayrıca CNN'Türk'den Gürkan Zengin şu anda bir toplantıda ama Yavuz Saltık ile yaptığı görüşmeden sonra bunu bu konuyu toplantıda gündeme getireceğini hatta 1 Kamera ile Dıgıturk binası önünde basın açıklaması yaparsakta bize yardımcı olacağını söyledi.Bu arada sadece bu kanallara değil aklınıza gelen tüm gazete, basın yayın organlarında da mailler atalım.Hadi herkes üzerine düşeni yapsın...

BU SAVAŞI BİZ KAZANACAĞIZ, ÇÜNKÜ BİZ TRABZONSPORLUYUZ.HİÇ BİR ZAMAN HAKSIZLIĞA BOYUN EĞMEYİZ.EĞENLERİDE SEVMEYİZ!...BİZ HAKKIMIZ OLANI İSTİYORUZ.
Basayev kardeşim, ben mesajı anlamadım. Trabzon tarafınımı, yoksa Sivasspor tarafını savunan bir yazımı? Yazıda eksikler mi var, yoksa ben öğle tatili kafasıyla anlamadım mı?

Kusura bakma kardeşim, biraz açıklarsan sevineceğim.

.
Alt 08.02.2008, 14:06   #116
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 997 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Evet bende ligtv teşekkür postamı attım şimdi sırada telf. var arayacağım

haydi yiğidolar ligtv baskıya almaya devam edelim

görsün ezikler kim dhaa büyük
Alt 08.02.2008, 14:21   #117
basayev58
Yiğido

basayev58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 basayev58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Basayev kardeşim, ben mesajı anlamadım. Trabzon tarafınımı, yoksa Sivasspor tarafını savunan bir yazımı? Yazıda eksikler mi var, yoksa ben öğle tatili kafasıyla anlamadım mı?

Kusura bakma kardeşim, biraz açıklarsan sevineceğim.

.
abi trabzon taraftarlarının olayı savaşa dönüştürdüklerine takıldımda onun için yazdım ilk paragraf benim yorumum.hatta bugün 15:00 da aynı anda mail atıcaklarmış,maraton proogramında ŞAnsal Büyüka 'ya mailler atılıcakmış,Sivasspora karşı çok fazla saldırı var,bizim camiamızın baskısı yüzünden maçları gösterilmiyor diye bize olur olmadık yazmışlar,bordomavi.net forumlarına girersen görürsün abi,ben sölüyüm bu baskıyla dediklerinide yaptırırlar gibime geliyor.ama işin bi savaşa dönüştürülmesine ve tarafnda Sivas camiası olmasına çok üzüldüm ben...aşağıdaki yazı bordomavi.net forumundan...

BU DA MAİL ADRESLERİMİZ:

BU SAVAŞI BİZ KAZANACAĞIZ, ÇÜNKÜ BİZ TRABZONSPORLUYUZ.HİÇ BİR ZAMAN HAKSIZLIĞA BOYUN EĞMEYİZ.EĞENLERİDE SEVMEYİZ!...BİZ HAKKIMIZ OLANI İSTİYORUZ
Alt 08.02.2008, 14:31   #118
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 997 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

birisi şu trabzonspor taraftarlarını biran önce uzaklaştırsın lüfen.
Alt 08.02.2008, 15:20   #119
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1541 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: G.ANTEP MAÇI LİG TV`DE

TRABZON MAÇINI ARTIK VERMİYOLAR İNŞALLAH HEP SİVASIN MAÇI VERİLİR

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.02.2008, 15:58   #120
iskin_58
Yeni Yiğido

iskin_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 iskin_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ya arkadaşlar bu trabzonluların kendi sitesi yokmu ya gitsin orada yazsınlar ne yazacaklarsa.biraz önce baktım sitelerine hepsi sallamış ben 5 lig tv aboneliği iptal ettirdim diğeri 10 tane(develer).
bu sitenin yöneticileride silsin şunların yazdıklarını.bizimkileri hemen siliyorlan onların sitede. birde hava atmışlar sivassporun sitesini ele geçirdik diye.

ya bunlar bu kafayla giderlerse küme düşerler.

bu arada sivassporun evinde oynadığı maçların tvde yayınlamasını asla istemem
iskin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı iskin_58'a Teşekkür Ediyor...