formalara bak yaa
ben hayatimda daha bi orjinal sivasspor formasi göremedim
galiba sirf oyuncularin üstünde öyle formalar bulunmaktadir
avrupada yasyan bir sivasspor taraftari olarak bi orjinal sivasspor formam olamadi arkadaslarim avr
trabzonlu olsun bursali olsun kayserili yada denizlili hepsinin orjinal formasi avr sirf bizim yok izine gelipte aliyim dedim sivasda bile yok dogru dürüst taraftar formasida neymis ya
ya orjinal adidas formasi olacak yada pazar dan bi forma
ben bi orjinal formanin nasil gözükdügnü biliyorum
hespide sahteee
orjinal yapilsada tartarlar lisanli ürün alipta sivasa bi katkida bulunsa öyle düsünemyioruz neden senelerce geriden kalan bir kulübüz basarili olmusuk son seneler kim bili binlerce insan orjinal lisanli forma alip sivasspor camiyamiza katkida bulunurdu
ama ne yaziki herkez formalariyla gezerken ben avrupada almanya pazardan aldigim sivasspor formamla gezyiorum
arkadasımdan bir hediye aldım sivasspor mağazasından aldığını söylüyor ama üzerinde lisans yok orjinal değil mi acaba nerden anlayablrm yardmcı olursanz sevinirim
arkadasımdan bir hediye aldım sivasspor mağazasından aldığını söylüyor ama üzerinde lisans yok orjinal değil mi acaba nerden anlayablrm yardmcı olursanz sevinirim
Hediyeni al orjinal olarak kabul et ve giy kardeşim.Sivassporun forma rengi bile yeterli değilmi..