eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR
yanindayiz korcan sen yeter ki aglama kocum sizlerin ne oldugu biliyoruz insallah aklanirsiniz ve inadina daha da iyi oynariz herkes morarir bizi kimse yildiramaz
insallah ucude birden aklanarak cikacaklar ve insallah yonetim bir buyukluk yapip korcani kadrosuna katar tum temennim odur ben korcanada inaniyorum (egerki sike yapmis olsaydi niye yaptim diye aglardi )
__________________ "SENI SEVIYORUM DEMENE GEREK YOK KIRMIZI DEDIGIMDE BEYAZ DE YETER !!"
bende ozledim iyi cocuk bence sike falan yapmadi benim icim rahat hepsi aklanarak cikacaktir
bu galibiyette onlara agirman oldu zaten