Kibrisli Nickli Üyeden Alıntı
Ben Sivasspor maçlarına başka takımların atkıları ve formaları ile gelenlere sonuna kadar karşıyım. Bundan sonra da Sami Yen'de yaptığım gibi gördüğüme de tepkimi gösteririm... Ne demek kardeşim gelsinde isterse başka takımın forması ile gelsin... Bizim renklerimiz kırmızı beyaz sarı rengin işin yok o tribünlerde.
Dernekten cacık olur mu olmaz mı bilmem. Ben bir ara çok tuttum iyiydi tribün, zaman zaman sustu ama oralarda bende sustum, moral bozukluğundan, bu başka atkı mıhabbetinde derneğin bir etkisi yoktur sanırım ama yine aynı dernektekiler burada bu durumu savunmasınlar... Formalılara bişey diyemedik zira altlarında bişey yoktu ama nerde görsem atkılıyı çıkart derim. Bırakın tribünü Sivas'ta yolda FB-GS-BJK formalı adam görsem ters ters bakar bir laf demesini beklerim. Bu kültürü oturtmadan birşey yapamayız. Takım şampiyonluğa gidiyor kimse farkında değil, burda kampanya başlatılmasa kimsenin aklına bayrak asmak gelmeyecek. Yani ben arkadaşı cacık muhabbeti konusu dışında destekliyorum. O tribünlerde 1 tek başka takım atkısı kalmayana kadarda mücadelem devam edecek. Dışarda GS lilerin "Küçük FB" demesi "FB Yalakaları" demesi hoşunuza mı gidiyor??? GS seyircisi neden bu kadar tepkiliydi bize sanıyorsunuz??? Burası 4 Eylül, Burası Sivasspor tribünleri, ANTİ-İstanbul, ben yine sözle uyardım ama böyle devam ederse çok takımın tepkisini alırız. FB formalı adamın işi yok o tribünlerde.
Ayrıca Efes Pilsene çalışmanın anlamını bilmiyorum ama tribünde taşkınlık çıkartılmadığı sürece kimse karışamaz buna.
Alıntı:
FatihCan Nickli Üyeden Alıntı
Fazla söze gerek yok.. Sonuna kadar katılıyorum helal olsun sana kardeşim hislerime tercüman olmuşsun....
|
Bende İstanbuldaki maçlara gelip tribünde kimin ne giydiğine bakan ları hayret ediyorum bırakın ya allah aşkına bu işleride çoçuklarınza SİVASPOR aşkına aşılayın sizin o dedikleriniz 3-5 sene daha gider
Yine söylüyorum oraya gelen herkezden Allah razı olsun bağıran bağırmayan çekirdek yiyen yemiyen bize oturun diyen demiyenden içimizdeki Fb.li, Gs.li, Bjk. li ve Diğer takımdan olan herkeze teşekürler SİVASLIYIM SİVASSPORLUYUM DİYİPDE GELMEYENLERE İNAT GELİP DESTEK VERENLERE TEŞEKÜRLER