SEGIO NERDE..?
Sevgili arkadaşlar bana bilen varsa bi haber etsin Allah aşkına SERGIO PACHEKO OLIVIERA NERDE..?
Bildiğim kadarıyla Sergio Sivasspor'un geçen yılki en pahalı transferi ve özellikle Bülent UYGUN tarafından izlenerek övgüyle alındı.Ben TV'de bizzat kendinden dinledim Oğuz abi (Çetin) stilinde çok istediğim ve başkanımın aldığı bi futbolcu,ondan çok şey bekliyorum.Oynadığında nasıl bi futbolcu olduğunu herkes görecek dedi sayın UYGUN..Ben geçen yıl ve bu yılıda sayarsak göremedim arkadaş.!!!! Bi kaç maç yedekten geldi girdi..10-15 dk hepsi bu..Sayın hocam sormazlarmı size madem bu kadar çok güveniyordunuz niye bi kaç maç tahammül etmiyorsunuz..Bi görelim neyin nesi.? Bu futbolcunun sonuda oynatıldığında neler yapacağını gösteren ve gördüğümüz IVAN CHETKOV olmasından korkarım.Kumaşı iyi,teknik,kaliteli ve iyi bi oyuncuydu CHETKOV bana göre kayıp..SEZER'in yerine girmeliydi bence Kayseri maçında SERGIO çünki oyun kuran,pas çıkaran kimse yoktu..Sizin düşünceleriniz nedir arkadaşlar..Yanılıyormuyum..?
|