Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yeniçeriler

Yeniçeriler Yeniçeriler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: MERKEZ TAYFA
Alt 01.03.2007, 19:47   #1
merkez-apo
Yiğido

merkez-apo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

61 Mesajına 128 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 merkez-apo Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: MERKEZ TAYFA

herşey sivasspor uğrunaa.....

Yeniçeriler
merkez-apo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.03.2007, 20:28   #2
fm58
Yiğido

fm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 fm58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

abi helal olsun sizde olmasanız...
fm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: MERKEZ TAYFA
Alt 01.03.2007, 21:25   #3
pisko
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 pisko ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: MERKEZ TAYFA

400 kişiyi göremeyenler ben istasyon caddesinde Merkez tayfayla beraber yürüdüm ve gördüm belki 400 dende fazla adam vardı orada.onların hepsini anlınlan öpüyorum.lütfen kimseye kulak asmayın.sizler en büyük atmosferi yaratacaksınız.Sizlere Svas haklı güveniyor
pisko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.03.2007, 21:34   #4
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

serhan gardaş ne yaşım nede iş imkanlarım bu tarz organızasyonlara fırsat vermıyor.dolaylı yoldan sadece takıp edıyorum.ınternet maç vb...

nerde nasıl yorum yapacagımıda ben bılırım...ayrıca gruba dahilmisin demişsin benım uyelıgıme bak o tarıhta bu grup yoktu ve o gunden buyana bıldıgımı yazdım...bana yazamasın dıyebılecek bı adamın bunu demeye ne hakkı var nede haddı..nereye ne yazıp yazmayacağıma ben karar verırım kimseye saygısızlık etmedıkçe mudahele yapılamaz..

merkez grubunu desteklıyorum...

nasıl çılgınlara geçen bırısı laf atınca onları dogru bıldıgım ıçın savunduysam burdada merkezı ınandıgımdan desteklıyorum o kadar..
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.03.2007, 21:43   #5
merkez-apo
Yiğido

merkez-apo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

61 Mesajına 128 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 merkez-apo Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
melih1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
serhan gardaş ne yaşım nede iş imkanlarım bu tarz organızasyonlara fırsat vermıyor.dolaylı yoldan sadece takıp edıyorum.ınternet maç vb...

nerde nasıl yorum yapacagımıda ben bılırım...ayrıca gruba dahilmisin demişsin benım uyelıgıme bak o tarıhta bu grup yoktu ve o gunden buyana bıldıgımı yazdım...bana yazamasın dıyebılecek bı adamın bunu demeye ne hakkı var nede haddı..nereye ne yazıp yazmayacağıma ben karar verırım kimseye saygısızlık etmedıkçe mudahele yapılamaz..

nasıl çılgınlara geçen bırısı laf atınca onları dogru bıldıgım ıçın savunduysam burdada merkezı ınandıgımdan desteklıyorum o kadar..
evet geçen maçtada ben ve arkadaşlarımın girmesine razı oldun çok sağol abi biletler vardı ama yinede sağol desteklerin için

Yeniçeriler
merkez-apo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.03.2007, 21:50   #6
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1351 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:

Bak kardeşim ben burada kimsenin yorum yazmasına bişey demiyorum.Fakat ortada bir oluşum var.Yani tribünlerde bir birliktelik var.Bu birlikteliğin arkasında en başta kulüp başkanımız Mecnun OTYAKMAZ daha sonra Kulübümüzün Taraftardan sorumlu Yöneticisi Faruk TAŞSETEN var.Biz ortalığın gerilmemesi için uğraşıyoruz biz daha güçlü bir tribün desteği ile uğraşıyoruz sen burdan köstek türü cevaplar yazıyorsun.Seninle bu tür konularda polemiğe girmek istemiyorum.Çünkü tribünlerin ve Sivassporumuzun başarısını istiyorum yıllardır olduğu gibi.

SAYGILAR....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.03.2007, 22:03   #7
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

sen daha ne yazdıgını bılmıyorsunkı gardaşım...bir grupta değilsen yorum yapma dıyorsun bır ben kımseye yazma demedım dıyorsun bır karar ver...

bence daha bu topictede kırlılık yaratmayalımda rahatsız olmasın kımse..eger bir problem varsa mailden yada messengerdan ulaşabılırsın...

ayrıca sıvasspor benım lafımla dusup çıksaydı suanda şampiyonlar ligi kupasını almıştı...hadı sana iyi geceler..
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.03.2007, 22:16   #8
desperado58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 desperado58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Selam arkadaşlar,Kim Oldugum Nerede Oldugum Ne İş yaptığım Önemli Değil..

Sivasspor Taraftarıyım!!!

emin olunuzki ben her maçı çok yakından trıbunlerden takıp edıyor ve gerek merak gerekse tanıma duygusu ıle guruplarımızı her hafta takip ediyorum.
ortada 3 grup var merkez tayfa grubu 1967 derneği ve çılgınlar 58 grubu
bu üç gurup ta ellerınden geldıgınce destek ve tezahuratlarla takımımızı ateslemeye calısıyolar..Ben şahsım adına bu Üç grubaa tesekkurlerımı iletiyorum.
yanlız ben daha önce yazacaktım buraya ama yanlıs anlasılırım dıye hep ılımı bı ortam bekledım ve sımdı yazmak nasip oldu
kardeşlerim öncelikle ben grupcu dernekcı deılım. Ben bı grub destekcısı dıger grub eleştiriciside deilim
Maratonda oğlu ile birlikde kalbı sıvasspor ıcın atan bir taraftarım ve bu genel taraftar kimliği ile gruplarımıza şöyle bi baktıgımda (gecen senelerde dahil olmaz üzere) inanın beni mest eden bir tablo görüyorum bu tablo bır kac maclık deıl iç saha ve dıs saha olmak üzere sivasspor ıcın her cefayı ceken o taraftar tablosunu görüyorum o tablo nun adı bence 1967
1967 derneği 4 eylul stadyumunda var olduğu sürece güzel görüntüler eksik olmayacak.
Eminim 1967 derneği'ndeki arkadaşlar beni tanımazlar
oysa ben onları tek tek simayen cok iyi tanıyor takdir ediyor ve ayakta alkışlıyorum..
desperado58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.03.2007, 23:09   #9
1967_CLUB_ÖZGÜR
YASAKLI ÜYE

1967_CLUB_ÖZGÜR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK
Ausrufezeichen --->: MERKEZ TAYFA

Alıntı:
desperado58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Selam arkadaşlar,Kim Oldugum Nerede Oldugum Ne İş yaptığım Önemli Değil..

Sivasspor Taraftarıyım!!!

emin olunuzki ben her maçı çok yakından trıbunlerden takıp edıyor ve gerek merak gerekse tanıma duygusu ıle guruplarımızı her hafta takip ediyorum.
ortada 3 grup var merkez tayfa grubu 1967 derneği ve çılgınlar 58 grubu
bu üç gurup ta ellerınden geldıgınce destek ve tezahuratlarla takımımızı ateslemeye calısıyolar..Ben şahsım adına bu Üç grubaa tesekkurlerımı iletiyorum.
yanlız ben daha önce yazacaktım buraya ama yanlıs anlasılırım dıye hep ılımı bı ortam bekledım ve sımdı yazmak nasip oldu
kardeşlerim öncelikle ben grupcu dernekcı deılım. Ben bı grub destekcısı dıger grub eleştiriciside deilim
Maratonda oğlu ile birlikde kalbı sıvasspor ıcın atan bir taraftarım ve bu genel taraftar kimliği ile gruplarımıza şöyle bi baktıgımda (gecen senelerde dahil olmaz üzere) inanın beni mest eden bir tablo görüyorum bu tablo bır kac maclık deıl iç saha ve dıs saha olmak üzere sivasspor ıcın her cefayı ceken o taraftar tablosunu görüyorum o tablo nun adı bence 1967
1967 derneği 4 eylul stadyumunda var olduğu sürece güzel görüntüler eksik olmayacak.
Eminim 1967 derneği'ndeki arkadaşlar beni tanımazlar
oysa ben onları tek tek simayen cok iyi tanıyor takdir ediyor ve ayakta alkışlıyorum..

1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği Olarak...Takımımızın Daima Arkasındayız..Hiç Şüpheniz Olmasın Abi..
Sizin Gibi Düşünen Binlerce taraftar Oldugunu Bılıyoruz Buda Bizi cok Mutlu edıyor...
1967_CLUB_ÖZGÜR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.03.2007, 09:19   #10
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1351 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
sen daha ne yazdıgını bılmıyorsunkı gardaşım...bir grupta değilsen yorum yapma dıyorsun bır ben kımseye yazma demedım dıyorsun bır karar ver...

bence daha bu topictede kırlılık yaratmayalımda rahatsız olmasın kımse..eger bir problem varsa mailden yada messengerdan ulaşabılırsın...

ayrıca sıvasspor benım lafımla dusup çıksaydı suanda şampiyonlar ligi kupasını almıştı...hadı sana iyi geceler..

Özgür bir ülkede yaşıyoruz.Hatta aşırı özgür bir ülke.Ben sadece bu grupların derneklerin içindeysen bunların sorunlarını biliyorsan,maddi ve manevi olarak bu gençlerin ve arkadaşların yanında isen konuş ama değilsen güzel bir oluşuma yönelen insanların şevkini kırma.Bu oluşum için herkes taşın altına elini koydu.En başta Başkanımız Sayın Mecnun OTYAKMAZ ve Taraftardan sorumlu yöneticimiz Sayın Faruk TAŞSETEN.Bu güzel bir oluşum ve bu oluşumun bozulmaması için ben ve Diğer bütün gruplardaki arkadaşlar çaba harcayacaklar.Lütfen bu ılımlı havayı yakalamışken bozulmasına sebeb olacak tahrikli yazılar yazma.Yoksa yorum yapmakta serbestsin.

SAYGILARIMLA...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
merkez, tayfa