Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: BU NASIL SİVASLILIK?
Alt 09.04.2008, 15:26   #131
NİHAT_EKİCİ
Yiğido

NİHAT_EKİCİ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 718 NİHAT_EKİCİ Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: BU NASIL SİVASLILIK?

BUNLAR ASLINI UNUTMUŞ, YAZIKLAR OLSUN KENDİ MEMLEKETİNİ BIRAKIP TA NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN TAKIMLARA DESTEK VERENLERE. BİZİM ONLAR GİBİLERİNE HİÇ İHTİYACIMIZ YOK, GERÇEK YİĞİDOLAR BİZE YETİYOR.
NİHAT_EKİCİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda NİHAT_EKİCİ'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: --->: BU NASIL SİVASLILIK?
Alt 09.04.2008, 15:27   #132
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: BU NASIL SİVASLILIK?

Alıntı:
dishykartal58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kim kenetlenmiş allah aşkına

kimsenin ağzından şampiyonluk lafı çıkmıor bi de kenetlenmişlermiş

ben kenetlendim var mı cevabın...! hemde ligin ilk maçından bu yana... bu kenetlenmişliğimizi ne sivaslı kuşlar bozabilir nede kediler.. her türlü pisliğe rağmende yarışımızı sürdüreceğiz her şeye rağmen..

sizlerde mutluluklar dilerim "sevgili sivaslılar, istanbulda ne arar" tezahüratlarıyla bizi misafir eden o muhteşem(!) taraftarlarınız ile..
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı jakobieen'a Teşekkür Ediyor...
-->: BU NASIL SİVASLILIK?
Alt 09.04.2008, 15:49   #133
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1093 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: BU NASIL SİVASLILIK?

Bizim gurur duyacağımız bir şehrimiz sivasımız var vede iftihar edeceğimiz gurur abidesi Sivassporumuz var iyi günde kötü günde hep yanıdayız, biz ekmeğini yediğimiz suyunu içitiğimiz şehre nankörlük yapmayız. Kırmızı-beyaz formamız, üç yıldızdır armamız olmuştur ya sizin ne idüğünüz belli olmayan kozmapolitler, arkanıza zavallı kargalar yazdırıp stadyuma girmenizi, sivas halkı asla unutmayacaktır.Hiç biriniz ben sivaslıyım, benden daha iyi sivaslı yok diyerek edebiyat yapmayın.Herkesin rengi bu macta gayet güzel ortaya cıktı bende gözümü actım beşiktaşlıydım, belki benim kadar aranızda beşiktaşın maclarına gideniniz yokturdur.Sene 1969 dan beri İstanbul'da ve bir çok deplasman maclarına gitmişliğim var.Avrupa kupalarındada beşiktaş'ın maclarına giderdim.Size şöyle diyeyim,tam olarak 45 senedir beşiktaşın peşinden koştum belki, binin üzerinde maclarına gittim netice ne oldu biliyormusunuz sıfıra sıfır elde var sıfır. Ben bu takıma bu kadar maddi ve manevi katkıda bulundum, bana ne verdi, hiç bir şey bu işler sadece beşiktaş aşkıyla olmuyor sonra Sivassporum süper liğe cıkınca ben dedimki;'' işte tam bana hitap edecek bir takım ''cünkü benim doğup büyüdüğüm, bir takımı,SİVAS'ımın seviniciyle sevinirim,üzüntüsüyle üzülürüm, şehrimize getireceği canlılığını, esnafımıza getireceği canlılığı, kısacası tarihi ve kültürel zenginliğiyle Sivasımızın daha zengin olması için her şeyimle Sivasspor'uma sarıldım.Ben uzun yıllardır İstanbul'da yaşıyorum ama Sivas'ım ve Sivasspor'um için her şeyimi veririm.Burdaki maclarına gittiğim gibi,Sivas'ada maclarını izlemek için defalarca gitmişliğim var.Ayrıca deplasman maclarınada burdan istanbul Sivasspor taraftar derneği olarak toplanıp gidiyoruz.Çünkü Sivasspor bizim her şeyimiz atalarımın dedelerimin doğup büyüdüğü, toprakları nasıl başka renklere tercih edebilirimki,bana ne beşiktaştan diyerek hemen oracıkta, beşiktaştan soğudum bir daha aklımın ucuna gelmemek üzere bıraktım.Şimdi soruyorum beşiktaşın Sivas'ımıza ne faydası var ama Sivasspor'umuzun her alanda Sivas'ımıza faydası oluyor.Bir mac oluyor oteller,lokantalar,mağazalar,o tobüs şirketlerimiz velhasıl komple kazanıyoruz.Daha baba ekmeği yiyen gencler,Sivas'lı olupta,beşiktaş için canımı bile veririm diyenler,geleceğiniz sizin elinizde Sivasspor'a canınızı vermeyin,sadece gönlünüzü verin yeter. Sivasspor deyip gecmeyin.Bir şehrin ekonomisini dengelemeye yeterde artar bile,aklınızı başınıza alın,yol yakınken hemen dönün,aslınızla övünün.Elin bizans takımlarıyla övünülmez, bu bir fırsattır. SİVASSPORUMUZA SAHİP CIKALIM HEP DESTEK TAM DESTEK HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN

BAŞKA SİVAS YOK
BAŞKA SİVASSPORDA YOK
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı altuntas58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.04.2008, 15:50   #134
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 899 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

2 BJK li taraftar ben sivasliyim diye BJK macinda sivassporu desteklemeye mecburmuyum diyor. Tabiki degil sivasspor sadece ve sadece sivassporu 34 macta cani gönülden destekleyenlerin takimidir... Sivasli kartalar, Sivasli Ulra Aslanlar, Sivasli Fenerbahceliler sadece kendi takimlarina FB,GS,BJK maclarina Avantaj saglamasindan dolayi sadece 90 dakika Sivassporu destekliyorlar. " sivasli Kartallar " Sivasli olabilirler ama sivassporlu olmadiklarini zaten söylüyorlar bu iki Arkadasin Fikirlerini saygiyla karsilamaktan baska yapacak bir sey yok,gereksiz bir konu oldugundan dolayi kimsenin kalbini kirmaya gerek yok.....
Alt 09.04.2008, 15:56   #135
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 930 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
58_sivas_1987 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
dogru söylüyorsunda abi senin teknik diretkörün çıkıp benim hedefim fenerbahçenin başına geçmek diyorsa bu yanlış fenerbahçe çünkü bizim rakibimiz lig bitince nereye giderse gitsin sezon ortasında böyle şeyler söylemesi yanlış
Bence burda yadırganacak birşey yok,insanoğlunun hedefidir.Bir insan;Çalışır çabalar bir araba alayım der,arabayı alır,birde ev alayım der,evinide alır,birde yazlık alayım der.Bu böyle devam eder gider.Her ayrı branşta insanın kendine göre hedefleri vardır.Mesela,İbrahim TOROMAN,bizim çocuğumuz,g.antep'den sonra beşiktaşa geçti,bu sezon her iki SİVAS'a karşı oynadığı maçtada canını dişine takıp oynadığı hatta diğer futbolculardan daha motive olmuş gibime geldi,yeri geldi ortamı germek için bile girişimlerde bulundu.Ben İbrahim toroman'a hayatta kızmam,eleştirmem ve eleştirenlerinde karşısında dururum.Zira,o arkadaş profosyonel bir şekilde aldığı paranın karşılığını veriyor.Bunların yanında,İbrahim veya başka bir futbolcununda hedefi vardır,premier liğde oynayacağım,la riga da oynayacağım,bundesdiğa oynayacağım gibi,buda doğaldır.Bir hedeftir.
Yımaz VURAL'ın,veya kaşarlaşmış başka yerli teknikdirektörlerin mütamadiyen,hedeflerinin fenerbahçe-beşiktaş-galatasaray veya milli takımı çalıştırmak olduğu gibi,daha birinci sezonunda,şampiyonluğa oynayan benim teknikdirektörümünde hedefleri olacaktır.Hatta bazı platformlarda,fatih TERİM'in yerine gelecek yönetim kadrosunda BÜLENT UYGUN'un bile adı geçmektedir.Öte yandan benim hedefim fenerbahçe derken,fenerbahçe'de teknikdirektörlük yapmış teknik adamların daha sonraki görev aldıkları mevkilerde önem arz etmektedir.Guss hiddink,Johaim Lövv, gibi teknik adamlar ulusal milli takımlarda görevlerine devam etmektedirler.
Herşeyden önemli olan,futbolcusundan teknik adamına,görev yaptığı bir kulübte ilişiği olduğu halde böylesi demeç vermelerinde,etik olarak dikkat etmeleri gerek.Demeç verdiği kulüple daha sonra olası bir organik bağı olacakmı görev süreci içinde.Mesela,Galatasaray için adı geçen Abdullah AVCI'nın iki hafta sonra Galatasaray ile oynayacağı hayati bir maç öncesi yaşanan spekülasyon gibi.
Alt 09.04.2008, 16:31   #136
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sivasspor’a rakip olarak Sivas’a gelen üç büyüklere gösterilen aşırı ilgi Beşiktaş maçı öncesinde de yaşandı.

Genellikle Sivaslı’lardan oluşan bir grup üzerlerine giydikleri siyah-beyaz formalarla Beşiktaş’ı karşılamak ve ona maç öncesi moral vermek için havalanına giderek destek oldular.

Sivasspor’un kritik maçtaki rakibi Beşiktaş’a destek verenlerin giydiği montun arkasında yazan “Sivaslı Kartallar” yazısı “Bu ne perhiz bu ne lahana” dedirtirken, bir başka Sivaslı’nın (!) küçük çocukları toplayıp, üzerlerine Beşiktaş forması giydirerek karşılamaya gelmesi de ayrıca dikkat çekti.

Sivaslı’lar, rakibimiz olan bir takıma bu kadar çok sevgi gösterisinde bulunmak ve onlara moral vermek yerine Sivasspor’a yapılmasının daha mantıklı olacağını belirterek “Sivasspor’un rakibini destekleyen ve ona moral veren kim olursa olsun doğru bir iş yapmıyor. Çocuklarımıza Sivasspor sevgisi aşılanacağı yerde, göz göre göre başka takımlara kanalize ediliyor, bu da Sivasspor’un geleceğine vurulan en büyük darbedir” dediler.

Hürdoğan
Evet arkadaşlarr. Gerçekten çok ama çok çok acı. Takımımız 2 ligde falan olsa hadi bi nebze belki yutulur. Üstelik hemde şampiyonluğa oynuyoruz ve sivaslının başka takımı tutması cidden mide bulandıran bişey. iğrençlik resmen.Ama bişey söyleyecem hoca cemaat meselesi gibi. Kimse kızmasın. Ben halla oraya takığım. Evet bizim takım şampiyonluğa gidiyor. ama gel görki kendi takımı şampiyonluğa giden bir hoca kalbinin en güzel köşesinde fenerbah.enin yattığını söylüyor. KISSADAN HİSSE. yanni o sivaslı kartallar diye ortaya çıkanlara ço ama çok kızıyor ayıplıyorum. ama diğer taraftanda şampiyonluğa giden bir takımın hocasının gönlünde rakinin sevgisinin olduğunu gözlemliyoruz.Hoca...... cemaatt......
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.04.2008, 17:01   #137
basayev58
Yiğido

basayev58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 basayev58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Geche1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hayatımda okuduğum en komik haberlerden biri onu geçtim yorumlar daha ilginç ve komik.Bakın beyler bayanlar şu zihnitten kurtulun. Böyle bi düşünce olmaz. Sivaslıyım diye Sivasspor'u tutacağım diye bir şey nerde görülmüş. Bu işin ekmekle, pideyle, çörekle,suyla,i kolayla... bi alakası yok bu bir aşktır. Dün Chelsea Fenerbahçe sonuna kadar Chelsea'yı destekledim bunun için beni eleştirebilirsiniz saygı duyarım sonunda milli duygular işin içinde eyvallah derim ama bunu Sivas Beşiktaş mevzusuna cevirmek komiklikten başka birşey değildir. Sivaslıyım ölümüne Beşiktaş'a aşığım 100 kere maç oynasalar 100 de de Beşiktaş bölümüne gider takımımı sonuna kadar desteklerim. Beşiktaş, FeBe, Galatasaray sadece İstanbul takımı değil bunlar tüm Türkiye'ye malolmuş öncü klüpler. Yukarda bir arkadaş Gs yi bırakıp Sivası tutmaya başladım diyor normal bu saygı duyarım ama bunu herkezden beklemek bencilliktir. Kimse kusura akmasın ama 25 yıllık takımımı bırakıp ben Sivas'ı destekleyemem buna herkez saygı duymalı. Sivasspor'u tutarım maçına da giderim ama iş BEŞİKTAŞ Sivas maçı olunca Sivas'ı tutmak aklımın ucuna bile gelmez. Bizim için tek bir aşk vardır Siyah Beyaz bir aşk. Bizim tek bir heycan vardır Beşiktaş bizim tek bir hayalimiz rüyamız vardır Beşiktaş. Memleketimin takımı başarılı olsun ama benim kakibim sonuçta karşılıkla maçlarda iş değişir. Kimse ana muhalefetlikte yapmaya kalmasın. Herkez bunun br Sevda olduğunu unutmasın. Herkez kendi renkleri peşinde koşar. Sizin mantığınıza göre tüm istanbul İstanbulspor'u tutması lazım aam nerde? Bizleri vatan hayını ilan edenleriniz var onlara önerim vatan sevgisi ile şehir sevgisini ayırmayı öğrensinler. İş vatan olunca biz kurtuluş savaşında tüm takımı şehit vermiş camiayız.
cidden bende senin yazdıklarına güldüm.konuyu anlamamşısın 1,saptırmışsın 2...sana kimse neden beşiktaşlısın demiyor,sana kimse neden beşiktaş-Sivasspor maçında beşiktaşı destekliyorsun diye hesap sormuyor.Kendince Beşiktaşlı olmak için haklı sebeplerin olabilir,hoş bunlarda çok komik ya(siyah beyaz aşk edebiyatı,şehit vermiş camia bilmem ne)...Sen böyle yürekten sevgini alırsın paşa paşa takımını desteklersin.çıkıp meydana ben Sivaslı beşiktaşlıyım dersen Sivaslılarda sana hoop kardeşim der...Sivas'ın kendi takımı vardır,sen Sivas ismini Beşiktaş ile lanse etme,git yumuşak kartallar de,git delikanlı kartallar de,git kırık kanatlı kartallar de,git 8 başlı kartallar de...ne dersen de,ama benim MEMLEKETİMİN adını benim rakibimi karşılamaya giderken kullanma...Diyeceksin ki ne olur?şu olur kardeşim,bu 3-5 kişinin şovu camiaya mal edilir,yarın birgün bi trabzonlu bi bursalı derki senin taraftarın önce KAHPE BİZANS yalakası olmaktan vazgeçsin der fotoğrafıda kapak gibi oturttumu baka kalırız,ondan bu tür şovlarda SİVAS ismini kullananlara tekrardan yaptıklarının ywşklık olduğunu belirtmek istiyorum.
Alt 09.04.2008, 17:09   #138
basayev58
Yiğido

basayev58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 basayev58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
*BJK*58* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Saygı sınırlarını zorluyosun onu yazan bi bayan ingilizcen olmaya bilir dishy diyo yani bayan dahja saygılı ol
bu ne ya şaka mı yapıyor? dishy kelimesi ingilizcede bayan mı oluyor yoksa sh harfleri ingilizcede ş diye telaffuz edilir diye mi yazmış anlamadım,ama cümle çok komik
Alt 09.04.2008, 17:43   #139
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: -->: --->: BU NASIL SİVASLILIK?

Alıntı:
jakobieen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
o lafı eden dalkavukların hangisi kadıköyde f.b. ye karşı bizim gibi top oynamış, sivasıma bu hakareti eden insanlara bi cevabın yoksa benimde sana diyecek lafım kalmıyo kusura bakma...!
oynadıkta ne oldu,yine yenilmedik mi?gs ve bjk'ya da yenildik.mevzu oynanan futbol değil!
eger benim bu konudaki yazılarıma bakarsan hak vereceksin bana.
benim rahatsız olduğum konunun ne olduğunu da anlayacaksın.
SİVASIN EKMEĞİNİ YİYEN adamın gönlünde başka takım OLAMAZ!!!
Alt 09.04.2008, 18:11   #140
kasko
Yiğido

71 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 kasko Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: BU NASIL SİVASLILIK?

Arkadaşlar sivassporumuzun şampiyonluğa oynadığı belki de beşiktaşı yenip şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakalayacağı bir maçta ve hatta tüm anadolunun bu uğurda tek yürek olarak sivassporu desteklediği bir ortamda hem de sivas ın kendi içinde bir gurubun bjk, fb veya gs yi desteklemesi kabul edilecek bir durum değildir en hafif ifadeyle diyorumki bunların kanında var bir bozukluk demek ki ...
kasko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır