Alıntı:
58_sivas_1987 Nickli Üyeden Alıntı
dogru söylüyorsunda abi senin teknik diretkörün çıkıp benim hedefim fenerbahçenin başına geçmek diyorsa bu yanlış fenerbahçe çünkü bizim rakibimiz lig bitince nereye giderse gitsin sezon ortasında böyle şeyler söylemesi yanlış
|
Bence burda yadırganacak birşey yok,insanoğlunun hedefidir.Bir insan;Çalışır çabalar bir araba alayım der,arabayı alır,birde ev alayım der,evinide alır,birde yazlık alayım der.Bu böyle devam eder gider.Her ayrı branşta insanın kendine göre hedefleri vardır.Mesela,İbrahim TOROMAN,bizim çocuğumuz,g.antep'den sonra beşiktaşa geçti,bu sezon her iki SİVAS'a karşı oynadığı maçtada canını dişine takıp oynadığı hatta diğer futbolculardan daha motive olmuş gibime geldi,yeri geldi ortamı germek için bile girişimlerde bulundu.Ben İbrahim toroman'a hayatta kızmam,eleştirmem ve eleştirenlerinde karşısında dururum.Zira,o arkadaş profosyonel bir şekilde aldığı paranın karşılığını veriyor.Bunların yanında,İbrahim veya başka bir futbolcununda hedefi vardır,premier liğde oynayacağım,la riga da oynayacağım,bundesdiğa oynayacağım gibi,buda doğaldır.Bir hedeftir.
Yımaz VURAL'ın,veya kaşarlaşmış başka yerli teknikdirektörlerin mütamadiyen,hedeflerinin fenerbahçe-beşiktaş-galatasaray veya milli takımı çalıştırmak olduğu gibi,daha birinci sezonunda,şampiyonluğa oynayan benim teknikdirektörümünde hedefleri olacaktır.Hatta bazı platformlarda,fatih TERİM'in yerine gelecek yönetim kadrosunda BÜLENT UYGUN'un bile adı geçmektedir.Öte yandan benim hedefim fenerbahçe derken,fenerbahçe'de teknikdirektörlük yapmış teknik adamların daha sonraki görev aldıkları mevkilerde önem arz etmektedir.Guss hiddink,Johaim Lövv, gibi teknik adamlar ulusal milli takımlarda görevlerine devam etmektedirler.
Herşeyden önemli olan,futbolcusundan teknik adamına,görev yaptığı bir kulübte ilişiği olduğu halde böylesi demeç vermelerinde,etik olarak dikkat etmeleri gerek.Demeç verdiği kulüple daha sonra olası bir organik bağı olacakmı görev süreci içinde.Mesela,Galatasaray için adı geçen Abdullah AVCI'nın iki hafta sonra Galatasaray ile oynayacağı hayati bir maç öncesi yaşanan spekülasyon gibi.