Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Makaraya Gel :) ts ye yardım
Alt 19.05.2011, 20:34   #131
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1065 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Makaraya Gel :) ts ye yardım

hiç olmadı bu forumu şikayet ederler
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı myway'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.05.2011, 20:37   #132
onur_sivas
Yeni Yiğido

onur_sivas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 onur_sivas ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

süper lige çıkarken kök söktüren sebat ve rizeyemi? bu yıl iki maçta 9 gol atarak havalara zıplayan şenolun trabzonunamı iyilik yapalım? TRABZON HİÇBİR ZAMAN SİVASLA DOST OLMAZZZ...
onur_sivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı onur_sivas'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.05.2011, 22:00   #133
turklord
Yeni Yiğido

5 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 turklord FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
darkman58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sayın modoretör beşiktaş ,trabzon örneklerini niçin verdim kısaca anlatayım Fenerbahçe inönü stadında beşiktaşı yenerek o hafta Sivassporu lider yaptı avniakerde trabzonsporu yenerek (üstelik her 2 maçtada hiç bir iddası olmadığı halde) Sivassporumuzun avrupa kupalarına katılmasını sağladı ...

Daha önceki bir yorumunda Fenerbahçe ile dost olmaktansa küme düşmeyi göze alırım demişsin..

Biz yıllarca 2. ligde iken az çekmedik karadeniz takımlarından, göz göre göre şampiyonluğumuzu çaldılar bir birlerine yatarak..

''Haksızlık karşısında boyun eğmeyin çünkü hakkınızla birlikte şerefinizide kaybedersiniz''
Tarihimizde ilk defa süper lige İsmail Kartal ile çıkıp ve şampiyonluk yarışına Bülent Başgan'la birlikte yürüdük.
turklord isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı turklord'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.05.2011, 00:16   #134
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1158 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Sayın modoretör beşiktaş ,trabzon örneklerini niçin verdim kısaca anlatayım Fenerbahçe inönü stadında beşiktaşı yenerek o hafta Sivassporu lider yaptı avniakerde trabzonsporu yenerek (üstelik her 2 maçtada hiç bir iddası olmadığı halde) Sivassporumuzun avrupa kupalarına katılmasını sağladı ...

Daha önceki bir yorumunda Fenerbahçe ile dost olmaktansa küme düşmeyi göze alırım demişsin..

Biz yıllarca 2. ligde iken az çekmedik karadeniz takımlarından, göz göre göre şampiyonluğumuzu çaldılar bir birlerine yatarak..

''Haksızlık karşısında boyun eğmeyin çünkü hakkınızla birlikte şerefinizide kaybedersiniz''
1-Ben Trabzon'u savunmuyorum..Fener'le dost olmayalım Trabzonla olalım demiyorum..İkisi de aynıdır gözümde..
Ben sadece başı dik bir kulüp istiyorum!Pazar günü göreceğiz
Alt 20.05.2011, 00:49   #135
gangster
Acemi Yiğido

gangster - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

45 Mesajına 74 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 668 gangster Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:

Bende bunu anlamıyorum arkadaş.Adamlar kendilerini büyük takım olarak nitelendiriyorlar.Büyük takım içeride dışarıda rakip kim olursa olsun sahaya 3 puan için çıkar.Büyük takım sahaya çıkacak,rakibi yenecek veya berabere kalacak sonra o "büyük" takım çıkacak diyecek ki "sizi biz şampiyon yaptık" "sizi biz kümeden kurtardık." Başka açıdan o "büyük" takım şunu bunu yendi de bizi şampiyon yaptı,kümeden kurtardı.Ne "BÜYÜK" takım arkadaş bunlar..
Alt 20.05.2011, 11:10   #136
acizk
YASAKLI ÜYE

43 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 acizk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
asabibaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
buda espri değil mii ewet ewet ben bu esprini daha fazla tuttum

evet buda espiri.daha sunun farkında değilsiniz biz süperlig takımıyız.yanımız yandaşımız,kardeş kulubumuz olmaz daha kaba bir tabirle büyük kuluplerin(sizin kabul ettiğiniz gibi fenerbahçenin) oyunucağı,uşağı,3 puan garanti gözüyle baktıgı vasıfsız bir takım olmayacağız.eminim ki sende son yılların gözde ifadesiyle "ikinci takımın hangisi" sorusuna fenerbahçe cevabı verenlerdensindir.gönül isterdiki son haftaya ne ts ne fb sampiyonluk parolasıyla girsin. çünkü ikisininde ligde olmasına bile tahammul edemeyen biriyim...ancak benim ts nefretim fb nefretimden daha az onun içinde ts olası taraftarıyım.çünkü yıllardır fenerin uşak takımı,arkabahçesi olarak anılan bir takımın taraftarı olmak zoruma gidiyor....ama sonun kadar sivassporluyum.inşallah zor bi ihtimal gibi gözüksede kazaren falan sivas bu hafta fb yi malup eder de inş şampiyon olamaz da artık fb liler bize kin beslerde bizde maçı sattılar, verdiler söylemlerinden artık kurtulmus oluruz...
______________________________ _____________
BİZ SİVASSPOR'LUYUZ LAN.
acizk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.05.2011, 11:35   #137
acizk
YASAKLI ÜYE

43 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 acizk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Eyüp5825 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kınıyorum ne Trabzonu be! Trabzon sempatizanı olan Sivassporlu olmaz.
ortada sempatizanlık yok istanbul yalakalığı var.eskiden(SİVASSPOR alt liglerdeyken) istanbul takımlarına destek vermiş olabilirsiniz ama artık şehrinizin takımı süper ligde ve onlarla mücadele ediyor ama görülüyorki SİVASSPOR luyuz demenize rağmen gönlünüzün bir köşesinde duran istanbul takımlarını desteklemektende geri kalmıyorsunuz.eminim ki ts ye olan düşmanlığınız SİVASSPOR la olan münakaşadan değil fenerle olan sampiyonluk yarısından geliyor...ne tarabzonu demişlsin ama ne fb si dememişsin.bana gören ne fb ne ts. ne gs. ne de bjk hepsi bir hiçtir SİVASın önünde. ts ye nefretim alt lig,türkiye kupası maçları, ve hükmen galip geldiğimiz maçta ettikleri küfürler ve ondan sonraki her maç sivas kümeye sloganlarından geliyor, fb ye ise yandaş kulup,fenerin uşağı,garanti puan malesef başkanın ve geçmişte teknik adamların fb li olası ve fb maçlarını nedense kazanamamıs olmanın verdiği üzüntüden geliyor.

______________________________ __
DİLİMDE SİVASSPOR GÖNLÜMDE SİVASSPOR
acizk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda acizk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.05.2011, 15:13   #138
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1599 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Yav bu TS yöneticinin harbi kafası çalışmıyor. Federasyon açıklama yapmış anlatmış yönetmelikte var halen çıkmış diyorki % 5 i anladım üzerini anlamadım diyor. Hayrınıza bi yardımcı olunda anlasın.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Salim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Maakara Olsun :)
Alt 20.05.2011, 15:18   #139
BLacKy
Acemi Yiğido

BLacKy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BLacKy isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Reden Maakara Olsun :)

trabzonspor yönetimi maç günü sivasta havanın açık olacağından meteroloji genel müdürlüğüne dava açmaya hazırlanıyor
Alt 20.05.2011, 15:43   #140
asabibaba
Usta Yiğido

asabibaba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

992 Mesajına 2.426 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 asabibaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
acizk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

evet buda espiri.daha sunun farkında değilsiniz biz süperlig takımıyız.yanımız yandaşımız,kardeş kulubumuz olmaz daha kaba bir tabirle büyük kuluplerin(sizin kabul ettiğiniz gibi fenerbahçenin) oyunucağı,uşağı,3 puan garanti gözüyle baktıgı vasıfsız bir takım olmayacağız.eminim ki sende son yılların gözde ifadesiyle "ikinci takımın hangisi" sorusuna fenerbahçe cevabı verenlerdensindir.gönül isterdiki son haftaya ne ts ne fb sampiyonluk parolasıyla girsin. çünkü ikisininde ligde olmasına bile tahammul edemeyen biriyim...ancak benim ts nefretim fb nefretimden daha az onun içinde ts olası taraftarıyım.çünkü yıllardır fenerin uşak takımı,arkabahçesi olarak anılan bir takımın taraftarı olmak zoruma gidiyor....ama sonun kadar sivassporluyum.inşallah zor bi ihtimal gibi gözüksede kazaren falan sivas bu hafta fb yi malup eder de inş şampiyon olamaz da artık fb liler bize kin beslerde bizde maçı sattılar, verdiler söylemlerinden artık kurtulmus oluruz...
______________________________ _____________
BİZ SİVASSPOR'LUYUZ LAN.
BENİM TS NEFRETİM FENER SEVGİMDEN İLERİ GELMİYOR KARDEŞŞŞŞŞŞŞ SENELERCE KARADENİZ LOBİSİNDEN AZ ÇEKMEDİK BU 1 .. ÖNDE GİDEN MAÇTA MEHMETE DAYAK ATTILAR SONRADA AVAZI ÇIKTIĞI KADAR BAĞIRDILAR BİZ NAPTI Kİİ DİYE BU 2.... SİVAS TA MİSAFİRSİN AMA SİVAS KÜMEYE KANGALLAR DİYE BAĞIRDILAR 3.... SİVASI SATSAN 50 MİLYON ETMEZ DEDİ 800 MİLYONU MEMLEKETİNE AKTARDI ÇIT ÇIKMADI 4... DAHA YAZAYIMMIII
FENER SEVGİMİİİ KARDEŞŞŞŞ BEN SİVASSPOR SEVGİMİ SORGULATMAM AMA TRABZON ANTİPATİMİ SORGULAYABİLİRSİN SORUN YOK
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
gel, maakara, makaraya, olsun, yardım