Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: YASİR ELMACI
Alt 07.02.2007, 13:39   #131
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Standart --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: YASİR ELMACI

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
mehmetle baliliyi eleştirmediğimizi kim dedi ki
girdikleri pozisyonların yarısını kaleye soksalar.şuan en çok gol atan takımdık ve puanımız da fazla olurdu
SEN KACMACLARINI İZLEDİN MEHMET VE BALİLİNİN ELEŞDİRİYORSUN ANLAMADIM.
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: YASİR ELMACI
Alt 07.02.2007, 13:44   #132
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Standart --->: YASİR ELMACI

Alıntı:
neyse ne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Valla arkadaşlar her şeye inanırdım ama yasir in son maçta oynadığı futbola asla inanmazdım.Aklımın ucundan geçmezdi yani yasirin son maçını izlemediyseniz bu yorumlarnızdan dolayı çok utanacaksınız.Yasir Rize maçında bi harikaydı.Top çaldı,adam eksiltti,rizenin ilk akını nı kesti,orta sahada güzel paslar dağıttı,golün asistini yaptı yani anlayacağınız futbolun bütün güzelliklerini yerine getirdi oyundan çıkarken de tüm stat tarafından alkışlandı.Böyle oynayan yasire benim ve benim gibi düşünen yiğidoların gönlünde her zaman yer vardır.(SENİ KUTLARIM YASİR HEPİMİZİ UTANDIRDIN)OLCAY AKKUŞ
OLCAY BEY BİZ DE SİZİNLE AYNI GÖRÜŞDEYİZ RİZE MACI İÇİN AMA ARKADAŞLAR YASİRİN BÜTÜN MACLARDA AYNI OLDUNU İDDA EDİYORLAR BAKSANIZA MİLANA TIRANSVER EDDİLER VAYYYYYY BE NA YASİR MİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.02.2007, 14:06   #133
fiLinTa_boy
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fiLinTa_boy Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bizim yasir iyidir. eleştiriyorsunuz ama baliliyi uzun toplarla kaçıran genelde yasir.bakın arkadaşlar bazı kişiler ekran arkasında kalır bazıları ise onların meyvesini alır. yasir benim liseden arkadaşım.Ben Konyada oturuyorum. Ve 1 nci ligde bir arkadaşım oynadığı için mutluyum.konyaspordan sonra her haftas sonu sivasporuda seyrederim yasir oynuyormu napmış bu hafta diye. İnsanları eleştireceksiniz tabi.son hafta sivasspor yasirin serbest vurusundan dönen topla golu attı unutulmasın. sivasporun puanı ve yeride iyi durumda suan.neyse saygılar.yasirin tlfnunu bilen felan varsa bana msj cekerse sevinirim ne zamandır görüşemiyorum adamla
fiLinTa_boy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.02.2007, 14:34   #134
neyse ne
Acemi Yiğido

neyse ne - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 670 neyse ne Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yasir Elmacı dünyanın en iyi futbolcusu olsada gözümde değil.Bugün çok iyi oynadı kabul ediyorum ama İki sezondur Konya maçlarında oynamıyor.İnşallah başarılı olurda bizde utanırız...Bugün alkışlayarak gönderdik onu ama inşallah Konya maçındada alkışlarız onu...
serhan kardeşgeçen seneki konya maçını herkes gibi sende tenkit ediyordsun .yasirin futbolunu bend ebeğenmiyordum ama2 . yarıda gördük hepimiz adam da mütiş düzelme var.bu şekilde oynamaya deavm ederse daha çok alkışlarız.ayrıca geçen sezon konyaya bilerek gol atmadığını düşünmüyorum.iyi kötü amatör olarak bende futbol oynadım ve o pozisyon dün gibi aklımda yasir topa öyle bi abandıkı topa istediği vuruşu yapamadı ve auta çıktı.eğer atmak istemse o topa bi futbolcu o kadar abanmaz
neyse ne isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.02.2007, 17:14   #135
YaGmUr_58
Acemi Yiğido

YaGmUr_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 664 YaGmUr_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Böse --->: YASİR ELMACI

Adını Bıle Anmak Istemediğim Y.....elmacı, Değil 3 Buyuklerde DEVLER LİGİNDEde Oynasa O adam Yıne SİVAS TARAFTARI nın gözünde yok ZATEN Y....ELMACININ yaptıgı bıseyde yok

yazıkk cok yazık y.... sevdasına ERTUGRUL gibi bir futbolcumuzu HARCADILAR

GO HOME y . . . .
YaGmUr_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: YASİR ELMACI
Alt 07.02.2007, 17:24   #136
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1303 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: YASİR ELMACI

yasir iyi futfolcuuu lutfen hakkinda boyle konusmayiiinnnnnnn yagmur 58 o takiminnn beyni ve gizli kahramaniii ilhan ummak ile beraberrr bu balili atiyosa bu ikili atttiriyor tamam mi
Alt 07.02.2007, 19:12   #137
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 908 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
fiLinTa_boy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bizim yasir iyidir. eleştiriyorsunuz ama baliliyi uzun toplarla kaçıran genelde yasir.bakın arkadaşlar bazı kişiler ekran arkasında kalır bazıları ise onların meyvesini alır. yasir benim liseden arkadaşım.Ben Konyada oturuyorum. Ve 1 nci ligde bir arkadaşım oynadığı için mutluyum.konyaspordan sonra her haftas sonu sivasporuda seyrederim yasir oynuyormu napmış bu hafta diye. İnsanları eleştireceksiniz tabi.son hafta sivasspor yasirin serbest vurusundan dönen topla golu attı unutulmasın. sivasporun puanı ve yeride iyi durumda suan.neyse saygılar.yasirin tlfnunu bilen felan varsa bana msj cekerse sevinirim ne zamandır görüşemiyorum adamla
fazla siteyi karıştırma yoksa mecnun abiye derim antramanlara bile çıkamassın kendini taraftar övsün sen kendini övme tamammı
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.02.2007, 20:08   #138
veysel
Usta Yiğido

veysel - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 903 veysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISI

BENCE YASIR ELMACININ PERFORMANSI COK IYI ALLAH YOLUNU ACIK ETSIN
veysel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.02.2007, 21:11   #139
xdemox
Acemi Yiğido

xdemox - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 xdemox isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

izlemeden not vermeyelim..bilincli olalim...bazi elestiren arkadaslarimiza sahada yasiri göstersen hangisi diye sorarlar......neyse ne..arkadasimiz cok iyi izlemis bence..o da bana katildigindan dola kutluyorum kendisini...
xdemox isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: YASİR ELMACI
Alt 07.02.2007, 21:21   #140
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1163 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: YASİR ELMACI

Alıntı:
YaGmUr_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Adını Bıle Anmak Istemediğim Y.....elmacı, Değil 3 Buyuklerde DEVLER LİGİNDEde Oynasa O adam Yıne SİVAS TARAFTARI nın gözünde yok ZATEN Y....ELMACININ yaptıgı bıseyde yok

yazıkk cok yazık y.... sevdasına ERTUGRUL gibi bir futbolcumuzu HARCADILAR

GO HOME y . . . .
do not go home yasir.we are your supporters.we love you yasir elmacı.ertuğrul iknci lig topcusudur.zaten oraya gitti
no matter how you play,you are a first quality player.bu takımdan en çok yasir giderse üzülürüm.tam bir dinamo.maaşallah nazar değmesin nazar boncuğu takmalı bence.çarşıda falan görsemde gitmeden beraber bir resim çekinsem.sivasın zidorfu