ben bu sene 17.07-08.08.2008 Sivas´da kalicam
ve almanyada yeni bir takima girdim
biz burda hazirliklara basladik yeni sezon icin
ama ben bulunamicam...
onun icin benim sorum
Sivas´da
hazirlik yapan bi takimda bende
calismalara katilabilirmiyim acaba
sizce ??
ben bu sene 17.07-08.08.2008 Sivas´da kalicam
ve almanyada yeni bir takima girdim
biz burda hazirliklara basladik yeni sezon icin
ama ben bulunamicam...
onun icin benim sorum
Sivas´da
hazirlik yapan bi takimda bende
calismalara katilabilirmiyim acaba
sizce ??
yada katilmam icin ne yapmam gerekir ?
edit:
info:16 yasindayim
İNŞALLAH KATILIRSIN ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.BUARADA MECNUN BAŞKANDA GİRİYO GALİBA SİTEYE SENİ DUYAR ÇAĞIRIR BELKİ
Sivas'ta yerel ligdeki takımlarda oynayan arkadaşlarımız yok mu hiç ? Onlar hocalarıyla konuşsalar sanırım bu genç kardeşimize yardımcı olunur. Arkadaşlar, konuyla ilgilenelim. Bakarsınız 3-4 yıl sonra bu genç kardeşimiz 3 büyükleri veya Sivasspor'u peşinden koşturur.
Yok kardeşim yok sivaslılarda dayanışma yok gerçekten biz bir kenetlensek neler olur türkiyede neler kimse anlayamaz neler olacağını millet almış bir alevi sünni muhabbeti arkadaşlar kimliğinde sivas yazan benim dostum arkadaşım kardeşimdir ne olursa olsun bir dayanışma olsun yeter
arkadsaşlar ben izmirde oturuyorum sivasspor dergisini nasıl bulabilirim ya da izmir-sivaslılar dernmeği ile irtibata geçip dergiyi oraya satıp oradan alabilir miyiz cevaplarınızı:anilolcay@yahoo. com adresine gönderrirseniz sevinirim.
Sivas'ta yerel ligdeki takımlarda oynayan arkadaşlarımız yok mu hiç ? Onlar hocalarıyla konuşsalar sanırım bu genç kardeşimize yardımcı olunur. Arkadaşlar, konuyla ilgilenelim. Bakarsınız 3-4 yıl sonra bu genç kardeşimiz 3 büyükleri veya Sivasspor'u peşinden koşturur.
.
ilginiz icin tesekürler
ins. yola cikmadan bi haber alirim
kendimi ona göre ayarlarim
Milli takimimizin basarisini cani gonulden kutlamakla beraber Turkiye 3. olmus sivasspordan birtane dahi futbolcu secilmemenin sebebini cok merak ediyorum.