Alıntı:
FatihCan Nickli Üyeden Alıntı
Şu sayfada sana yazdıklarımla bu soylediklerin arasında hiçbir bağ kuramadım sadece biraz daha kibar ve nazik olmanı istedim okadar. Kimsenin sivassporlulugunu tartışmam benim sivassporlulugumu da tartışma konusu yaptirmamm
|
Kibarligi ve nazik olmayi sendenmi ögrenecegim canim.Sen ortaya atladin baskasinin avukatligini üstlendin.Türbünün mavi olamiyacagina herkes tam fikirken ,ortaya böyle bir fikrin atilmasi herhalde taktir edilemezdi.
Sponsor olmak 40 yillik Sivasspor renkleri olan kirmizi ve beyaza gölge düsüremez.Senin gibi genclerin böyle haberleri ciddiye almamasi gerekirken böyle haberlere pirim verilmemesi ve ciddiye alinmamasi gerekliligine inaniyorum.
Ben tepkimi orada yazilanlara inanmayarak koydum bu tamamiyle beni baglar.Sen inan ve inandiklarinin arkasinda dur.Sen beni hangi hakla kibar ve nazik olmaya davet edebiliyorsun...
Ben o sahisa hakaret etmedim tanimam etmem.Sadece yazdiklari inandirici gelmedi.Benim icin inandirici olmayan birsey ,baskasi icin inandirici geliyorsa onada saygi gösteririm.
Onun yazdiklarindan sonra Sporaktif programinda bir kac kisi türbünlerin koltuklarinin Medicananin renkleri olan mavi olup olmiyacagini sordu.Demekki bu gencler yazilanlari ciddiye almis olacaklarki bu soruyu sorma ihtiyaci hissettiler.
Bende yazilanlara inanmadigim icin her cümlenin sonuna gülen kisi sembolü koydum.Bu olayin kibar ve nazik olmayla ne alakasi var.Kibar ve nazik olma olayi ise bu olayla yakindan uzaktan alakasi yok.Cünki her ikiside baska kavramlari cagristirir.