ken dini bitmez cümle sananlara sivaslı olarak bi nokata(.) koymamız gerekiyor.... artık birlik olmanın vakti gelmiştir ben istanbulda oturuyorum istanbulda oturdugum semtte tarabzonlular ve gümüşaneliler var onlara baktıgımda azınlık ama birbirlerine çok tutkun lar busemtte sivaslılar yogunlukta olmasına ragmen kimsenin kimseden haberi yok şunu diycem ki bizim bizden haberimiz olması lazım öncelik le birlik olursak Dag gibi oluruzaksi takdirde Dagda bir çalı olmaktan kurtulamayız........sivası unutmayalım unutturmayalım çünkü fazlasıyla hakediyor bunu... gün dogmak için batarmış sivasım artık senin için aleme inat dogacak............
Ya BeyLer ALLah Aşkına Şakamı Yapıyorsunuz..DAha Tam Taraftar ßiLe oLamamışken Saçma Saçma ŞeyLer organize Ediyorsunuz... türkiyede 7milyon SivasLı Var Die Övünüyoruz Maça GeLen Sadece En FazLa 14bin Ama maça GeLenLerden Bagıran ise Sadece Yigido GençLik aLLah aşKına Biraz Kendinize GeLin ... ßagırmıyacaksanız Kahvede iz;Leyin Kardeşim.. AdamLar Maça Geliyor Dügüne GeLir Gibi Ya Sizin Hiçmi Atkınız yokbe kardeşim.. :S Lütfen ßeyLer ßen Şahsen SivasLı oLarak Utanıyorm.. Ya Şu ßursaspor Taraftarına ßakın Ya OnLarı Hor Görüyoruz Küçümsüyoruz AdamLar sHow yapıorlar .. Ya aLLah aşkına şu siteye ßi Bakın http://video.teksas.org/
ßizim Hiç ßöLe ßir videomuz Varmı Hyr.. ßizim Dogru Düzgün Resimimiz ßiLe Yok Ya O Çektiginiz ResimLeri Texsas A Gösterseniz GüLerLer ßiraz canLanın Eger Bana Hak Veriyorsanız Hiç Yoktan ßir Atkınızla geLin ... ßirazda ßiz Show YapaLım ßirazda ßizden Konusulsun ARtık ßizimde Videomuz OLsu Lütfen...
gardaş iyi diyorsun hoş diyorsun da sor bakalım bursa teksasın liderlerine.teksas kaç senede teksas olmuş bu kıvama gelmiş.Benim o sitede izlemediğim tek bir video bile yok.eminim sen oranın forumuna dahi üye değilsidir.Gelip burda akıl veriyorsun.kardeşim bursa teksas 40 yıllık bir tribün.belirli kuralları var.ben onların içinde defalarca sivasspor formamla maç izledim.Biz onlar gibi olamayız çünkü bizim daha uzun yıllar süper ligde kalmamız lazım...
Bana göre ilk olarak bir adam gibi amigo seçilmeli daha sonra bir grup oluşturulmalı ve herkes ,herkes olmasada gençler bu grubun etrafında birleşmeli açıkça söyleyelim lideriz ama ligde bir iki takımla beraber en berbat taraftar bizde.
ne dıon sen gardas carsıyı ornek gosterme bana ne bır ermenın ardından gıderım nede cocuk katılı olurum ne trıbunun %70 i ayyaş çekici oldugu bir tribune gırerım...
eyvallah carsı türkiyenin en buyuk grubudur ama ornek alınmayacak cok yerı var
o zaman taraftar olamazsın.eğer bunu istiyorsan bu topic boşuna açılmış..holiganlık demek adam öldürmek mi demek.holiganlığı sen böyle anlıyorsan ne diyim sana.ermeninin ardından gitmek ne demek.keşke seninde öyle bir tribün liderin olsa.o zaman sivasıda dünya tanırdı.ama sen kabuğunda kal boşver açılma.sivasspor güzel giderken sen efendiliğini bozma 3 büyükler gelsin kendi evi gibi alsın puanı gitsin.benim için farketmez.siz düşünün.ben sadece fikrimi söyledim.ben sivası cehenneme çevirecek taraftar isterdim ama sanırım burda okuduklarıma bakarsak imkansız....
s.a ilk önce adam gibi bir gurup adı olmalı amigosu olmalı stad yeri konumu iyi yerde olmalı bunu en güzel yapan taraftar gurupları çarşı,hodrimeydan başka varsa unuttum bizded öyle sorun vardı ama düzeldi biraz hemen olmaz bir şey
s.a ilk önce adam gibi bir gurup adı olmalı amigosu olmalı stad yeri konumu iyi yerde olmalı bunu en güzel yapan taraftar gurupları çarşı,hodrimeydan başka varsa unuttum bizded öyle sorun vardı ama düzeldi biraz hemen olmaz bir şey
tamam bu saydıklarını biz bir haftada yaparızda bu saydıklarında bize destek verecek yönetim nerde.yönetimden taraftara karşı tık yok beyler bilip bilmeden ahkam kesmeyin...bizde istiyoruz olmasınıama sürekli set çekiyorlar önümüze...