Cevap: Ertugral'ın Maç Sonu Açıklamaları
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, maç sonrası yaptığı konuşmasında, golün ardından takımın kendisini toparlayamadığını söyleyerek, ''Sorumlu olan benim'' dedi. Ertuğral, "30 dakika iyi oynadık. Kariyerim boyunca hakemlere hiçbir zaman negatif konuşmadım ancak golü yemeden önce önümde faul vardı. Hakem bunu görmedi, kendilerinin tekrar ekrandan izlemelerini rica ediyorum. Golü yediğimiz zaman psikolojik baskı oluştu. Takım kendini toparlayamadı. Yenildiğimiz için üzgünüz'' diye konuştu.
Taraftarın maç sırasında kendisine yönelik istifa taleplerini de değerlendiren Ertuğral, "Taraftarların istifaya çağırması beni çok üzdü" ifadesini kullandı.
[B]Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, ''90 dakika boyunca rakibe 1 tek ceza sahası içerisinde pozisyon verdik. Çok iyi oynadık, iyi mücadele ettik. Oyunu hak etmiş takım vardı o da Büyükşehir Belediyespor takımıydı. Emin adımlarla gidiyoruz. Sivasspor'a misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.
Ertugral Hoca sen Güven tazelemek istiyorsan öncelikle yapmis oldugun Tranferlerinden bir seyler beklemen lazim. Gözü kapali adamlar aldiniz simdide formsuz yada iyi degil diye dert yandin bunlari almadan düsünmen lazimdi ,ve birde sözün var unutma biz taraftar olarak unutmadik bu takim kümede kalmayacak 40 puan toplayip ligde kalacagiz dedin yani getirecegin adamlari tanidigini yazdin hepsinin birer iyi fztbolcu oldugunu idda etdin ve star dedin ama hepsi bos cikti yani simdi bize nasil güven vereceksin anlamiyorum centilmenlik prim yazmiyor ligde ve takima senin özel olan yanin bu baska neyin var bize göstermen lazim yoksa konusmayin .Eskisehir Lulayi birakti onun neyi vardi Denizliye kaptirdiniz Sayin baskan sanada sesleniyorum takimi yediniz icinde birsey kalmadi simdi futbol bekliyorsunuz Düsen takim Denizli halaa direniyor bir futbolcusu olumsuz konusmuyor senin Musan ve Murat,in kümede kaldik bu sene taraftardan özür diliyoruz diye seyircinin kafasini karistiriyor bunlar kimin yaninda anlamis degilim yani bu satilmislarin orda ne isi var diye bazen düsündügüm oldu yani Alcaklik yapmasinlar oyunlarina baksinlar ,Baskan bunlari suzdurmak senin elinde konusdukca lastik gibi sündüler yani iyice genisledi bunlar suzdurun oyunlarina baksin bu alcaklar ??
|