Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > PTT 1. Lig Takımları

PTT 1. Lig Takımları PTT (1.Lig) takımları hakkında yorumlar bilgiler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bank Asya 1. Lig
Alt 09.01.2009, 20:24   #161
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

mustafa_kavak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.059 Mesajına 1.583 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 972 mustafa_kavak58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Bank Asya 1. Lig

Süral mücadeleden memnun
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Bünyamin Süral, Fortis Türkiye Kupası'na Beşiktaş yenilgisi ile veda ettiklerini belirterek, ''Artık ligde mücadelemizi sürdüreceğiz'' dedi. Bünyamin Süral yaptığı açıklamada, Beşiktaş gibi bir takım karşısında ezilmeden, iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Süral, siyah-beyazlı takımın gücünü ve kalitesini iyi bildiklerini belirterek, ''Futbolcularıma, sonuç ne olursa olsun, en azından ezilmememizi söyledim. İyi mücadele ettiğimiz inancındayım. Pozisyona giren takım bizdik, ama bunu sonuca yansıtamadık. Herkese iyi maç izlettirdiğimizin farkındayım. Mücadelemizi inşallah ligin ikinci yarısında oynayacağımız maçlara da yansıtırız'' şeklinde konuştu.

Güçlü rakipleri Beşiktaş karşısında tempolu ve iyi mücadele sergilediklerini ifade eden Süral, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Lig öncesi ilk ciddi sınavımızı Beşiktaş karşısında verdik. Yenilmemize rağmen genç oyuncularım güzel bir oyun sergilediler. Bu oyunu ligde sergilememiz halinde hiçbir takım sırtımızı yere getiremez. Daha önceden söylediğim gibi, çok genç ve koşan bir takımım var. Yaş ortalamamız 24 civarında. Takım içerisindeki birlik ve beraberlik muhteşem. Futbolcularımdan tek istediğim çalışmak, başarılı olmak.''

Antalya kampına devam edeceklerini anlatan Süral, kampın iyi geçtiğini, şu ana kadar iki hazırlık maçı yaptıklarını anımsatarak, ''Şu ana kadar kamp çalışması istediğimiz gibi gitti. Yapılan maçlarda takımımı daha yakından tanıma fırsatı elde ediyorum. Bu ekibi zaten önceden tanıyordum ama şimdi daha farklı tanımaya başladım. Antrenman performansı dışında bir de maç performanslarını gözden geçirmek amacıyla bol bol hazırlık maçları yapmaya devam edeceğiz'' diye konuştu.
mustafa_kavak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda mustafa_kavak58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.01.2009, 20:24   #162
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

Malatyaspor'da istifalar tam gaz
Malatyaspor'da Futbol Şube Sorumlusu Ayhan Akman'ın istifasının ardından Basın Sözcüsü Cebrail Mungan da yönetim kuruluna istifasını sundu. Basın Sözcüsü Cebrail Mungan'ın istifası yönetim kurulu tarafından kabul edilmezken, Kulüp Başkanı Haşim Karadağ'ın Cebrail Mungan'dan 25 Ocak'ta yapılacak olan olağanüstü kongreye kadar beklemesini istediği öğrenildi.

İstifa kararıyla ilgili açıklamada bulunan Basın Sözcüsü Cebrail Mungan, Malatyaspor Kulübü'ne verilen sözlerin yerine getirilmemesinden dolayı yönetim kuruluna istifasını sunduğunu söyledi. Malatyaspor için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini belirten Mungan, "Biz kulüp için çabalarken, kimse yardım etmiyor. Biz onurlu, haysiyetli insanlarız. Eğer ki biz Malatyaspor için bir şey yapamıyorsak, yazıklar olsun bize. İstifa etmekten başka çare yok. Verilen sözler bile yerine getirilmiyor. 25 Ocak tarihinde yapılacak genel kurula kadar beklemem söylendi. Ben de bekleyeceğim" diye konuştu.
Alt 09.01.2009, 20:24   #163
myyiğido58
Tecrübeli Yiğido

myyiğido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 302 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 704 myyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblick

manisa geri geliyor herhalde bu sefer bize öfkeli gelir gelirse
myyiğido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.01.2009, 20:25   #164
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

Malatyaspor eve döndü
Malatyaspor, Kayserispor ile oynadığı kupa maçının ardından Malatya'ya döndü. Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, transfer konusunda yönetimle görüşmelerinin sürdüğünü belirterek, "Kayserispor ile oynadığımız Fortis Türkiye Kupası maçında kadro kurmakta sıkıntı yaşadık. Mert, Ali Şimşek, Önder, Mehmet Yoldaş ve Mustafa Aslan'ın kadroya dahil ederek karşılaşmaya çıktık. Yedek kalecimiz Taylan'ı bile futbolcu olarak yedekte oturttuk. Kadro sıkıntımız var. Bu dar kadroya rağmen Kayserispor karşısında gayet iyi mücadele ettik. Yönetim ile transfer konusunda görüşmelerimiz
devam ediyor" dedi.

Antalya kampının iyi geçtiğini kaydeden Hamzaoğlu, "Kamp bizim için iyi geçti. Futbolcuların performansları da iyi. Kampta denemeye aldığımız Okoknwo ile anlaştık. Anubi ve Adeleke bizim ligimizde mücadele edebilecek oyuncular olmadığı için iki yabancı futbolcuyu gönderdik. Gurbetçi futbolcu Volkan ise halen bizimle beraber. Federasyona ödenmesi gereken para verilirse, bu futbolcuyla da anlaşacağız" şeklinde konuştu.
Alt 09.01.2009, 20:25   #165
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

Diyarbakır'da şok üstüne şok!
İkinci yarı hazırlıkları için Antalya'da bulunan Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Diyarbakırspor'da krizlerin ardı arkası kesilmiyor.

Paralarını alamadıkları için Kayseri Erciyesspor ile oynamaları gereken hazırlık maçına çıkamayan Diyarbakırsporlu futbolcular şimdi de kamptan ayrıldılar. Antalya'nın Kundu Bölgesi'ndeki Kervansaray Oteli'nde kalan Yeşil-kırmızılı ekibin futbolcularının çoğu gece yarısı hiçbir yöneticinin bulunmadığı otelden kaçarcasına ayrıldılar. Otelde kalan birkaç futbolcunun ise antrenman yerine tatil yaptıkları bildirildi.

Otel görevlileri masrafları tahsil edecek yönetici bulamadıklarını futbolcuların da otelden gitmeleri üzerine şaşkın olduklarını ifade ettiler.
Alt 09.01.2009, 20:26   #166
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

Giresunspor büyük düşünüyor
Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un genel sekreteri Serdar Kırömeroğlu, ligde ikinci yarıda başarıdan başarıya koşan bir takım oluşturmanın gayreti içinde olduklarını söyledi.
Kırömeroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeşil-beyazlı takımın ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürdüğünü ifade ederek, ''Burada çok yararlı bir kamp dönemi yaşıyoruz. Oynadığımız hazırlık maçlarıyla da eksik yönlerimizi görme imkanı buluyoruz'' dedi.

Antalya kampında katıldıkları turnuvada Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldıklarını, Bucaspor'a ise 3-0 yenildiklerini bildiren Kırömeroğlu, ''Kampı hafta sonu Sakaryaspor ile yapacağımız maçın ardından bitirmeyi planlıyoruz. Ligde ikinci yarıda başarıdan başarıya koşan bir takım oluşturmanın gayreti içindeyiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İlk yarıyı alt sıralarda kapattık. Ancak ikinci yarı çok farklı olacak. Başarılı olmak ve taraftarları mutlu etmek için kadroda büyük revizyonlar yaptık. İkinci yarı karşılaşmalarında bunun karşılığını alarak camiamızın yüzünü güldüreceğiz'' diye konuştu.

-TRANSFER EDİLEN VE GÖNDERİLEN OYUNCULAR-

Antalya kampında takıma yararlı olacaklarına inandıkları tecrübeli oyuncuları kadroya dahil ettiklerini, yararlı olamayacağına inandıkları bazı oyunculardan da kendilerine kulüp bulmalarını istediklerini anlatan Kırömeroğlu, şunları söyledi:

''Teknik kadronun raporu doğrultusunda kadroda büyük revizyona gittik. Kasımpaşa'dan Gürol Azer, Adanaspor'dan Hakkı Hocaoğlu, Diyarbakırspor'dan Ersin Veli ve Kurşat Ergün, Boluspor'dan İbrahim Parlayan, Malatyaspor'dan Gökhan Bozkaya, Denizlispor'dan Yusuf Kurtuluş, Antalyaspor'dan Sezer Güler, Sivasspor'dan Eyüp Kadri ve Kocaelispor'dan Musa Kuş'u kadromuza dahil ettik. Bunun yanı sıra Emre İncemollaoğlu, Taner Yapağcı, Muharem Kaya, Hasan Demir, Tolga Çavdar, Sezai Demircan, Cem Sinan, İbrahim Cisse'den kendilerine kulüp bulmalarını istedik. Emre Karaman'ı ise Gaziosmanpaşa'ya kiralık olarak verdik. Transfer çalışmalarımız devam edecek.''
Alt 09.01.2009, 20:27   #167
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

Ç. Rize, Antalya kampını uzattı
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un, ikinci yarı hazırlıklarını 16 Ocak'a dek Antalya'da sürdüreceği bildirildi.
Kulüp genel menajeri Murat Kuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce Antalya'da kamp çalışmalarının 11 Ocak tarihinde tamamlamayı planladıklarını anımsattı.

Teknik direktör Suat Kaya'nın isteği doğrultusunda kamp programının uzatıldığını ifade eden Kuş, ''Çalışmalarımızın İstanbul'daki bir haftalık bölümünü iptal ederek 16 Ocak tarihine kadar Antalya'da kalmaya karar verdik. 9-11 Ocak tarihlerinde iki hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz. Bu karşılaşmalarda son durumumuzu çok daha net görme fırsatı bulacağız'' dedi.

Son derece iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Kuş, ''Eksiksiz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takımda moraller iyi. Çok olumlu bir kamp dönemi sürdürüyoruz. Bunun ikinci yarıya olumlu yansıyacağına inanıyorum'' diye konuştu.

Kuş, sol kanat oyuncusu İlhan Ummak'ın alacaklarına karşılık futbol federasyonuna sözleşmesinin feshi için başvurduğunu ve sözleşmesinin fesih edildiğini kaydetti. Bu futbolcunun Antalya kampından ayrıldığı öğrenildi.
Alt 09.01.2009, 20:27   #168
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

Hakan Söyler Karabük'lü oldu
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Hakan Söyler, Kardemir Karabükspor ile anlaştı.
Hakan Söyler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 sezon önce Malatyaspor Süper Lig'de iken takıma geldiğini, takımda oynadığı sürece elinden geleni yaptığını belirterek, ''Malatyaspor'dan şu anda da ayrılmak istemiyordum. Ancak kalmak istememe rağmen yönetim bunu kabul etmedi'' dedi.

Malatyaspor Süper Lig'den düştükten sonra zor bir sürece girdiğini ifade eden Hakan Söyler, şöyle konuştu:

''Süper Lig'den düştüğümüz sezon yeniden çıkabilmek için iyi bir kadro kuruldu, ancak olmadı. Süper Lig'e çıkamayınca kulübün borçları arttı ve zor bir süreç geçirmeye başladık. Malatyaspor'da oynadığım sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Bu sezon da takımı kötü durumdayken bırakmak istemediğimi yönetime ilettim, ancak bu isteğim kabul edilmedi. Hakan Söyler olduysam Malatyaspor sayesinde oldum. Bu nedenle en kötü günlerinde bile bırakmak istemedim, ancak bize vefasızlık yapıldı ve muhatap bulamadık.''

-''İLK ALTIYA GİRME ŞANSIMIZ VAR''-

Kardemir Karabükspor'un da ligin ilk yarısını istediği gibi tamamlayamadığını dile getiren Hakan Söyler, ''Yapılan transferler, teknik heyet ve ortam çok güzel. Birlik ve beraberlik içerisinde iyi bir çıkış yakalayarak ilk altıya girme şansını yakalayabileceğimize inanıyorum. Malatyaspor ile bundan sonra rakip olacağız. Sahada Kardemir Karabükspor için mücadele edeceğim, fakat saha dışında gönlüm Malatyaspor'da olacak'' dedi.

Malatya'yı ve Malatyalılar'ı çok sevdiğini, Malatyalılar'ın kendisine her zaman sahip çıktığını vurgulayan Hakan Söyler, ''Şehirdeki insanlarla, taraftarla kardeş gibi olmuştuk. Bu sevgiye hep layık olmaya çalıştım. 4 yıl kaldığım Malatya'yı ve Malatyalılar'ı unutmayacağım. İleriki yıllarda yeniden Malatyaspor'da oynamak isterim'' diye konuştu.
Alt 09.01.2009, 20:28   #169
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

Manisa'da Kalabane belirsizliği
Denizlispor beraberliğinin ardından Konyaspor'u da yenerek Fortis Türkiye Kupası C Grubu'nda puanını 4'e çıkaran Manisaspor çeyrek finale göz dikti.
Geçen sezon görev yaptığı Adana Demirspor'da da çeyrek final mutluluğu yaşayan teknik direktör Levent Eriş, bir kez daha bu sevinci tatmak istediğini belirterek, "Pazar günü deplasmanda Alanyaspor, 18 Ocak'ta da evimizde Sivasspor'la oynayacağımız maçlardan en az 4 puan alıp son 8 takım arasına kalacağımıza inanıyorum" dedi.

İki kupa randevusunun ardından ocak ayında Boluspor ve Çaykur Rizespor ile lig maçına çıkacaklarını söyleyen Eriş, "İki cephede birden savaşacak gücümüz var. Bu kadro ile önemli işler yapacağız" diye konuştu.

Bu arada Premier Lig takımlarından Stoke City'ye transferi gündemde olan Kalabane'yi, İngiliz ekibinin 18 Ocak'taki Sivasspor maçında izledikten sonra kararını vereceği bildirildi.
Alt 09.01.2009, 20:29   #170
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

"İstifa edebilirim"
Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, teknik heyet olarak son noktaya geldiklerini, istifa kararı alabileceklerini söyledi.
Transfer ile ilgili bir şey yapamadıklarını ifade eden Hamzaoğlu, "Hoş olmayan şeyler oluyor. Şu ana kadar beklentilerimiz gerçekleşmedi. Kayserispor maçına dahi genç futbolcularımızı çağırmak zorunda kaldık. Gerçekçi olmak lazım, bu kadroyla bütün sezon bir yere gidilemez. Takıma mutlaka transfer yapmamız şart. Ancak bu şartlarda nasıl transfer yapacağız, onu da düşünüyoruz. Her gün kan kaybediyoruz. En son ısrarla kalmak istemesine rağmen Caner'i kaybettik. Ellerimiz iyice taşın altında ezildi. Destek bekliyoruz. İnşallah bu desteği gösterirler. Zaman bizim için her geçen gün daralıyor. Artık yavaş yavaş bizim de hamle yapma zamanımız geliyor" dedi.
Teknik heyet olarak istifa kararı alabileceklerini ifade eden Hamzaoğlu, "Artık bir şeyler görmezsek, biz de bir şeyler yapmayı düşünüyoruz. Ben sabırlı bir insanım. Görev başında olduğum kulüplerde sonuna kadar gittim, ancak bu takımda futbolcuların geleceği için ayrılma kararı alabiliriz. Ekibimle beraber düşünüyoruz. İnşallah gerek kalmaz, ancak şartlar oluşmaz ise hamle yapmamız gerekecek" şeklinde konuştu.

Bu arada Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Caner Ağca, Ankaraspor ile anlaşmaya vardı. Başarılı futbolcu Caner Ağca, Malatyaspor'dan ayrılmak istemediğini, ancak şartların bu yönde geliştiğini söyleyerek, "Yönetimle bir görüşme yaptım. Malatya ve Malatyaspor'dan ayrılmak istemiyordum. Teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ile de bu konuyu paylaştım. Ancak şartlar istediğimiz yönde gelişmedi ve ayrılmak zorunda kaldım" dedi.

Öte yandan Malatyaspor'un Fortis Türkiye Kupası'nda Altay ile oynayacağı maçın bilet fiyatları belli oldu. Buna göre, açık ve misafir tribünü 2 TL, maraton tribünü 5 TL, kapalı tribünü 10 TL ve VİP 15 TL olarak belirlendi.
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
asya, bank, lig