Stadımızın diğer statlara oranla estetik açıdan zayıf olduğu konusunda bir algı var evet bu çok doğru bir algı bende öyle düşünüyorum.
Yeni bir laf dolaşıyor milletin ağzında ve popüler oldu.. Şemsiye açılmaz
Bu konuda daha fazla konuşmak sadece bizi yeni statyumdan soğutur şahsen ben şu an ki stadın yıkılacak olmasına üzülüyorum. Şimdi diyorlar ya yeni stadyumda stadın dışı ile içerisi arasında kış aylarında 19 dereceye varacak kadar sıcaklık farkı olacakmış, ben şahsen Sivasspor için titreyerek maç izlediğimiz günleri unutamıyorum unutmayacağımda. Artık konforlu stadyumlarda maç izleyeceğiz her türlü imkanı olan, temiz ve güvenilir stadyumlarda, bırakalım tartışmaları ve KEYFİMİZE BAKALIM. Ben kapasiteyi değil o stadı dolduracak taraftarını yapacağı şovları düşünüyorum eğer biz o stadı dolduramayacaksak, biz o stadyumda Sivasspor'a o stadyumdayken evinde olduğunu taraftarının Sivasspor'un arkasında olduğunu hissettiremeyeceksek BIRAKIN TARTIŞMAYALIM!!
Gelin biz bu stadı bu estetik çirkinlikten nasıl kurtarırız onu tartışalım. Ben diyorum ki stadyum Sivassporumuza devredildikten sonra, çatının alt kısmına yani çatının tribünlere bakan kısımları mevcut stadyumumuzda ki VIP tribünde olduğu gibi kaplama yapılsın yani Atatürk Olimpiyat stadına da bakarsınız görürsünüz, çatı altlı üstlü kaplanmış olur ve bence mantıklı bir yol estetik çirkinliğin bir nebze azalması için. Şu an şu durumda stada yapılabilecek ikinci bir etkili çözümse üstte kalan boşluğa bir kaç sıra daha koltuk koyulması ki ben buna karşıyım hiç hoş bir görüntü olmayacaktır çünkü yapılan bazı stadyumlarda uygulandı hiç hoş durmuyor. Başka fikirleri olan var mı takip ediyorum.