Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > PTT 1. Lig Takımları

PTT 1. Lig Takımları PTT (1.Lig) takımları hakkında yorumlar bilgiler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bank Asya 1. Lig
Alt 09.01.2009, 20:30   #171
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

mustafa_kavak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.059 Mesajına 1.583 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 972 mustafa_kavak58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Bank Asya 1. Lig

Diyarbakır'da 5 transfer
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Diyarbakırspor, 5 futbolcu transfer etti. Kulüp başkanı Abdurrahman Yakut, bürosunda yönetim kurulu üyesi Salih Akçadağ ile düzenlediği basın toplantısında, transferini gerçekleştirdikleri Kartalspor'dan Zafer Şahin ve Mehmet Türkmehmet, Eskikişehirspor'dan Birol Hikmet ve Ersin Güreler ile Malatyaspor'dan Mehmet Albayrak'la sözleşme imzaladı.
Daha önce Selçuk ve Ersin'in takımdan ayrıldığını, bugün ise kaptan Hüseyin Kartal, kaleci Atilla ve Ufuk ile yollarını ayırdıklarını belirten Yakut, şöyle konuştu:

''Kaleci Atilla'nın yerine bir kaleci almak için görüşmelerimiz sürüyor. Kısa sürede transferi gerçekleştireceğiz. Yabancı bir oyuncu alabiliriz. Giden oyuncular ile ilgili kararı teknik yönetim ile birlikte aldık. Transferlerin takıma büyük katkısı olacak.

Takım dün yeniden toplanarak hazırlık çalışmalarına başladı. 6 gün takım çalışmadı. Bu takımın performansını yüzde 10-15 dolayında etkiler, ancak transferler hazır olduğu için sıkıntı yaşamayız. Diyarbakırspor büyük bir kentin büyük bir kulübüdür. Son günlerde büyük sıkıntı yaşadık. Bakanımız Mehdi Eker, vali Hüseyin Avni Mutlu, milletvekili İhsan Arslan ve eski bakanımız Abdulkadir Aksu'nun büyük desteğini aldık. Kendilerine teşekkür ediyoruz.''

-DİYARBAKIRSPOR YARARINA GECE DÜZENLENECEK-

Abdurrahman Yakut, Ankara ya da İstanbul'da takıma katkı amacıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı bir gece düzenleneceğini belirterek, ''Başbakanımız bölgemize ve kentimize büyük önem ve destek veriyor. Gecenin yapılacağı yeri ve tarihi 21 Ocaktaki TFF toplantısının ardından Ankara'da sayın bakanımız Eker ve milletvekili Arslan ile görüşüp, belirleyeceğiz'' dedi.
mustafa_kavak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda mustafa_kavak58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.01.2009, 20:31   #172
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

Metin Yıldız'dan kamp açıklaması
Adanaspor'un eski teknik direktörü Metin Yıldız, futbolcuların 29 Aralık 2008 tarihinde Antalya'da yaptıkları kampı terk etmeleriyle hiçbir alakasının olmadığını söyledi.
Metin Yıldız, Adanaspor'dan ayrılan futbolcular Ahmet Yıldırım, Tayfun Onat, antrenör Yusuf Köknar ve avukatı Mehmet Aygün ile Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'teki genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül ile bazı futbolcuların kendisi hakkında gerçeği yansıtmayan beyanatlarda bulunduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

''Son günlerde Adanaspor'da bir takım olaylar yaşandı. Adanaspor'da teknik direktör olarak bulunduğum bir dönemde yaşanan bu olaylar kamuoyuna yanlış yansıtıldı. Maalesef bu tek taraflı olarak oldu. Bir takım tek taraflı suçlamalar var. Adanaspor takımının kampı terk etmesinin benimle hiçbir alakası yok.''

Futbolcuların alacaklarının ödenmemesi nedeniyle kampı terk ettiğini iddia eden Yıldız, kampta yaşanan olayların yönetim tarafından planlandığını ileri sürerek, ''Her şeyin planlanarak, yapıldığının farkına sonradan vardık. Ben görev yaptığım 4 haftada Adanaspor 3 galibiyet aldı. Bu takım, 12-13 haftada 11 puan toplarken, benim yönetimimde 4 haftada 9 puan topladı. Böyle bir durumda bir teknik adamın olumsuz olaylara kalkışması nasıl izah edilebilir? Ama hiç alakam olmadığı halde bu olayın içine haksız olarak alınmamın bir hukuki yönü var. Bu konuda da avukatımla gerekli tazminat davalarını açacağız'' diye konuştu.

Metin Yıldız, oyuncuların kampı terk etmeye karar vermelerini tesadüfen öğrendiğini ve onları ayrılmamaları için ikna etmeye çalıştığını ifade ederek, bir futbolculunun o an cep telefonuna kaydettiği konuşmaları basın mensuplarına dinletti.

Kayıtlarda, Metin Yıldız'ın futbolculara kamptan ayrılmamaları yönünde telkinlerde bulunduğu ve konuyu çözmek için kulüp başkanı ile görüşme yapacağını söylediği duyuldu.

Yıldız, son olarak, Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül'e çağrıda bulunarak, kendisini konuyla ilgili tartışmaya davet etti.

-AHMET YILDIRIM-

Takımdan ayrılan futbolcu Ahmet Yıldırım, alacaklarının ödenmemesi nedeniyle takım halinde kampı terk etmeye karar verdiklerini dile getirdi.

Ahmet, futbolcuların 17 maç başı alacaklarının ödenmediğini anlatarak, ''Başkan sürekli verdiği sözleri erteledi. Bunun üzerine biz futbolcular toplandık. Herkesin ortak kararıyla alacakların 3-4 gün içinde ödenmesi için takım menajeri Bülent Bayraktar'a, başkana iletmesi için rica ettik. Ancak daha sonra başkan takım kaptanı Fuat Kınalı'yı aradı ve ödemenin yapılmayacağını bildirdi. Bunun üzerine kampı terk etmeye karar verdik'' ifadelerini kullandı.

Ahmet, yönetimden sadece kendi alacağını istediğine dair bazı açıklamaların olduğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bunlar kesinlikle doğru değil. Ben Beşiktaş'tan, 450 bin TL alacağımı bırakarak ayrıldım. Beşiktaş'ı federasyona şikayet etmedim. Adanaspor'dan alacağım maç başı 4 bin TL. Bunun için arkadaşlarıma ihanet etmem asla. Metin hocamız da bizi kampta tutmaya çalıştı. Ama atılan iftiraları görüyorsunuz. Toplu halde verilmiş bir karardı. Bu karardan ben geri dönmedim. Arkadaşlarımız Tayfun ve Cihan da geri dönmedi. Bunun dışında bütün futbolcular döndü.''

Ahmet Yıldırım, toplantıyı takım kaptanı Fuat Kınalı'nın organize ettiğini dile getirerek, ''Ama geri dönerek yönetimden özür diledi. Sonra Ahmet ile Metin hoca bizi kandırdı diye açıklama yaptı. Yaptıklarını anlamak mümkün değil'' dedi.

Takımdan ayrılan futbolculardan Tayfun Onat da alacaklarının ödenmemesi nedeniyle kamptan toplu halde ayrılmaya karar verdiklerini ifade ederek, ''Daha sonra başkan aradı ve bana çok ağır hakaretlerde bulundu. Bu hakaretler üzerine asla dönmeyeceğimi söyledim. Sarf ettiği sözler beni çok yaraladı. O andan sonra bırakın Adanaspor'a, futbola bile dönmeyi düşünmüyorum'' diye konuştu.
Alt 09.01.2009, 20:33   #173
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

"Şampiyonluk yaşamak istiyorum"
Malatyaspor'dan Diyarbakırspor'a transfer olan Mehmet Albayrak, yeni takımında şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Mehmet Albayrak, yaptığı açıklamada, Malatyaspor defterinin şu an için kapandığını belirterek, ''Malatyaspor'un benim için her zaman ayrı bir yeri oldu ve olacak. Ben Malatyalıyım ve Malatyaspor'da yetiştim. Malatyaspor olmasa belki bugünlere gelemeyecektim. Ancak şartlar öyle gerektirdi ve yeni bir takıma geldim. Burada çok çalışarak başarılı olmak istiyorum'' dedi.

Malatyaspor'da oynadığı sürece kendi memleketinin takımı olması nedeniyle de elinden geleni yaptığını, en fazla katkıyı vermeye çalıştığını ifade eden Albayrak, ''Bugünden itibaren yeni bir takımdayım. Burada da çok çalışıp takıma yararlı olmaya gayret göstereceğim. Diyarbakırspor, Süper Lig hedefi olan bir takım. Ben de bu hedef doğrultusunda katkı yapmak ve Diyarbakırspor'da şampiyonluk yaşamak istiyorum'' diye konuştu. Mehmet Albayrak, Malatyaspor'da oynadığı süre içerisinde kendisine destek veren herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.
Alt 09.01.2009, 20:34   #174
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

Kaptanlar umutlu konuştu
Çaykur Rizespor'da, takım kaptanları Okan Öztürk ve Kürşat Duymuş, ikinci yarıdan umutlu olduklarını söyledi. Okan Öztürk, yaptığı açıklamada, ilk yarıda hedefledikleri puanı toplayamadıklarını belirterek, ''17 hafta sonunda hedeflediğimiz ilk iki içerisinde yer alamadık. Bunun ardından takımda bazı değişiklikler oldu. İkinci yarı bizim için daha farklı olacak. Birlik ve beraberlik içerisinde istenilen başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum'' dedi.

Çaykur Rizespor'un hedefinin her zaman Süper Lig olduğunu ifade eden Okan, ''Şadan Kalkavan kampa kadar gelerek bize büyük destek verdi. Artık her şey bizim elimizde. Ligde lider ile aramızda 6 puan var. Daha önceki yıllarda 10 puan farkı kapatarak Süper Lig'e yükseldik. Şimdi de bunu başarabiliriz. Bunun için camia, taraftar hep birlikte kenetlenerek birlik olacağız'' diye konuştu.

İkinci yarı hazırlıkları öncesi affedilerek takıma katıldığını kaydeden Kürşat Duymuş ise geçmişi geride bıraktığını dile getirerek, ''Neden kadro dışı bırakıldım, neler yaşandı bilmiyorum. Artık bunları düşünmek istemiyorum. Ama kendimi yeni transfer olmuş gibi hissediyorum. Birçok Süper Lig kulübünden teklif almama rağmen Kürşat olmayı başardığım Rizespor'u bırakıp gitmek bana yakışmazdı. Rizespor denildiğinde benim için akan sular durur'' dedi. Kürşat, fizik olarak hazır olduğunu, ancak maç eksiği bulunduğunu, hazırlık maçlarıyla bu açığını kapatacağını sözlerine ekledi.
Alt 09.01.2009, 20:34   #175
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

Kriz Malatyaspor'u vurdu
Malatyaspor, Pazar günü kendi sahasında Altay ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası maçının hazırlıkları sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı nükseden Mahmut Acar, tedavi olmak amacıyla İstanbul'a gitti. Birçok futbolcunun kulüpten ayrılması nedeniyle kadro kurmakta sıkıntı yaşayan teknik heyette, Mahmut Acar'ın da sakatlanmasıyla moraller iyice bozuldu. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Altay maçında genç futbolculara görev vereceği öğrenildi.

Tecrübeli orta saha futbolcusu Celil Sağır, Bank Asya 1. Lig'deki takımların bu yıl maddi kriz yaşadıklarını ve bu krizi en az zararla atlatan takımın şampiyon olacağını söyledi. Malatyaspor'un önemli futbolcularını kaybettiğini söyleyen Celil Sağır, "Çok önemli futbolcular takımdan ayrıldı. En son takımdan Caner de ayrıldı. Artık sözün bittiği yerdeyiz. Gerçekten zor bir durum, bu durum Malatyaspor'a ve Malatya camiasına yakışmıyor. En önemlisi söz verenlere yakışmıyor. Burada personelinden futbolcusuna ve teknik heyetine kadar herkes iyi niyetli bir şekilde çalışıyor. 10 kişi de olsak idmanlara çıkıyoruz, ancak bir an önce takıma sahip çıkılması gerekiyor. İşin sonu kötüye doğru gidiyor" diye konuştu.

Defans oyuncusu Selim Akbulut ise, çok büyük zorluklarla lige başladıklarını söyleyerek, "Sezon sonunda başlayan sıkıntılar, artarak bugünlere geldi. Artık Malatya'da hiç kimse futbolu konuşmaz oldu. Yönetimin de yapacağı fazla bir şey kalmadı. Valilik ve belediyenin, Malatyaspor'a destek vermesi gerekiyor. Valimiz ve belediye başkanımız bu takıma destek versinler. Takımda lig tecrübesi olan futbolcu kalmadı. Bu şekilde lige başlarsak, kümenin en büyük adayı olarak gösterileceğiz" dedi.
Alt 09.01.2009, 20:35   #176
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

D.Bakırspor sahada
Bank Asya 1. Ligde zirve mücadelesi veren Diyarbakırspor, 2. devre hazırlıklarına kentte başladı. Dün gece Atatürk stadında ilk idmanını gerçekleştiren Yeşil- Kırmızılı ekip bu sabah da Seyrantepe spor kompleksindeki tesislerinde çalıştı. Bu sabahki Antrenmana yeni transfer Fevzi Tuncay’da katıldı.

Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, yeni transferlerin adaptasyonu için maç yapmaları gerektiğini ve bu nedenle de bir haftalık kampın takıma çok faydalı olacağını söyledi. Takımdan bazı futbolcularla yoların ayrıldığını anımsatan Demirbakan,”Sezon başında olduğu gibi takımda bir birini tanımayan, bilmeyen futbolcularımız var. Yeni transferlerin takıma uyum sağlaması için maç yapmamız lazım. Bu nedenle iyi bir kamp dönemine ihtiyacımız var” dedi. Diyarbakırspor’un kapma girip girmeyeceği bu gün veya yarın belli olacağı bildirildi.
Alt 09.01.2009, 20:43   #177
velibircan
Usta Yiğido

velibircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

501 Mesajına 1.274 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 velibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblick

Giresunspor Eski Sivassporluları Takıma Getirdi

Musa Kuş
Hakkı Hacıoğlu
Gökhan Bozkaya
Eyüp Kadri
velibircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.01.2009, 20:44   #178
veysel
Usta Yiğido

veysel - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 898 veysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISI

Fevzi Tuncay D.Bakırspor'da!
Kaleci Atilla Koca ve Harun Avgın ile yollarını ayıran Diyarbakırspor, ligin ilk devresinde Malatyaspor kalesini koruyan Fevzi Tuncay ile biri opsiyonlu iki buçuk yıllık sözleşme imzaladı. Bu sabah Diyarbakırspor ile antrenmana çıkan Feyzi Tuncay, akşam saat 17. 30’da da Diyarbakırspor kulüp binasında kendisini yeşil-kırmızılı renklere bağlayan imzayı attı.

“Kaleyi Sağlama Aldık”

Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Abdurrahman Yakut, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Üç büyüklerden Beşiktaş’a da katkı sunmuş başarılı bir kaleci olan Fevzi’yi renklerimize bağladığımız için son derece mutluyuz. Aslında gönlüm daha önce de Fevzi’den yanaydı. Ama Malatyaspor ile anlaştı. Demek kısmet bu güneymiş. Kalemizi sağlama aldığımızı düşünüyorum” dedi.

“Sorunlar Aşılmadı, Ertelendi”

Diyarbakırspor’un içerisinde bulunduğu maddi krizin aşılmasında Bakan Mehdi Eker ve Milletvekili İhsan Aslan’a gösterdikleri duyarlılık ve katkılarından dolayı teşekkür eden Yakut, “Futbolcuların alacaklarının yüzde 30’unu ödedik. Yani kriz şimdilik ertelendi. Bu tür olaylarla bir daha karşılaşmayacağımızı umut ediyorum” diye konuştu.

“Şampiyonluk İçin Geldim”

Daha sonra söz alan Fevzi Tuncay, Diyarbakırspor’un süper ligde oynadıkları dönemde bile her takımın çekindiği bir deplasman olduğunu ve böylesi büyük bir camiada her zaman için oynamayı istediğini belirterek, “İnşallah sezon sonunda bu takımı el birliğiyle şampiyon yapıp layık olduğu yere taşıyacağız” dedi.
veysel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.01.2009, 20:45   #179
veysel
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 898 veysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISI

Bank Asya 1. Lig Puan Durumu
Sıra Takım O G B M P
1 Kasımpaşa 17 10 5 2 35
2 Manisaspor 17 9 7 1 34
3 Karşıyaka 17 9 5 3 32
4 Diyarbakırspor 17 9 3 5 30
5 Ç.Rizespor 17 8 5 4 29
6 Altay 17 7 7 3 28
7 Kartalspor 17 6 7 4 25
8 Orduspor 17 6 5 6 23
9 Boluspor 17 6 4 7 22
10 Güngören Bld. 17 7 1 9 22
11 Gaziantep B.B. 17 5 6 6 21
12 Samsunspor 17 6 2 9 20
13 Adanaspor 17 6 2 9 20
14 Malatyaspor 17 6 2 9 20
15 Karabükspor 17 4 6 7 18
16 K.Erciyesspor 17 4 5 8 17
17 Giresunspor 17 5 1 11 16
18 Sakaryaspor 17 2 3 12 9
Alt 09.01.2009, 20:45   #180
veysel
Usta Yiğido

Gol Krallığı
16 Gol Bruno (Orduspor)
11 Gol Emrah (Diyarbakırspor)
10 Gol Sezer (Manisaspor)
9 Gol Ribeiro (Ç.Rizespor)
8 Gol Özgür Can (Sakaryaspor)
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
asya, bank, lig