Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yönetim ve Transfer Politikalar Üzerine..!
Alt 26.08.2014, 01:16   #11
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Yönetim ve Transfer Politikalar Üzerine..!

Da costa alırsan 5. olursun Yasin alırsan yama yapayım takasla kuratarayım para harcamıyım diye 15. olursun bu kadar basit.
Alt 26.08.2014, 02:28   #12
kıtıpiyos_87_58
Yeni Yiğido

6 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 kıtıpiyos_87_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yine bir transfer sezonunun sonlarına yaklaştığımız şu günlerde, camianın beklediği ve özlediği transferlerin yapılmayışını büyük bir kızgınlık, sükünet, alışılmışlık, hayal kırıklıkları ve yine de az da olsa bir ümit takip etmekteyiz..

Her transfer döneminde yönetimce yapılan silik ve başarısız transferler veya transfer hamleleri taraftarı çileden çıkarmak için bir zulüm olmaktan artık işkenceye dönüşmüş durumda.. Beklentilerin altında kalan her transfer ve transfer hamlelerinin sonucunda transferlerin takıma bir türlü katamadığı kalite ve başarının çok uzaklarda kalması da cabası..

Belki diye düşünülmüştü geçen sene Roberto Carlos gibi bir markanın Sivasspor'a teknik direktör olarak gelmesi.. Hani belki Carlos ile beraber takıma efektif katkılar sunacak, kaliteyi artıracak ve beraberinde başarıları getirecek isimlerin transferleri gerçekleşir diye.. Ama mamafi gelinen noktada anlaşıldı ki; siz dünyanın en büyük teknik direktörlerini dahi getirmiş olmakla Sivasspor'un başına, yine Üsküdar Anadolu'dan Denizleri'i, Samsunspor'dan Musa Sinanları, Çemişgezek'ten Ahmetleri, Brezilya'nın köy takımından Oldoni gibi odunları transfer ederek taraftarı hep sükut-u hayale uğratmaya devam edecektir bu yönetim..

Cicinho - Da Costa - Utaka bu seviyedeki futbolcular değil mi diye bir itiraz yükselebilir.. Evet haklı olunabilir.. Ama yeterli değil.. Artık bu sene Süper Lig'de onuncu sezonu yaşayacak olan bir Sivasspor'un ve on senedir de bu takımı yöneten bir yönetim kadrosunun yeterince tecrübe kazanmış olması ve minimum hata ile bu takımı yönetip, nokta ve birazda flaş transferlerle şehre, taraftara ve camia'ya yeni heyecanlar yaşatması artık kaçınılmazdır..
Belki flaş transferlerin biri yada birkaçı beklenen performansı da göstermeyebilir, ama biz hala o flaş transferleri yeterince görmediğimiz içindir ki pahalı transferlerinde efektif transferler olup olmadığına karar verelim..

Bir galibiyete neredeyse bir klas bir futbolcunun alındığı bir ortamda, taraftar da sormakta haklı.. Neden istenilen, beklenilen, özlenen transferler yapılmıyor diye..

Hemen bir savunma sesleri duyar gibi oluyorum.. İyi diyorsun da Murat efendi, bu takım sadece transfere para harcamıyor.. Kamp masrafı var, ulaşım ve konaklama masrafları var, Tff'ye , UEFA'ya Devlete olan mali sorumlulukları var diye itirazlar gelebilir.. İyi de arkadaşlar bu masraflar sadece bize mi mahsus, diğer takımlar şapkadan tavşan çıkarmıyorlar ki.. Onlarında bizimde masraf kalemlerimiz aynı..

Kimse bana takımı mali açıdan iyi yönetildiğini de iddia etmesin.. Borcumuz yok, ama yıldız transferimiz yada yıldız oyuncumuzda yok.. Onca isimsiz oyunculara verilen ve boşuna harcanan paralar ile, başarısız olmuş olduğunu düşündüğümüz bir kaç yıldıza verilip öyle harcanmış olsaydı o boşa giden paralar..

Ve yine geldik bir transfer sezonunun sonuna, ve hala yine beklentilerin uzağında kalınan bir dönem.. Son dakika da kulüp bulamayan, bonservisi elinde olan, iki sene top oynamamış, sorunlu, müzmin sakat ve rehabilitasyon sürecini bizde tamamlayıp, Sivas'ı beğenmeyip giden futbolcu bulmakta mahir olan yönetimimiz ve özellikle de Erdal Sarılar Bey..!!

Ya sahiden; bizde transferleri kim yapıyor..? Kimse bana Roberto Carlos demesin.. Geçen sene devre arasında istenilen transfer yapılmayınca ve cebinde istifa mektubu ile dolaşan Carlos yapmıyor transferleri.. Bir scout ekibimiz bile yok.. Ama malum şahıs hem parayı iyi yönetir, hem futbolcu transfer eder bu kadar mahir bir yöneticisi olan bir kulübünde sırtı yere gelmez..

Son söz taraftarımıza, Son dakika da bir gelişme olur diye, sivasspor.com'da nöbet tutan arkadaşlar, bence artık nöbet süremiz dolmuştur.. Artık önümüzde transfer dönemine bakalım..
transfer politikası böyle giderse değil 10. sezon 20 sezon bile transfer bekleriz abi
kıtıpiyos_87_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2014, 09:45   #13
yorumcuyuz
Yiğido

yorumcuyuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

131 Mesajına 272 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 612 yorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISI

Eğri oturalım doğru konuşalım.Bizim transfer politikamız ucuz kelepir futbolcu almak. Oda ya tutarsa mantığı ile... 10 yıldır süper ligde olan bir takımız ama hala profesyonel yönetimimiz yok. Basın sözcüsü neden yok onuda anlamış değilim.Paramız yok diyorlar ben bunuda anlamıyorum.Bakınız sadece yayın gelirini araştırdım.Yayın havuzu gelirleri nasıl dağıtılıyor ?
1. %11’i Süper Lig de şampiyon olan takımların şampiyonluk sayılarına göre;
2. %35’ i tüm kulüplere eşit olarak
3. %45’i performansa bağlı başarı primi olarak
4. %9’ u ise ilk altıya giren takımlara başarı primi olarak

2010 yılında düzenlenen yayın havuzu ihalesinde Digitürk, TRT ve Türk Telekom un toplamda
ilk yıl için 374.7 milyon USD ödemesi kararlaştırılmıştı. Sonraki her yılda ise bu oran %10 arttırılıyordu. Yani diğer senelerdeki artıştan sonra 2013-2014 sezonunda havuzdaki rakam yaklaşık 498.7 milyon USD oluyor. Bu tutarın yukarıdaki paylaşıma göre;
Şampiyonluk Primi: 54,8 milyon USD /Şampiyonluk başına 962 bin USD
Eşit Katılım Payı: 174.5 milyon USD / Kulüp başına 9.7 milyon USD
Performans Payı: 224.4 milyon USD/ 2012-13 sezonunda toplam 833 puan toplanmış.
Yaklaşık 850 puan alındığını varsayarsak >>> Puan başına 264 bin USD
İlk 6 Başarı Payı: 44.9 milyon USD (2013 yılı için)

BAŞARI= PARA

єη мυтℓυ ѕєνgιℓєя ѕєηℓєумιѕ мєgєя ,

ѕαмριуση σℓмα∂αη öℓüяѕєм єgєя ,

кєƒєηιм вєуαzℓα кıямızı σℓѕυη...!
yorumcuyuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı yorumcuyuz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.08.2014, 10:13   #14
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Konu başlığı yönetim defolsun gitsin olsaydı,tartışma farklı boyut kazanırdı,kimsenin yönetimin gitmesini istediği yok saplarla samanları kimse karıştırmasın,sahipsiz kalan sivassporu ortada bırakmayıp süper lige çıkartan,şampiyonlar ligi oynatan,avrupa kupası oynatan,yenilsede yensede dimdik şerefiyle ezdirmeden bu ligde mücadele ettiren emek sarfeden ,çocuklarına ailesine zaman ayıramayıp ,sivasspora ayıran kimselere defolun gidin gibi terbiyesizce konuşmak hem çok büyük haksızlık, hemde çok büyük nankörlük olur[insan çamura düşünce yol gösteren çok olur ]diye bir söz vardır bu takım küme düşerse ,ahbe başkan ve yönetim keşke iyi 1 kaleci alsaydınız ,keşke iyibir ortasaha alsaydınız demenin anlamı kalmaz,geçen seneki hatalı transferlere rağmen ligi 5.bitirdik,kayseride daha önce ligi 5.bitirmişti şimdi ptt liginde, bilmem anlatabildimmi?sivasspor küme düşünce o bayrakların ,formaların ,paso liglerin bi anlamı kalmaz ,benim sallama bayrağımda var,üçgen bayrağımda var ,formamda var ,3 4 ayrı çeşit atkımda var pasoligim yok,şimdi desemki tff yi protestoya gitmemişler,sivasspor için mesaj atmamışlar,sivasspor yararına düzenlenen gün ve gecelere katılmamışlar sivasspor hakkında konuşmasın desem, kaç gerçek sivaslı çıkar acaba?herşeyin doğrusunu ,iyisini ,güzelini istemek bu kadar mesele olmamalı ?kaldıki sistem eskisi gibi olsa ,yönetimler bu transfer paralarını arkadaşlarıyla cebinden karşılasa ,yönetime maddi yardım yapmadan transfer istemek abesle iştigal olurdu,sivassporun kaynakları süper ligde mücadele edecek yeni 1 takım kuracak kadar vardır ,batuhanın ,i toramanın,musanın ,siyahi golcünün masrafı yönetimin elini kolunu bağlıyacak kadar değildir,pasolig uygulaması sadece sivassporu değil ,diğer takımlarıda bu yönden vuracaktır ,bunu lig başlıyınca hep birlikte göreceğiz kimse kimsenin samimiyetini test etmeye kalkmasın zararlı çıkar ,insanlar burda sabahın erken saatlerinde ,gecenin biryarısında gelip nöbet bekliyor,acaba kaleci alındımı?önlibero alındımı?,ortasahaya adam alındımı diye ,herkesde biliyorki bu takıma enaz 1 iyi kaleci ve 1 iyi ortasaha lazım bunu yönetimden istemek birilerini bukadar rahatsız etmemeli.
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.08.2014, 11:42   #15
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Konu başlığı yönetim defolsun gitsin olsaydı,tartışma farklı boyut kazanırdı,kimsenin yönetimin gitmesini istediği yok saplarla samanları kimse karıştırmasın,sahipsiz kalan sivassporu ortada bırakmayıp süper lige çıkartan,şampiyonlar ligi oynatan,avrupa kupası oynatan,yenilsede yensede dimdik şerefiyle ezdirmeden bu ligde mücadele ettiren emek sarfeden ,çocuklarına ailesine zaman ayıramayıp ,sivasspora ayıran kimselere defolun gidin gibi terbiyesizce konuşmak hem çok büyük haksızlık, hemde çok büyük nankörlük olur[insan çamura düşünce yol gösteren çok olur ]diye bir söz vardır bu takım küme düşerse ,ahbe başkan ve yönetim keşke iyi 1 kaleci alsaydınız ,keşke iyibir ortasaha alsaydınız demenin anlamı kalmaz,geçen seneki hatalı transferlere rağmen ligi 5.bitirdik,kayseride daha önce ligi 5.bitirmişti şimdi ptt liginde, bilmem anlatabildimmi?sivasspor küme düşünce o bayrakların ,formaların ,paso liglerin bi anlamı kalmaz ,benim sallama bayrağımda var,üçgen bayrağımda var ,formamda var ,3 4 ayrı çeşit atkımda var pasoligim yok,şimdi desemki tff yi protestoya gitmemişler,sivasspor için mesaj atmamışlar,sivasspor yararına düzenlenen gün ve gecelere katılmamışlar sivasspor hakkında konuşmasın desem, kaç gerçek sivaslı çıkar acaba?herşeyin doğrusunu ,iyisini ,güzelini istemek bu kadar mesele olmamalı ?kaldıki sistem eskisi gibi olsa ,yönetimler bu transfer paralarını arkadaşlarıyla cebinden karşılasa ,yönetime maddi yardım yapmadan transfer istemek abesle iştigal olurdu,sivassporun kaynakları süper ligde mücadele edecek yeni 1 takım kuracak kadar vardır ,batuhanın ,i toramanın,musanın ,siyahi golcünün masrafı yönetimin elini kolunu bağlıyacak kadar değildir,pasolig uygulaması sadece sivassporu değil ,diğer takımlarıda bu yönden vuracaktır ,bunu lig başlıyınca hep birlikte göreceğiz kimse kimsenin samimiyetini test etmeye kalkmasın zararlı çıkar ,insanlar burda sabahın erken saatlerinde ,gecenin biryarısında gelip nöbet bekliyor,acaba kaleci alındımı?önlibero alındımı?,ortasahaya adam alındımı diye ,herkesde biliyorki bu takıma enaz 1 iyi kaleci ve 1 iyi ortasaha lazım bunu yönetimden istemek birilerini bukadar rahatsız etmemeli.
Doğru söze ne denirki.. Eline ve yüreğine sağlık hemşehrim..
Bu Konuda Murad_Kelleci58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.08.2014, 12:00   #16
Divriği58
Tecrübeli Yiğido

Divriği58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

271 Mesajına 444 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 Divriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOKDivriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bizi destekleyen bır öncü firmamız yok, bır yerden ek gelırımız yok. kulüp kazandıgı maçlarlar bı ugraş içerisinde. sattıgı bıletlemı kulüp kurtulacak? kaç bilet satıyorkı 5 tl ye.
Bizde ıstıyoruz sıvas'a yıldız futbolcu gelsin. Sen takımı destekleme bilet almadan maça gir.. takıma katkın olmasın sonra transfer iste.
Biz bu yönetimi bulduysak öpüp başımıza koyalım arkadaşlar.. 1 gün futbolcunun paras gecikmez, hata neyse ceza kesilir. 1 dediğini 2 etmez. Arada Erdal bey gibileri çıkabilir bu çok normal..
Bence bizim yönetim çok iyi çalışıyor.. Kimse bana yonetım kotu vs.. demesin. Eto'yumu getir sin yonetım? Ümit kurt-Hakan arslan geldiğindede isyan edenlerımiz çoktu Şimdi neredeler?
Bence cok ıyı bır transfer sezonu yasıyoruz,
Gole dönük orta saha ve kaleci transferiyle bomba bir SİVASSPOR olacak..
Divriği58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Divriği58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.02.2015, 20:52   #17
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Her transfer sezonunda hemen hemen aynı kaosu, yine her transfer sezonu sonunda aynı hayalkırıklarını yaşatmak kamuoyuna, yönetimi inanın zevkten dört köşe ediyordur..

Karşısına çıkan ne bir yönetim kadrosu var, karşısına çıkan ne adam gibi muhalif bir yerel medya var.. Ama öyle bir algı var ki; bu yönetim giderse bizde tepetaklak gideriz.. Ya yeter artık ya..

Bizde her transfer sezonu sonunda aynı şeyleri yazmaktan bıkmayacağız.. Haksız olmayı öyle çokkkk istiyorum ki şu transfer konusunda, ama kahretsin ki hep haklı çıkıyorum..

Ya yok mu Mecnun Bey gibi Sivasspor'u yönetmeye aday cesur birkaç iyi adam.. Koca yiğitler diyarından bir elin parmakları kadar yok mu yürekli Başkan ve de yönetici adayları..
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Murad_Kelleci58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.02.2015, 21:26   #18
hoğuz
Yiğido

90 Mesajına 146 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 434 hoğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kimse kusura bakmasın ama Apartman Yönetimi gibi bir yönetimimiz var ... Gidiyorlar kömür parasının dekontunu gösteriyorlar birbirlerine , doğalgaza geçelim mi geçmeyelim mi onu konuşuyorlar,sonra Ayten Teyze tesislere dolma getirsin mi getirmesin mi onu konuşup ayrılıyorlar ta ki 1 ay sonraya kadar...
Sivas'ın zenginleri işe girmek istemiyorlar... Gerekirse cebinden koyacak bir ''Babayiğit'' kusura bakmayın Çıkmıyor Sivas'tan, Çıkmazda...
Sponsor bile olmaktan aciz sözümona Sivaslı işadamlarının hiç umrunda değil Sivasspor'un ne durumda olduğu...
Bu durumda Mecnun Başkan'ın emeklerine saygı duymak lazım... Ancak içimden hiç gelmiyor bu yönetim devam etsin demek :s gitsin bıraksınlar...
Bu takıma hiçkimse sahip çıkmasa bile aramızdan Osman Seçilmiş'ler çıkacaktır...
hoğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2015, 21:32   #19
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 870 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

yönetimi beğenmeyen bir sonraki kongrede aday olsun.

kelleci bey'in eskiden yorumlarını takip ederdim. mantıklı şeyler yazardı. şimdi maalesef şirazesinden çıktı. her fırsatta yönetime sallıyor. merak ediyorum yönetimle kişisel bir sorun mu yaşadı acaba?

mevcut yönetimin el çekmesi ile sivasspor tepetaklak gider evet. bu yanılsama değil, gerçek!

mecnun başkan elli kez çağrıda bulundu. yönetmek isteyen varsa gelsin devredelim dedi. kulübün borcu vs birşeyi yok, kimsenin sırtına yük binmeyecek. çıkın kardeşim yönetin işte ne güzel!!!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2015, 21:33   #20
Dua
Yiğido

Dua - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

188 Mesajına 380 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 550 Dua FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Vizyonsuzluk iste böyle birsey.
Dua isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Dua'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
politikalar, transfer, üzerine, yönetim