Cevap: Yönetim ve Transfer Politikalar Üzerine..!
Konu başlığı yönetim defolsun gitsin olsaydı,tartışma farklı boyut kazanırdı,kimsenin yönetimin gitmesini istediği yok saplarla samanları kimse karıştırmasın,sahipsiz kalan sivassporu ortada bırakmayıp süper lige çıkartan,şampiyonlar ligi oynatan,avrupa kupası oynatan,yenilsede yensede dimdik şerefiyle ezdirmeden bu ligde mücadele ettiren emek sarfeden ,çocuklarına ailesine zaman ayıramayıp ,sivasspora ayıran kimselere defolun gidin gibi terbiyesizce konuşmak hem çok büyük haksızlık, hemde çok büyük nankörlük olur[insan çamura düşünce yol gösteren çok olur ]diye bir söz vardır bu takım küme düşerse ,ahbe başkan ve yönetim keşke iyi 1 kaleci alsaydınız ,keşke iyibir ortasaha alsaydınız demenin anlamı kalmaz,geçen seneki hatalı transferlere rağmen ligi 5.bitirdik,kayseride daha önce ligi 5.bitirmişti şimdi ptt liginde, bilmem anlatabildimmi?sivasspor küme düşünce o bayrakların ,formaların ,paso liglerin bi anlamı kalmaz ,benim sallama bayrağımda var,üçgen bayrağımda var ,formamda var ,3 4 ayrı çeşit atkımda var pasoligim yok,şimdi desemki tff yi protestoya gitmemişler,sivasspor için mesaj atmamışlar,sivasspor yararına düzenlenen gün ve gecelere katılmamışlar sivasspor hakkında konuşmasın desem, kaç gerçek sivaslı çıkar acaba?herşeyin doğrusunu ,iyisini ,güzelini istemek bu kadar mesele olmamalı ?kaldıki sistem eskisi gibi olsa ,yönetimler bu transfer paralarını arkadaşlarıyla cebinden karşılasa ,yönetime maddi yardım yapmadan transfer istemek abesle iştigal olurdu,sivassporun kaynakları süper ligde mücadele edecek yeni 1 takım kuracak kadar vardır ,batuhanın ,i toramanın,musanın ,siyahi golcünün masrafı yönetimin elini kolunu bağlıyacak kadar değildir,pasolig uygulaması sadece sivassporu değil ,diğer takımlarıda bu yönden vuracaktır ,bunu lig başlıyınca hep birlikte göreceğiz kimse kimsenin samimiyetini test etmeye kalkmasın zararlı çıkar ,insanlar burda sabahın erken saatlerinde ,gecenin biryarısında gelip nöbet bekliyor,acaba kaleci alındımı?önlibero alındımı?,ortasahaya adam alındımı diye ,herkesde biliyorki bu takıma enaz 1 iyi kaleci ve 1 iyi ortasaha lazım bunu yönetimden istemek birilerini bukadar rahatsız etmemeli.
|