16.11.2014, 20:48
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646
|
Cevap: 4 Eylül Belediyespor Neden İstikrarsız?
4 EYLÜL SPORUN evinde yenilmesine üzüldüm,sivassporun yaşadığı şanssızlıklar 4 eylüldede var,birçok maçının özetlerine baktığımızda çok basit hatalardan yenildik yada bera berabere kaldık,takımda işbitirici forvet ve takımın ortasahasında şöyle teknik kapasitesi iyiolan oyuncu yok,takımın kötü gitmesinin en önemli sebebi bu takıma sivas halkının sahip çıkmamasıdır ,belkidebbu takımın adıdır sorun,takımı siyasi arguman olarak kullanılmasıdır,bataklık araziye , türkiyede birçok takıma nasip olmayan tesis kuranların suçu nedir ?anlamıyorum,adamlar bu şehire modern stad kazandırdılar,maça gelmek isteyenleri bedava götürüp getirmeyide taahhüt ettiler,arabasıyla gitmek isteyen enfazla 5-10 dakkada gider ,sembolik 1 tlyede biletde sattılar,yine destek olunmadı,yeni yönetim bu takımın rengini değiştirerek,ne yapmaya çalıştılar onuda anlamış değilim,stada gelmeyenlerin bana göre 2 bahanesi olabilir,1.si stadın adının sivasın yetiştirdiği en önemli siyasi liderin adını taşıması,2.side takımın adının 4 eylül adı taşıması ,malum 4 eylül ,abd mandacılığının red edildiği kararların alındığı kongrenin tarihi,abd uşaklığı yapan zihniyete yalakçılık yapanlar, belki bundan gıcık oluyordur ,başkada bir neden görmüyorum,bu yıl ve bundan sonraki yıl bu takımdanda bir başarı beklemiyorum,en kısa zamanda belediye bünyesinden çıkarılıp ya bir ilçeye verilmesi,yada sivasspora devredilmesi gerekiyor
|
|
|