Cicinho: Kağıt üzerinde baktığımız zaman bu adamın bastonla bile oynayamayacağını sanırsınız, Ama gel görki sahaya yansıyan U17 takımından yeni gelmiş, kıpır kıpır bir oyuncu görürsünüz. Maşallahı var Sivasspora gelmiş geçmiş en kaliteli ayaklardan bir tanesi o... Şu ana kadar İstatistik tablosunda yer alması da bunu gösteriyor. Birde ''alda at'' paslarından bir kaç tanesi daha gol olsa açık ara önde gidecek. Ayrıca çok dindar olması ve ligimizde bu noelden dolayı ''bilerek kart görenleri'' gördükçe ve onun profesyonelliğine daha hayran oluyorsunuz. Tv de ki yorumcu arkadaşlarımızında gözlemlediği gibi en fazla antremana iştirak etmeside hayranlığımızı artırıyor.
M. Da Costa: Kritik zamanların oyuncusu o... Öyle zamanlarda ortaya çıktı ve maç çevirdiki tarif edilemez. O da aynı Cicinho gibi tam bir profesyonel. Spartak'dan Naciaonal takıma gittiği zaman tüm istatistiklerini incelemiştim. Orda bu kadar fazla oyuna girmediği belli oluyordu. Bizde ise Roberto Carlosun oyun sisteminde daha fazla gol arayabiliyor. Özellikle Eskişehir Beşiktaş ve Karabük maçları adeta takımımıza kocaman bir 7 puanın yazdırılmasına neden olan oyuncu... Bir kaç maç cezalı olmasına rağmen defansımızın adeta sigortası durumunda. Kimi yanına korsanız koyun hemen uyum sağlıyor. Demekki mevkisinin en iyi iş bilen adamı bu...
Oylamada ikisi arasında gittim geldim. Kağıtla kura çektim Da Costaya çıktı..