Cevap: Toraman Listemizde Yok
Sayin Baskan,
Bursaspor-Sivasspor kupa macindan sonra bilmiyorum hisleriniz ve duygulariniz nasildi bilemem ama Sivasspor taraftari bu yenilgi karsisinda cok üzüldü.
Mücadeleyi sahada gösteriyor,fakatgol atacak güc ve kudrete Sivasspor muktedir degil.Aatif Sivasspor´a 10 gol kazandirmis olsada bunun bir ehemmiyeti yok.Cünki toplara o kadar gücsüz ve kifayetsiz vuruyorki,seyirciye sac bas yolduruyor.Birde kazandigi toplarin hepsini dün ezdi.
Biz dünki Bursa´yi yenemiyeceksek kimi yenecegiz.Dün Bursa 3 puani aldi ayni zamanda kasasina parada kazandirdi.
Sivasspor ne istiyor bu kadroyla, ona karar verdimi acaba?Biz ne ligde nede ,kupada basarili olamayiz.Disarida bugüne kadar iki galibiyet ve bir beraberligimiz var.En güzel oynadigimiz maclardi bunlar fakat devami gelmedi.Yani istikrarsiz bir grafik ciziyoruz,Antalya ve Kasimpasa yenilgileri daha belleklerde,kendi sahamizda resmen ezildik,doldur bosaltlarla gol aradik.
Sivasspor henüz beklenen ve istenen kivama gelmemistir,bir stoper 6 gol atiyorsa o takimda taslar yerine oturmamis demektir.
Sözlerime birseyi hatirlatarak son vermek istiyorum,Manisaspor iki yil önce ilk yaridaki tabeladaki yeri lig ikinciligiydi ve bu takim o sezon küme düstü.Hikmet Karaman ilk yari maclari sonunda takima takviye istemis falkat yönetim tarafindan bu istek kulak arkasina atildigindan Manisaspor bu bedeli düserek ödedi,nezaman süperligin yüzünü nezaman bir daha görür Allah bilir.
Bu takima ilk onbirde oyniyacak yeni oyuncular katilmadigi sürece iki kulvarda yarisacak güce sahip olamayiz....
Bu acikca görülüyor.
|