Alıntı:
burak58as553 Nickli Üyeden Alıntı
Bu nasıl bir üslup ? Sen Sivasspor kulubü AS başkanısın..
Mesut denen adam ne demek ya.Hadi bunu biz taraftarlar olarak desek neyse de Sivasspor kulubü AS başkanından kim olursa olsun böyle bir üslup kullanması beklenemez..
|
Cok güzel bir konuya parmak basmissin.Konu Aydin´in Sivasspor´da kalmasi ve gitmesi olayi degil.Aydin olayi ile taraftarin ilgilendigini sanmiyorum artik.
Olaylar carpitilmaya calisiliyor.Imza atarken fotograflari var,herhalde onlarda fotomontajdir.
Asil üzerinde durulmasi gerekli konu, Sivasspor kulübününün as baskani sifatiyla cikipta demec veren kisinin,Bursaspor futbol sube sorumlusu olan bir kisiye;"MESUT DENEN ADAM" diye hitap etmesi bence en büyük bir gaftir.
Mesut Mestan ileride baskan olur veya olmaz,varsayalim oldu.As baskan olarak o kisinin yüzüne bu demecinden sonra nasil bakarsin?.Ayrica o adam diye vurguladigin kisi sana el uzatip seni adam yerine koyarmi?.
Sivasspor kulübü yönetiminde görev alanlar,konusma tarzlari ile taraftara örnek olmasi beklenirken bu sekilde bir hitap tarzinin tasvip görecegini tahmin etmiyorum.
Türk dil kurumundan sayin ve bey kelimeleri acaba cikarildimi bunuda ayrica cok merak ediyorum?.